Arkadaslar bende bebısımın kıyafetlerını yıkadım ütüledüm kendımınkılerı yıkamıycam yenı aldıgım ıcın bana gerek yok bence.Bır de bıberon ve emzıklerı nasıl ne kadar süreyle kaynatıcaz yapan var mı.
Arkadaslar bende bebısımın kıyafetlerını yıkadım ütüledüm kendımınkılerı yıkamıycam yenı aldıgım ıcın bana gerek yok bence.Bır de bıberon ve emzıklerı nasıl ne kadar süreyle kaynatıcaz yapan var mı.
ben biberonu chicco aldım içindeki kağıtta 5 dk kaynatın yazıyodu bende 5 dk kaynattım..emziği falan kaynatmadım kaynar suda beklettim...
günaydın herkese iyi pazarlar, dün hamilelikle ilgili bi programa takıldımda tv de, ordaki doktor çok güzel bişey söyledi. bi komşunun söylediğini, 3 profesör ancak düzeltebilirmiş kaydirigubbakcemile3
süper ya:roflol::roflol::roflol: doğru valla
ama asıl doğurduktan sonra etrafımızı saracak çocuk drlarına dikkat edelim herkes prof gibi akıl vermeye çalışacak ya ay en sinir bozucu kısım o oluyormuş arkadaşlarımın söylediğine göre aklinialirimsmileaklinialirimsmile
evet kesinlikle haklısın, her gelen bişi söyleyecek, akıl vericek, tamam tecrübesiz olabiliriz ama hiiiiiç bişi bilmiyomuşuz gibi davranıcaklar :tomato:
selam güzel anneler iyi pazarlar herkeze...a.s.
tünaydın bu arada arkadaşlar...daha öncede defalarca söyledim tekrar söylüyorum..karnınızdaki sertleşmeleri hafife almayınnnnnnnnn....yorgun ardından 3gün sertleşme bana 1cm açılmaya mal oldu...okadar sıkıntı çektim....mutlaka dr.unuza söyleyin randevunuzu beklemeyinn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?