2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese iyi pazarlar, dün hamilelikle ilgili bi programa takıldımda tv de, ordaki doktor çok güzel bişey söyledi. bi komşunun söylediğini, 3 profesör ancak düzeltebilirmiş kaydirigubbakcemile3

Günaydınnnnnnnnnnnnn

gamzeee canım yaa nasıl sevinçliyim sanki kendim doğurdum:)) ama sezeryan nie ya ben de seni görüp aza geliyodm normal olsun diye. gerçi yavrularımız sağlıklı olsun da inş.

çamaşırlar var asacak ütülenecekk offfff hiç bişe yapmak istemiyorumm..
dün de bi pijama takımı daha aldım iç çamaşırı fn eksik birazz bitmioki eksikler..

Evet bız cevremızden cok etkılenıyoruz gercekten doktorlara karsı bı ınanıs gerceklesmıs baslarından savıyorlar fılan dıye o yuzden guven eksıklıgı var bence

Arkadaslar bende bebısımın kıyafetlerını yıkadım ütüledüm kendımınkılerı yıkamıycam yenı aldıgım ıcın bana gerek yok bence.Bır de bıberon ve emzıklerı nasıl ne kadar süreyle kaynatıcaz yapan var mı.

ben emzik almadım ya gerek olur mu ki..

biberonu da kaynatmadım vala.. sen sölemesen öle götürürdüm:)

yaa bana da ablam kaynat onları dedı de nasıl olacagını sormadım.Bırde dun bı alısverıs merkezınde arzumun bıberon ısıtıcısını gordum yanında atesolcer hedıyesı vardı ıkısı 40 lıra.atesolcer almasaydım alacaktım acaba gereklı olur mu ben calısacagım ıcın pratık olur belkı dıye dusundum ama bır yandan da aklıma elektrıklı oldugu ıcın acaba mı dedım.

ben biberonu chicco aldım içindeki kağıtta 5 dk kaynatın yazıyodu bende 5 dk kaynattım..emziği falan kaynatmadım kaynar suda beklettim...

tünaydın bu arada arkadaşlar...daha öncede defalarca söyledim tekrar söylüyorum..karnınızdaki sertleşmeleri hafife almayınnnnnnnnn....yorgun ardından 3gün sertleşme bana 1cm açılmaya mal oldu...okadar sıkıntı çektim....mutlaka dr.unuza söyleyin randevunuzu beklemeyinn....

günaydın herkese iyi pazarlar, dün hamilelikle ilgili bi programa takıldımda tv de, ordaki doktor çok güzel bişey söyledi. bi komşunun söylediğini, 3 profesör ancak düzeltebilirmiş kaydirigubbakcemile3

süper ya:roflol::roflol::roflol: doğru valla
ama asıl doğurduktan sonra etrafımızı saracak çocuk drlarına dikkat edelim herkes prof gibi akıl vermeye çalışacak ya ay en sinir bozucu kısım o oluyormuş arkadaşlarımın söylediğine göre aklinialirimsmileaklinialirimsmile

evet kesinlikle haklısın, her gelen bişi söyleyecek, akıl vericek, tamam tecrübesiz olabiliriz ama hiiiiiç bişi bilmiyomuşuz gibi davranıcaklar :tomato:

herkese iyi pazarlar kızlar umarım herkes iyidir.

eşim yok hava çok güzel güneşli bende evde oturup duruyorum. ay ne diyorum sanki çok halim varda gezmeye iki dk dolaşsam karnım ağrıyo :)) ayaklarımı uzattım oturyorum. perdelerim gözüme batıyo bi çıkarıp yıkasaydım. ama binanın dış caphesi yapılıyo balkona bile çıkamıyorum camlar berbatken yıkayamamda offf
haftaya pazar çok misafirim gelcek ben eve taşınalı 1 sene oldu ama kayınvaldemin akrabaları ev görmeye gelceklermiş nasıl başetcem bilmiyorum yaa evi temizlemem lazım ilk kez gelcekler bide bir sürü hazırlık ayakta duramıyorum valla haftaya pazar doğurmazsam iyidir. napıcam yaaeyvahedigeldismile

evet kesinlikle haklısın, her gelen bişi söyleyecek, akıl vericek, tamam tecrübesiz olabiliriz ama hiiiiiç bişi bilmiyomuşuz gibi davranıcaklar :tomato:

amaan şimdiden öyle her kafadan bir ses çıkıyo doğumdan sonra nasıl başetcem bende bilmiyorum kayınvalidem ve akrabaları hepsi profösör delikafadulden

off canım sıkılıyo yaaa...hava güneşliyken evde olmak felaket bişey..akşama sancılanırsam die dışarı çıkmayada cesaret edemiyorum...gündüz sancılanmam lazım inş.da öyle olur...

sen merak etme canım zamanında doğuracaksın allahın izniyle.yanlız sertleşme diyosun ya bu tam olarak nasıl bişey.bazen bende çok sert olduğunu hissediyorum ama senin bahsettiği gibimi acaba bilemiyorum

durup dururken olan sertleşme canım..yani bebek hareket ederken değil...benim öyle oluyo...şükür artık erken gelicek die korkmuyorumda şimdide epidural normal yapabilmem için gündüz sancılanmam lazım onun sıkıntısı var....Ağrılarımda inadına akşam başlıyo..hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…