herkese iyi pazarlar kızlar umarım herkes iyidir.
eşim yok hava çok güzel güneşli bende evde oturup duruyorum. ay ne diyorum sanki çok halim varda gezmeye iki dk dolaşsam karnım ağrıyo :)) ayaklarımı uzattım oturyorum. perdelerim gözüme batıyo bi çıkarıp yıkasaydım. ama binanın dış caphesi yapılıyo balkona bile çıkamıyorum camlar berbatken yıkayamamda offf
haftaya pazar çok misafirim gelcek ben eve taşınalı 1 sene oldu ama kayınvaldemin akrabaları ev görmeye gelceklermiş nasıl başetcem bilmiyorum yaaevi temizlemem lazım ilk kez gelcekler bide bir sürü hazırlık ayakta duramıyorum valla haftaya pazar doğurmazsam iyidir. napıcam yaaeyvahedigeldismile
selam herkese opuyorumnanaktan
ne guzel 2 tane bebeğimiz daha gelmiş maşallah onlara,Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin
bizim de doktor kontrolumuz vardı. 33+1 iken bebişin kilosu 2250 olmus.yanlız boyuna 48 cm dendi.sanırım ultrason cihazı çarpma toplama hatası yaptı.
15 gun önce boyu 42 iken bu boya ulaşması mumkun değil bana göre :uhm:
en azından babasının NBA basketbolcularından birisi olmadıgına emınım kaydirigubbakcemile3
amniyon sıvısı çok azalmış canım,70miş şu anda 50ya düşerse hemen sezeryana alcaklarmış,4doz ciğer geliştirici iğne vuruldum,sol yana yatıp su içmek dışında yapıcak bişeyimiz yok,bekliyoruz
slm kızlar uzun zamandır gıremedım.. gamzenın bebegı olmus cok sevındım.. buarada bızde cok ıyı deılız gıremeyısımın sebebı ondan..benımde karnımda sertlesme oluyodu bıde acıyodu karnım doktora gıttık nstye gırdık kasılmaların baslamıs dedı.daha cok erken dedı bız 32+2 yız oglum 2300 kg 45 cm buyuzden serum takındık bıde dılaltı ılacı verdı.. 15 gun kullanıp tekrar gıtcez doktora bakalım nolcak.. sureklı dınlenıyorum ayakta kalma dedı.. sızlerınde sertlesme oluyosa karnınızda ıhmal etmeyın nolur randevuyu beklemeden gorunun doktora ne olur neolmaz...
:roflol::roflol::roflol:günaydın herkese iyi pazarlar, dün hamilelikle ilgili bi programa takıldımda tv de, ordaki doktor çok güzel bişey söyledi. bi komşunun söylediğini, 3 profesör ancak düzeltebilirmiş kaydirigubbakcemile3
bende bıu aya kadar çok rahattım ham,şlikten önce kabızlık sorunum vardı şükür bu haftaya kadar çok rahattım ama yie başladı kabızlık doğumdan sonrada oluyomuş inş geçer ya yediklerime de dikkat ediyorum ama geçer inş az kaldı ant sabret az daha son aydayız bebişler sağlıklı olsun tatlım katlancaz herşeyezaman azaldıkça sorunlardabartıyo kızlarya...şimdide dün geceden beri bel ağrısının yanında karın ağrım var...kafayı yicem valla...şu kabızlık benimahvetti...
canım bak kabızlığa kuru siyah kayısı bide kuru incir çok ii geliyo hemen cırcır yapar senı devamlı düzenli olarak yeee
bende bıu aya kadar çok rahattım ham,şlikten önce kabızlık sorunum vardı şükür bu haftaya kadar çok rahattım ama yie başladı kabızlık doğumdan sonrada oluyomuş inş geçer ya yediklerime de dikkat ediyorum ama geçer inş az kaldı ant sabret az daha son aydayız bebişler sağlıklı olsun tatlım katlancaz herşeye
özlem misafir işi zor ben geçen ay çağırdım kurtuldum canım ama saolsunlar misafirler makineye falan hepkendi atılar beni çok yormadılar inş düşünceli insanlardırlarda seni yormazlar fazla evde güne böl işkeri azar azar yap bir güne hazırlıkları sıkıştırma sakın kolay gelsin ne diyeim
ah ahhh..neler denedim bi bilsen nilay..ilaç bile banamısın demiyo iyice karnımı ağrıtıyo..bi ara nescafe içip çıkıyodum tuvalete şimdi oda işe yaramıyo....tek tesellim az zamanımızın kalmış olması..
canım geçmiş olsun..kabızlık zor gerçekten..Allah kolaylık versin..
herşeyi denediysen diycek bişey de yok zaten..
ya kızlar bu temizlik mahvedecek beni yaa..şurayı da yapayım burayı da toplayayım derken hiç oturmamışım sabahtan beri...
ve işin kötü yanı heryer hala dağınık...çünkü dolap falan temizledim..ortalık da kaldı tabi haliyle..
içimde hep bi korku var..aniden doğum yapıcam da gelen gidene rezil olucam sanıyorum..halbuki rezil olcak bişey yok ama...insan yapamayınca da daha bi kirli görünüyo ev gözüne..
bi de dağıtan iki canavarım oldukça hiiiiç temiz kalmıycak benim bu evim..neyse sağlık olsun..
yarın sabah 9da randevum var..bi de kişisel temizliğim duruyor...offfffffffmafoldumben
benim için en önemli temizlik kişisel temizlik valla..ev umrumda bile değil..son ayımız artık yorulmamak lazım..bence sende çok yorma kendini hem senin benden daha çok bahanen var hem hamilesin hemde 2 çocuğun var..temizledin ve aynısı oldu okadarrrr....
temizlik mi dedi biriii.. off saldım çayıra mevlam kayıra vala evin durumu vahim benim:))
bilmiyorum canım yarın randevum var unutmasam soror sana haber veririm tatlımtuğba doğumevinde normal doğumda epidural yapılıyomuymuş biliyomusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?