2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi pazarlar canım valla işin zor gibi görünüyor.keşke doğumdan sonra gelin deseydin.en azından yavaş yavaş günlerte yayarak yapta işlerini yorulma

bu arada yeni gördüm gamze arkadaşımızında bebişi gelmiş gözü aydın olsun.allah analı babalı büyütsün ne güzel ya delikafadulden

maaşallah bebeğine respi olabilir cnm bırden bıre boy atabılı rpeki ölçümler nasıl doğru haftayı veriyosa sorun dııldır
tekrardan maaşalahhhhh

canım çok geçmiş olsun üzme kendını geleceği varsa gelsın emın ellerdeyız her an dr kontrolu altındayız moralını yüksek tut allahın izniyle hiç bişey olmaz

sanada çok geçmiş olsun canım yaaa benımde ara ara sertleşmem oluyo ama dr nst ye soktuğunda sancıya ait hiç bi şey çıkmadı acaba nst yanıltıcı olabılıyomu merak ediyorum
bu arada bebişine maaşalahhh cnm

selam herkese kimse eve tıkılıp kalmasın bu güzel havada biz sabah yürüyüşünü yaptık
kahvaltımızı ettik şimdi geldik eve biraz uyuyup akşamüstü tekrar çıkarım belki
siz de çıkın fazla yormadan kendinizi en azından o güzel temiz havayı soluyun:)

günaydın herkese iyi pazarlar, dün hamilelikle ilgili bi programa takıldımda tv de, ordaki doktor çok güzel bişey söyledi. bi komşunun söylediğini, 3 profesör ancak düzeltebilirmiş kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

zaman azaldıkça sorunlardabartıyo kızlarya...şimdide dün geceden beri bel ağrısının yanında karın ağrım var...kafayı yicem valla...şu kabızlık benimahvetti...

canım bak kabızlığa kuru siyah kayısı bide kuru incir çok ii geliyo hemen cırcır yapar senı devamlı düzenli olarak yeee

zaman azaldıkça sorunlardabartıyo kızlarya...şimdide dün geceden beri bel ağrısının yanında karın ağrım var...kafayı yicem valla...şu kabızlık benimahvetti...
bende bıu aya kadar çok rahattım ham,şlikten önce kabızlık sorunum vardı şükür bu haftaya kadar çok rahattım ama yie başladı kabızlık doğumdan sonrada oluyomuş inş geçer ya yediklerime de dikkat ediyorum ama geçer inş az kaldı ant sabret az daha son aydayız bebişler sağlıklı olsun tatlım katlancaz herşeye
özlem misafir işi zor ben geçen ay çağırdım kurtuldum canım ama saolsunlar misafirler makineye falan hepkendi atılar beni çok yormadılar inş düşünceli insanlardırlarda seni yormazlar fazla evde güne böl işkeri azar azar yap bir güne hazırlıkları sıkıştırma sakın kolay gelsin ne diyeim

canım bak kabızlığa kuru siyah kayısı bide kuru incir çok ii geliyo hemen cırcır yapar senı devamlı düzenli olarak yeee

ah ahhh..neler denedim bi bilsen nilay..ilaç bile banamısın demiyo iyice karnımı ağrıtıyo..bi ara nescafe içip çıkıyodum tuvalete şimdi oda işe yaramıyo....tek tesellim az zamanımızın kalmış olması..

bende az kaldı die avutuyorum kendimi ama bazen dayanılmaz oluyo...şu 22 günde geçsede bi hayırlısıyla...

canım geçmiş olsun..kabızlık zor gerçekten..Allah kolaylık versin..
herşeyi denediysen diycek bişey de yok zaten..

ya kızlar bu temizlik mahvedecek beni yaa..şurayı da yapayım burayı da toplayayım derken hiç oturmamışım sabahtan beri...
ve işin kötü yanı heryer hala dağınık...çünkü dolap falan temizledim..ortalık da kaldı tabi haliyle..
içimde hep bi korku var..aniden doğum yapıcam da gelen gidene rezil olucam sanıyorum..halbuki rezil olcak bişey yok ama...insan yapamayınca da daha bi kirli görünüyo ev gözüne..
bi de dağıtan iki canavarım oldukça hiiiiç temiz kalmıycak benim bu evim..neyse sağlık olsun..
yarın sabah 9da randevum var..bi de kişisel temizliğim duruyor...offfffffffmafoldumben

benim için en önemli temizlik kişisel temizlik valla..ev umrumda bile değil..son ayımız artık yorulmamak lazım..bence sende çok yorma kendini hem senin benden daha çok bahanen var hem hamilesin hemde 2 çocuğun var..temizledin ve aynısı oldu okadarrrr....

haklısın da insanın içi rahat etmiyor yine de...
sonuçta sezeryandan sonra ben yatıcam gelen giden yapıcak işleri...teyzelerim..yengelerim falan..bari dolap köşeler temiz düzenli olsun da...
ortalık temizliğini kadın yapıcak..haftaya 2 gün çağırdım..1 günde de bitmez..ev de büyük..

temizlik mi dedi biriii.. off saldım çayıra mevlam kayıra vala evin durumu vahim benim:))

temizlik mi dedi biriii.. off saldım çayıra mevlam kayıra vala evin durumu vahim benim:))

valla bende ole..annem geldi şimdi elinden geldince yapıyo saolsun..o yokkende eşime izin günlerinde yaptırıyodum..şimdide yatak istiratindeyim zaten hiçççte umrumda değil oğlumdan önemlimi sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…