benimde eşim süpürüyo ama üstünkörü üfff viledayı sıkmayada gücüm yok ancak vitrinis siliyom işte eşim süpürdükten sonra yoruluyom çğünkğ yapamıyom izne ayrılım annem gelsinde toparlarım artık napım bebişimden kıymetli diiltemizlik mi dedi biriii.. off saldım çayıra mevlam kayıra vala evin durumu vahim benim:))
bilmiyorum canım yarın randevum var unutmasam soror sana haber veririm tatlım
bak canım doğumevindekiler daha tecrübelidir özellere göre çünkü doğumların çoğunu dooğumevi yapıyo burda için rahat olsun bence ben doğumevinde düşünüyorum iyikide değiştirmişim diyorum doktorum çok iyi darısı başına inş sağlıkla doğum yaparsınsaol canımyaa....adatıpta geceleri anestezi uzmanları olmuyomuş...dışardan getiriyoruz dedi neşe hn.ama uzmanlıkları konusunda bişey diyemem dedi...belki doğumevinden gelir iyiyse dr.lar...
inş canım ya sağlıkla alırız kuzularımızı bende heyecanlanıyorum artık az kaldı çünkü ne çabuk geçiyo zamananneler gibisi yok dimi kızlarr:) şaka maka ben de bi anne oluyorummmmm nasipse inşş
bazen inanamıyorum kızlar hayal gibi
inş canım ya sağlıkla alırız kuzularımızı bende heyecanlanıyorum artık az kaldı çünkü ne çabuk geçiyo zaman
herkese iyi hafta sonlari allahim dogum hikayelerini okumaktan basim dondu ,,ve uygulamalar hakkinda bilgi aldikca moralim bozuluyor
hiiiç moralini bozma...inan herkesin doğum hikayesi farklı oluyor..
okuyup da korkma sakın..ben de ilk doğumumda korkudan son 1 ay uyumamıştım..
ama şükür öyle rahat geçti ki...şimdi 3.yü doğurucam inşallah..
öyle dayanılmayacak gibi bişey olsaydı kimse 2.yi 3.yü doğurmazdı değilmi..
tek yapacağımız Allah tevekkül etmek..çünkü doğumda doktorlar da sadece bir vesile..
beni ve kardeşlerimi doğurtan ebemiz varmış..
anneme dermiş ki ''kızım dünyanın neresinde olursan ol bu çocuğu sen doğuracaksın'' dermiş..gerçekten öyle..diğerleri sadece yardımcı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
yaa bu arada ANT çıkmış ama şu sertleşme tam olarak nasıl bişey..
bebek biyere toplanıyor da sertleşiyor gibi bişeymi..
bende öyle oluyor da...
bu arada bızde bugun kızımızın oda takımını aldık ınsallah salı gunu gelcek.sımdıde kıyafetlerını yıkıyorum.dolabımız gelınce bı guzel yerlestırıcem ınsallah.yarında dr a gıdıcem bakalım bızım kız ne durumda buyumusmu.yarın gırebılırsem gorusuruz kızlar
bu arada bızde bugun kızımızın oda takımını aldık ınsallah salı gunu gelcek.sımdıde kıyafetlerını yıkıyorum.dolabımız gelınce bı guzel yerlestırıcem ınsallah.yarında dr a gıdıcem bakalım bızım kız ne durumda buyumusmu.yarın gırebılırsem gorusuruz kızlar
yaa bu arada ANT çıkmış ama şu sertleşme tam olarak nasıl bişey..
bebek biyere toplanıyor da sertleşiyor gibi bişeymi..
bende öyle oluyor da...
ayy hayırlı olsun cnm
içinde sağlıkla büyüsün
fotolarını bekliyoruz eklemeyı unutma olur mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?