2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar..
bizimde yarın geiyor mobilyamız aldığımız herşey Allahın iziyle...
çok heyecan yapıyorum ya bugün eşimle odayı sildik süpürdük tertemiz bekliyoruz...

ne guzel demı ya hazırlıklar cok heyecanlı.bende bı ana once esyalarını yerlestırmek ıcın sabırsızlanıyorumhihoyyyt

evet canım çok heyecan verici merak bi taraftan heyecan ayyy delikafadulden
geldi mi senin

bugun aldık magazadan salı gunu gelcek bı deısıklık olmazsa bugunde kıyafetlerı yıkadım salı gunu dolapları sılıp yerlestırırım .cok heyecanlıyım bende:teytey:

herkese hayırlı akşamlar akşam annemler geldi bugün temizlik yaptık annem camlarımı sildi dolaplarımı yerleştirdi babamda iki halımı makineyle yıkadı iki odamın duvarlarını sildi bende perdeleri yıkadım bi odamın duvarını sildim ama daha işim bitmedi annemler gitti bana mutfak çocuk odası kaldı off ama çok zor oluyormuş yaa çok kötü belim ağırıyor ve karnım çok sert kızım hareket ediyor arada ama sert olduğunda etmiyor bi bitirsem hayırlısıyla

bugun aldık magazadan salı gunu gelcek bı deısıklık olmazsa bugunde kıyafetlerı yıkadım salı gunu dolapları sılıp yerlestırırım .cok heyecanlıyım bende:teytey:

canım mob ilyaları havalandırcakmısı n bize 15 gün havalandırın dedler

mobilyaların iyice havalandırılmaları gerekiyor kokuları bebek için zararlı hatta çok önceden bir yerde okumuştum bazı ülkelerde bu yüzden bebek için hep 2. el mobilya alınıyormuş

hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım
güzel güneşli biraz rüzgarlı dinlendirici bi hafta sonuydu
kimsecikler yokmuş kendi kendime mi yazıyorum üüüüüüüüüüüüüü
annişlerin hepsi yorgun olmalı

Günaydın herkese ıyı bı hafta dılıyorum.

Evet canım yaa yorgunuz benım 2 hafta once sırtıma bıcak saplanıyodu sımdı o gectı sol bacagıma ılk kalktıgım anda yürüyemiyorum topllanıyorum sonra acılıyo.Esım benle dalga gecıyo "seni gidi topal "sarkısını soyleyerek.kızıyorum ben de

canım seninle bi gün arayla gidiyoruz 33+0 ız bugün
evet canım

güzel bir haftasonu geçirdim ben kendi adıma polonezköye gittik eşimle yürüyüş yapaımdiye düşünüyordum yapamadım ama bütün gün yememe rağmen temiz hava o kdar iyi geldi ki anlatamam büyük şehirlerde yaşamayan annelere olan kıskançlığım daha da arttı demek ki öyle yerlerde yaşasak çok daha rahat geçecek hamilelik diyorum

günaydın herkeslereee
umarım herkes iidir

slm kızlar..
bizimde yarın geiyor mobilyamız aldığımız herşey Allahın iziyle...
çok heyecan yapıyorum ya bugün eşimle odayı sildik süpürdük tertemiz bekliyoruz...

hayırlı olsun mineciğim mobilyanız
allah güzel kullanmayı nasip etsin inşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…