iyiy yaptın çiğdemcim herkez burda ama ses çıkmıyor kimsedenben geldim biraz uyumak istedim ama sanki herkes sözleşmiş gibi telefon ettiler sinirlendim telefonun fişini çektim sizlere bakmaya geldimzemuszemus
kızlar akşam rüyamda memleketten geliyormuşuz otobüste yanımda bir kutu tahta lokum kutuları olurya onlar gibi kutuda hurma varmış ama hurmalar kocaman başparmak büyüklüğünde birtane yiyorum sonra arka koltukta bırakıp iniyorum unutuyorum onları orda ve çok ağladım hurmaları bulabilmek için aklıma geldi yazayım dedim baktım tabire bolluğa berekete işaret diyo bide hacca gitmeye annemi umreye göndermeyi istiyorum bu sene inş. ona delalettir. beni görende kız diyo hayırlısı
iyiy yaptın çiğdemcim herkez burda ama ses çıkmıyor kimsedenlmaz:
nevincim bence seninle benim oğlum olacakkk haha buda benim hurafemm hadi bakalımm kaydirigubbakcemile3
ben burdaımm yaa ıspanak yıkamaya bir çözüm bulsam süper olcakk. nefret ediorumm yaaaa yıkaaa yıkaaaa.
gamzecim sirkeli suya bas ıspanakları sabahtan o zaman bütün mikrapları ölüyrmuş sonrada 2 kere yıkasan yeterben burdaımm yaa ıspanak yıkamaya bir çözüm bulsam süper olcakk. nefret ediorumm yaaaa yıkaaa yıkaaaa.
canım senden çekti yaaaa akşama yapayım bariii kaydirigubbakcemile3Evet yıkaması meşakkatli ama yemesi güzel, faydası bol. Afiyet olsun canım şimdiden. sirke döküyormusunuz sizde sebzelerin yıkama suyuna. ben eksik etmem hiç.
canım senden çekti yaaaa akşama yapayım bariii kaydirigubbakcemile3
cnm rüyan çok güzel hayırlara çıksın :Saruboceq: ümre çok güzel ben gittim bu genç yaşımda. yarı hacı oldum rabbim nasip etti bana herkese nasip olsun kabeye dokunmak oralara gitmek:Saruboceq:
z. yağlını yapıp yicemm seniiiiii ayy ağzımın suyu aktı wallaaa kaydirigubbakcemile3zeytinyaglımdanmı, yoksa etlimdenmi yapacaksınkaydirigubbakcemile3
zeytinyaglımdanmı, yoksa etlimdenmi yapacaksınkaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçar eşim geldi yarın görüşürüss
konu senden açılınca benim de canım çekiyor.:çok üzgünüm:
ii akşamlar kızlar mesaisi biten çıkıyor sanırım
z. yağlını yapıp yicemm seniiiiii ayy ağzımın suyu aktı wallaaa kaydirigubbakcemile3
Cansu buna bir çözüm bulmak gerek ya. Hamileligin boyunca beni her gördüğünde benimi isteyceksinmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?