2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi akşamlar çok güzel rüya görmüşsün umreyle ilgili heralde canım rüyan tadını almışsın hurmanın hacca gitmek de nasip olur inşallah allah muradını versin inşallah ...

nevincim bence seninle benim oğlum olacakkk haha buda benim hurafemm hadi bakalımm kaydirigubbakcemile3

ay ismimle hitap edince tuhaf oldum hurafeler almış başını gidiyo zaten eğlenceli oluyo ama hayırlısı bakalım tutcakmı bana genelde erkek olcak gibi geliyodu ama kızlar çıkmaya başladı bile benim de erkek olcakmış gibi geliyo ama hayırlısı ya ben yine gittim c.tesi bebek mağazasına dayanamadım aldım bi kaçtane çıtçıtlı tulumlar varya çamaşır gibi giyinenlerden aldım başka bişey alamadım korktum erken diye kız kıyafetleri daha bi güzel ama ya insanın kızını hep süsleyesi gelir

bu arada ist.da oturan varsa z.burnunda çiçek tekstil diye bi mağaza var oliviumun karşısında çok kaliteli ve değişik farklı modelleri var fiyatlarıda oldukça makul yazın kışlıklar kışında yazlıklar yarı fiyatına oluyo bu arada bebek kıyafetleri satıyo yanlış anlaşılmasın

cnm rüyan çok güzel hayırlara çıksın :Saruboceq: ümre çok güzel ben gittim bu genç yaşımda. yarı hacı oldum rabbim nasip etti bana herkese nasip olsun kabeye dokunmak oralara gitmek:Saruboceq:

ne güzel gamze ya imrendim sana ağlamamak için zor tutuyorum kendimi oraları duyunca boğazıma bir düğüm oturuyor resmen .Allah herkese nasip etsin bu sene annem gitsin arkasından bizde gideriz inş,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende yeşil sebzeleri yıkanken mutlaka kullanırım sirkenin kendisinide salatalarda severim ayrıca sofrada sirke bulundurmak ve yemek sünnetmiş diye biliyorum.

Cansu buna bir çözüm bulmak gerek ya. Hamileligin boyunca beni her gördüğünde benimi isteyceksinmafoldumben

ama nasıl bi çözüm bilmiyorum ki.her defasında değişik şekillerde geliyosun gözümün önüne.Ben zamansızlıktan saramam ama doldurum.Mesela bugün canım seni kuru bibere doldurulmuş çekti.Birinin canı çekmesin deee.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…