Ayy şule ya ne güzel bak ben de özledim şimci bebeğimi. keyfi yerinde demek annesiikaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan korusun maş tatlımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan canım ölçemedi doktor ensesini çünkü hiç yerinde durmuyodu sürekli hareket ediyodu ve genelde yüzü monitöre dönüktü arkasını dönmedi anasına
terbiyeli çocuk canımsositososito
doktor da 3lü test yaparız dedi kasımda 3lü teste gidicem
bide varya nida tam doktorun yakaladığı bi resmi var gülmekten ölürsün ağzı açık iki tane oyuk oyuk göz kuru kafa gibi ama çok komikti açmış ağzını eller ayaklar yanda çırpınıyodu
Yaa sizin yazdıklarınızı okuyunca öyle hevesleniyorum ki anlatamam... Benim ki daha 8+4, nasıl gececek günler bilmiyorum hiç. En azından mide bulantılarım bitsin bir de ben de cinsiyetini öğreneyim ya:))
ya hani bi topik varya 2009 mayıs annelerinden cinsyet tahmnleri falan diye tıff açmıştı sanırım. zaten orda kız annesi olan biri yazmış popom büyük ve göbeğim yanlara doğru yayılıyor diye. benimde aynen. popo büyüdü göbeğimde yayılıyor. erkek sipsivri olur
benim tepecik oluşuyor öyle yapıncaaaaİki elini göbeğinin iki yanına göbek deliğine doğru koy canım böyle bi çıkıntı mı var tepe gibi yoksa geniş bi yükselti mi benimki yayık tepe diil ama ablamın sipsivriydi hamileyken belirti verir artık pantolon düğmen kapanmıycak kadar şişmiştir artıkkaydirigubbakcemile3
benim tepecik oluşuyor öyle yapıncaaaa
ne bileyim ama benim öyle ağırlık fln yok üzerimde gayet kıpır kıpırm maşallah diim de yanlız karnım ilk dr. gittiğimden beri sivri diyebilirim normalde göbeği olan birisi değilidim hiç şimdi isse göbek var sadeceekarnın tepe gibi öne sivriliyosa arkandan hamile olduğun da anlaşılmıyosa (karnın yayık olunca arkadan anlaşılıyo bide popo genişliyo ) büyük ihtimal erkek derler abimin iki tane ablamın bi tane erkek oldu 6 sene içinde tecrube edindik kaydirigubbakcemile3 a bu arada yüzünden de belli oluyomuş yüzün güzelleşirse erkek olur diyolar valla bi bak bakalım kız annenin güzelliğini alırmış ...
kızlar bende 2010 mayıs annesi olacağım.ilk bebeğim olacağı için çok heycanlıyım.
ne bileyim ama benim öyle ağırlık fln yok üzerimde gayet kıpır kıpırm maşallah diim de yanlız karnım ilk dr. gittiğimden beri sivri diyebilirim normalde göbeği olan birisi değilidim hiç şimdi isse göbek var sadecee
karnın tepe gibi öne sivriliyosa arkandan hamile olduğun da anlaşılmıyosa (karnın yayık olunca arkadan anlaşılıyo bide popo genişliyo ) büyük ihtimal erkek derler abimin iki tane ablamın bi tane erkek oldu 6 sene içinde tecrube edindik kaydirigubbakcemile3 a bu arada yüzünden de belli oluyomuş yüzün güzelleşirse erkek olur diyolar valla bi bak bakalım kız annenin güzelliğini alırmış ...
ayy inşallah tatlımmm kaydirigubbakcemile3 benimde eşim hamile old. öğrendiğimizden beri erkek olacak öyle hissediyorum diyor aslında ikiside bir bizim için ama hayırlısı tabii bakalım tutacak mı tahmininElleri ayakları sağlam olsun sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli diil ama içimden bi his senin oğlun olucak diyo canım bunu da yaziim buraya delil olsun tutmazsa erkek gibi kızın olsun tuttuğunu koparsın inşallahkaydirigubbakcemile3
ne bileyim ama benim öyle ağırlık fln yok üzerimde gayet kıpır kıpırm maşallah diim de yanlız karnım ilk dr. gittiğimden beri sivri diyebilirim normalde göbeği olan birisi değilidim hiç şimdi isse göbek var sadecee
ay çok merak ettim ben sizi şimdi ya arkadan nasıl anlaşılcak kız 2 aylık bebek,çokmu fark var şimdiki halinizle önceki haliniz arasında
nevincim bence seninle benim oğlum olacakkk haha buda benim hurafemm hadi bakalımm kaydirigubbakcemile3aynen bende öyleyim akşam kafamı koyduğum gibi yatıyom normalde halsiz değilim pek , sivrimi çözemedim daha ama karnım var benim de sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?