2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy şule ya ne güzel bak ben de özledim şimci bebeğimi. keyfi yerinde demek annesiikaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan korusun maş tatlımkaydirigubbakcemile5

Yaa sizin yazdıklarınızı okuyunca öyle hevesleniyorum ki anlatamam... Benim ki daha 8+4, nasıl gececek günler bilmiyorum hiç. En azından mide bulantılarım bitsin bir de ben de cinsiyetini öğreneyim ya:))

aynen nurem ya ben de diyorum bitsin bulantılarr cinsiyeti öğreniyimm alışveriş yapimmkaydirigubbakcemile2

yaaa dimples benim de galba göbek yayılıyo hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3

bu arada ultrasonu gördüm maş. nasıl da büyümüşş Allah bağışlasınn

benim tepecik oluşuyor öyle yapıncaaaa

benim tepecik oluşuyor öyle yapıncaaaa

karnın tepe gibi öne sivriliyosa arkandan hamile olduğun da anlaşılmıyosa (karnın yayık olunca arkadan anlaşılıyo bide popo genişliyo ) büyük ihtimal erkek derler abimin iki tane ablamın bi tane erkek oldu 6 sene içinde tecrube edindik kaydirigubbakcemile3 a bu arada yüzünden de belli oluyomuş yüzün güzelleşirse erkek olur diyolar valla bi bak bakalım kız annenin güzelliğini alırmış ...

ne bileyim ama benim öyle ağırlık fln yok üzerimde gayet kıpır kıpırm maşallah diim de yanlız karnım ilk dr. gittiğimden beri sivri diyebilirim normalde göbeği olan birisi değilidim hiç şimdi isse göbek var sadecee

Elleri ayakları sağlam olsun sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli diil ama içimden bi his senin oğlun olucak diyo canım bunu da yaziim buraya delil olsun tutmazsa erkek gibi kızın olsun tuttuğunu koparsın inşallahkaydirigubbakcemile3

kızlar benim arkadanda öndende çok belli hamile olduğum bu son 10 gün içinde birden değişti vücudum geniş bir karnım var birde rüyamda kızım olucağını gördüm bir kaç gün önce bakalım tutucakmı merak ediyorum gerçekten

ay çok merak ettim ben sizi şimdi ya arkadan nasıl anlaşılcak kız 2 aylık bebek,çokmu fark var şimdiki halinizle önceki haliniz arasında

ayy inşallah tatlımmm kaydirigubbakcemile3 benimde eşim hamile old. öğrendiğimizden beri erkek olacak öyle hissediyorum diyor aslında ikiside bir bizim için ama hayırlısı tabii bakalım tutacak mı tahminin

aynen bende öyleyim akşam kafamı koyduğum gibi yatıyom normalde halsiz değilim pek , sivrimi çözemedim daha ama karnım var benim de sadece

kızlar ben bebişimi yalnız kalınca seviyorum annecim napıyormuş benim akıllı çocuğum benim hiç üzmüyor annesi fln die bide sonra kend kendimden utanıyorumm yaaa kaydirigubbakcemile3

ay çok merak ettim ben sizi şimdi ya arkadan nasıl anlaşılcak kız 2 aylık bebek,çokmu fark var şimdiki halinizle önceki haliniz arasında

yok canım yaa bu hamilelik için genel olarak bi kaç ay kendinizi takip edin bakın şimdiden de belirtisini verir tabiki 3 ay olduk teessüf ederizkaydirigubbakcemile3 bak doktor %80 kız diyo 6 aylıkken yok erkekmiş diyo yada tam tersi oluyo ultrasonun bile garantisi yok ki zaman içinde böyle belirtilere dikkat ede ede yaşlılar genelleme yapmış valla benim üç yeğende de tuttu benimki biraz farklı ama bakalım tutucak mıkaydirigubbakcemile3

aynen bende öyleyim akşam kafamı koyduğum gibi yatıyom normalde halsiz değilim pek , sivrimi çözemedim daha ama karnım var benim de sadece
nevincim bence seninle benim oğlum olacakkk haha buda benim hurafemm hadi bakalımm kaydirigubbakcemile3

kızlar akşam rüyamda memleketten geliyormuşuz otobüste yanımda bir kutu tahta lokum kutuları olurya onlar gibi kutuda hurma varmış ama hurmalar kocaman başparmak büyüklüğünde birtane yiyorum sonra arka koltukta bırakıp iniyorum unutuyorum onları orda ve çok ağladım hurmaları bulabilmek için aklıma geldi yazayım dedim baktım tabire bolluğa berekete işaret diyo bide hacca gitmeye annemi umreye göndermeyi istiyorum bu sene inş. ona delalettir. beni görende kız diyo hayırlısı

ben geldim biraz uyumak istedim ama sanki herkes sözleşmiş gibi telefon ettiler sinirlendim telefonun fişini çektim sizlere bakmaya geldimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…