2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha ne kadar samimi olucan içinde taşıyon ya

isim söyliyemiyorum ya aşkım diyorum balım diyorum bebeğim diyorum erkekse güzelim demem mesela ciddi severim kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ismiyle doğar inşallah ismiyle sevmek istiyorum ne güzel dimi bi varlığa isim vermek o isimle hitab etmek hani artık sen busun diyosun ona bi kişilik veriyosun benim istediğim bu biraz aceleciyim galba :kedi:

gamzecim senin kız ya hani nasıl belirtilerin vardı anlatsanaa tecrubeli sayılırsın sen bizden zemuszemus

merhabalar güzel annişler nasılsınız bakalım.
bugün yazdıklarınızı biraz okudum yine almış başını gitmiş geç girince yetişmesi zor oluyo :))))))

Pardon ben demek Turkce isimlerini karisitirdim Simdi benim ilk yaptiracagim testde hem kanima bakacaklar hem de ultrasonla ense olcumu yapicaklar. Eger olasilik yuksek cikarsa o bahsettigim testler yapilacak.

Insallah kimsenin kafasini karistirmadim, keske bilip bilmeden yazmasaydim . Kusura bakmayin.

çok ilginç benim aynı göbeğim yayıldı ama popom aynı saklıyo kendini belirti vermiyo ama yanaklarımda boynuma goğru kızartılar olmaya başladı acaba yüzde lekelenme dedikleri böyle mi başlıyo inşallah geçicidir ....

şule canım hayırlı olsun canım gelmene sevindim sabahtan beri yolunu gözlüyorduk.kızlar hala belim ağrıyor ya akşam olsada evime gitsem sıcak koysam belime off bazen iş çekilmez oluyor.

ya nasıl yayılıyo kızlar ya anlatsanıza belinmi kalınlaştı öyle bişeymi benimde göbeğim var ama yayılması için erken değilmi daha ya

bakalım senin de kızmı olacak ayy çok meraklanıyorum yaaa

ya nasıl yayılıyo kızlar ya anlatsanıza belinmi kalınlaştı öyle bişeymi benimde göbeğim var ama yayılması için erken değilmi daha ya

İki elini göbeğinin iki yanına göbek deliğine doğru koy canım böyle bi çıkıntı mı var tepe gibi yoksa geniş bi yükselti mi benimki yayık tepe diil ama ablamın sipsivriydi hamileyken belirti verir artık pantolon düğmen kapanmıycak kadar şişmiştir artıkkaydirigubbakcemile3

Canim benim, ne guzel, ne de belirgin cikmis. nazar degmesin.

Ben henuz kilo almadim, ama en basindan beri karin siskinligim var.

bakalım senin de kızmı olacak ayy çok meraklanıyorum yaaa

Bilmiyorum ama evime yardıma gelen hanım senin kızın olcak dedi geçen hafta sonu kaydirigubbakcemile3 çok ağırlaştın sen hareketlerin yavaşladı dedi yılların tecrubesi bakalım tutucak mıkaydirigubbakcemile3

ayyy cnmm cok belırgın senınkısı
uyy cok tatlu annesı yaa maşallah duru kısımıza

maşallahh canım 41 kereee ama sil bencedee yaaa nazara gelmeyin bideee allahım korusun sizii

Son düzenleme:
hay maşallah ben de önceki sayfaya bakmıyorum nerden gördüler diyorum allah tamamına erdirsin inşallah sil sil nazara gelir

mrb arkadaşlar.
bişey sorucam progestana devam eden varmı.doktorunuz nezaman kadar kullanmanızı istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…