daha ne kadar samimi olucan içinde taşıyon ya
Üçlü test olarak bilinen bu test, gebeliğin 16 ile 18 haftaları arasında en doğru sonuçlar veren bir kan testidir. Yapılış amacı özellikle Down Sendromu diye adlandırılan problemli bebeklerin anne karnında saptanmasına yöneliktir. Üçlü test için bir miktar kan alınması gerekmektedir. Kanda AFP, hCG ve uE3 hormonları ölçülür. Bu hormonların gebeliğin değişik haftalarına göre değerleri değişmektedir.
ya hani bi topik varya 2009 mayıs annelerinden cinsyet tahmnleri falan diye tıff açmıştı sanırım. zaten orda kız annesi olan biri yazmış popom büyük ve göbeğim yanlara doğru yayılıyor diye. benimde aynen. popo büyüdü göbeğimde yayılıyor. erkek sipsivri olur
ya nasıl yayılıyo kızlar ya anlatsanıza belinmi kalınlaştı öyle bişeymi benimde göbeğim var ama yayılması için erken değilmi daha yaya hani bi topik varya 2009 mayıs annelerinden cinsyet tahmnleri falan diye tıff açmıştı sanırım. zaten orda kız annesi olan biri yazmış popom büyük ve göbeğim yanlara doğru yayılıyor diye. benimde aynen. popo büyüdü göbeğimde yayılıyor. erkek sipsivri olur
ya kızlar tubatuba dan haber yok henüz değil mi ozlmcım hoşgeldin
bakalım senin de kızmı olacak ayy çok meraklanıyorum yaaaçok ilginç benim aynı göbeğim yayıldı ama popom aynı saklıyo kendini belirti vermiyo ama yanaklarımda boynuma goğru kızartılar olmaya başladı acaba yüzde lekelenme dedikleri böyle mi başlıyo inşallah geçicidir ....
ya nasıl yayılıyo kızlar ya anlatsanıza belinmi kalınlaştı öyle bişeymi benimde göbeğim var ama yayılması için erken değilmi daha ya
bakalım senin de kızmı olacak ayy çok meraklanıyorum yaaa
mafoldumben özür dilerim nasıl silicemmmcolerkooooooooooooooooooooooooooooooooo sil cnm alıntını yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?