2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar işler yoğundu katılamadım kendinize iiyi bakın iyi akşamlar herkese ımemlekette olsam bahçeden tazecik ıspanakları koparıp yapmak vardı çok pis boğaz oldum şimdide canım ıspanak çektimafoldumben

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah. O atmosferi solumak lazım. :Saruboceq:

Hayırlı akşamlar canım. ıspanagı düşünmemeye çalış bence :)

Ya koptum gülmektenkaydirigubbakcemile3 benimde canım üzerimde yogurtluı olanı çekti bak şimdi niye hatırlattınmafoldumben

cansu sen eskişehirde m,isin neresindesinnn hangi hastaneye gidiyorsun

evet eskişehirdeyim.Henüz test vs yaptırmadım,o yüzden hastaneye gitmedim.Haftaya yapılacak testler vs.Doktor olarak Kemal Hükmen'e gidiyorum.Ama benim doktorum Devlet hastanesinde tahliller için oraya gitsem de.Bir kaç yere daha giderim test zamanı Anadolu,OGU gibi.Sen?

ben anadolu hastanesine gidiyorum abdurrahman beye bir ark. daha ona gitmişti çokta memnundu o önerdi banada canım

ben anadolu hastanesine gidiyorum abdurrahman beye bir ark. daha ona gitmişti çokta memnundu o önerdi banada canım

ben Anadoluda Nihat Bey'i çok duydum.Ondan randuvu almak için de 1 hafta öncesinden aramak lazımdı.Ben bir kontrol için ona gidicem.
İstersen sen de bi dene.

kızlar b ugün sohbete pek katılamadım çok yoğundum artık yarına inşallah hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın

ben Anadoluda Nihat Bey'i çok duydum.Ondan randuvu almak için de 1 hafta öncesinden aramak lazımdı.Ben bir kontrol için ona gidicem.
İstersen sen de bi dene.
ya ben duymadım bak çok araştırdık eşimle olmadı bi giderim bende nerde oturuyorsun canım sen hangi mah.

kızlar bende kaçtım gidelim artık evimize dimi ama bu arada eşim aradı bana hurma arıyomuş soruyo ramazan hurmasımı yoksa meyve hurma mı diye ...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…