ne güzel gamze ya imrendim sana ağlamamak için zor tutuyorum kendimi oraları duyunca boğazıma bir düğüm oturuyor resmen .Allah herkese nasip etsin bu sene annem gitsin arkasından bizde gideriz inş,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar işler yoğundu katılamadım kendinize iiyi bakın iyi akşamlar herkese ımemlekette olsam bahçeden tazecik ıspanakları koparıp yapmak vardı çok pis boğaz oldum şimdide canım ıspanak çektimafoldumben
ama nasıl bi çözüm bilmiyorum ki.her defasında değişik şekillerde geliyosun gözümün önüne.Ben zamansızlıktan saramam ama doldurum.Mesela bugün canım seni kuru bibere doldurulmuş çekti.Birinin canı çekmesin deee.kaydirigubbakcemile3
gel canım benim stoklarda bulunur her zaman annem saolsunnn beklerimm bi h. sonuAfiyet şeker olsun. Yakın olsaydık bu akşam sana gelirdimkaydirigubbakcemile3 ( ne pisbogazım demi:))
Ya koptum gülmektenkaydirigubbakcemile3 benimde canım üzerimde yogurtluı olanı çekti bak şimdi niye hatırlattınmafoldumben
cansu sen eskişehirde m,isin neresindesinnn hangi hastaneye gidiyorsunben akşama yaptım onu.annem çok yapmış bana.valla bak adresini ver kargo yapayım sana.
Bence yemek isimlerinden bahsetmeyelim hepimiz fena olucagız :) Malum durumumuz belli.
cansu sen eskişehirde m,isin neresindesinnn hangi hastaneye gidiyorsun
ben anadolu hastanesine gidiyorum abdurrahman beye bir ark. daha ona gitmişti çokta memnundu o önerdi banada canımevet eskişehirdeyim.Henüz test vs yaptırmadım,o yüzden hastaneye gitmedim.Haftaya yapılacak testler vs.Doktor olarak Kemal Hükmen'e gidiyorum.Ama benim doktorum Devlet hastanesinde tahliller için oraya gitsem de.Bir kaç yere daha giderim test zamanı Anadolu,OGU gibi.Sen?
ben anadolu hastanesine gidiyorum abdurrahman beye bir ark. daha ona gitmişti çokta memnundu o önerdi banada canım
ya ben duymadım bak çok araştırdık eşimle olmadı bi giderim bende nerde oturuyorsun canım sen hangi mah.ben Anadoluda Nihat Bey'i çok duydum.Ondan randuvu almak için de 1 hafta öncesinden aramak lazımdı.Ben bir kontrol için ona gidicem.
İstersen sen de bi dene.
ii akşamlar kızlar son 5 dkzemuszemus
herkese iyi akşamlar öpüyorum yarın görüşürüz
hayırlı akşamlar hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?