yarın bana kadaın geliyor temizliğe bugünden birsürü iş ayarlamam lazım..
walla yorulup da bu haftasonu doğurmaktan korkuyorum..doktorum eğilip kalkma suyun patlamasın dedi bakıym kendimi tutabilecekmiyim..
ne kadar bişey yapmıym desem de farkında olmadan yapıyorum..
herkese günaydın kaç gündür giremiyorum malum temizlik yapıyorum bitmedi hala ama çok yoruldum artık bittim birde karnım kasıklarım acayip ağırıyor ayakta olduğum sürecede karnım hep sert bebekte aşağıya baskı yapıyo sani çıkacakmış gibi orasıda sancıyo daha kontrolüme 10 gün var önemli bişey değildir diye erkende gitmek istemiyorum birde izmitte gitmek istiyorum dr onun için buay gitmeyi düşünmüyodum druma ama ağrılarım olunca acaba gitsemmi diyorum sonra bişey olur vijdan azabından ölürüm şu temizliğim bitseydi bi hayırlısıyla
kolay gelsin dikkat et kendine sakın bişey yapma valla sonra çok fena oluyor insan bende doğuma az kaldı eksikler çok var bide kadına para vermeyeyim edim bigün annnemler geldi yardım çoğunu hallerttik geriye çok az kalmıştı ama kaçgün oldu okadarcık iş bitmedi şimdi kolumu kaldırcak halim yok allahtan eşim alt katta çalışıyorda sık sık gelip yardım ediyor sende dikkat et boş ver kadı yaptığını yapsın gerisi kalsın yorma kendini valla bizden önemli değil
bak ikimiz aynı anda birbirimize teselli yamışız..körler sağırlar birbirini ağırlar misali...
neyse en iyisi kendimizi yormayalım...
sizin orda ne kadar ücret istiyor kadınlar..
çok geçmiş olsun yengene doğru demiş 70 tl idi enson cam duvar halı silme vs birgünde ne kadar iş yapabilirse bazen bitiremiyorlar ama benim ev baya batmıştı 5. ayımdan beri doğru düzgün günlük temizlik bile yapamamıştım bi ara erken doğum riskim olmuştu cam duvar kapılar battı bide benim kapılar beyaz 15 gün zor dayanıyo silmeden camlar ona keza neyse az işim kaldı cumaya kadar bitse
kayınpeder her an evde zaten rahat etmeye ihtiyaç oluyor ama işte.......bu kez çabuk dönerlerdi ama 3 haziran kuzenin düğün var benim benimkiler bırakmaz aaa kalın düğünden sonra gidinnn......yandım yani......
günaydın herkese yağmurlu İstanbulllldannnn
kızlar dünden beri kasıklarımda sanki damar çekiyormuş gibi ya da bıçak batıyormuş gibi bir ağrı var, sizde de oluyor mu? özellikle sağ tarafımda oluyor...
Allah kolaylık vesin canım...70 tl fazla..ben iki gün çağırdım yardım edemem diye 110 vericem...
haklısın walla hamileyiz diye hiçbirimiz doğru düzgün temizlik yapamadık bu sene...o yüzden gözümüze batıyor heryer...yine de sağlık olsun..olduğu yere kadar...
Günaydın kızlar. Dün gece bel ağrısından uyuyamadım hiç( Off uykusuz geceler başlayacak sanırım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?