2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişe fazla bakamadım bebeğini gören anneler gözünüz aydın maşallah hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun yormayın kendinizi yenigelenler hoş gelmiş

kolay gelsin dikkat et kendine sakın bişey yapma valla sonra çok fena oluyor insan bende doğuma az kaldı eksikler çok var bide kadına para vermeyeyim edim bigün annnemler geldi yardım çoğunu hallerttik geriye çok az kalmıştı ama kaçgün oldu okadarcık iş bitmedi şimdi kolumu kaldırcak halim yok allahtan eşim alt katta çalışıyorda sık sık gelip yardım ediyor sende dikkat et boş ver kadı yaptığını yapsın gerisi kalsın yorma kendini valla bizden önemli değil

ciddi ağrıların varsa hafife alma bence...kendini de fazla yorma..
geçen hafta yengem doğum yaptı..o da çok temizlik yaptı doğumdan önce..kadın falan da çağırmamıştı..şimdi sezeryanlı yatıyor..gelen gidenden ev eski haline döndü çok da takma kafana temizliği dedi..
doğru aslında yormamamız lazım kendimizi..bebeğimizden önemli mi...
diyene bak:))))))

bak ikimiz aynı anda birbirimize teselli yamışız..körler sağırlar birbirini ağırlar misali...
neyse en iyisi kendimizi yormayalım...
sizin orda ne kadar ücret istiyor kadınlar..

bak ikimiz aynı anda birbirimize teselli yamışız..körler sağırlar birbirini ağırlar misali...
neyse en iyisi kendimizi yormayalım...
sizin orda ne kadar ücret istiyor kadınlar..

çok geçmiş olsun yengene doğru demiş 70 tl idi enson cam duvar halı silme vs birgünde ne kadar iş yapabilirse bazen bitiremiyorlar ama benim ev baya batmıştı 5. ayımdan beri doğru düzgün günlük temizlik bile yapamamıştım bi ara erken doğum riskim olmuştu cam duvar kapılar battı bide benim kapılar beyaz 15 gün zor dayanıyo silmeden camlar ona keza neyse az işim kaldı cumaya kadar bitse

Allah kolaylık vesin canım...70 tl fazla..ben iki gün çağırdım yardım edemem diye 110 vericem...
haklısın walla hamileyiz diye hiçbirimiz doğru düzgün temizlik yapamadık bu sene...o yüzden gözümüze batıyor heryer...yine de sağlık olsun..olduğu yere kadar...

walla her yönden aynıymış durumumuz...benim de temmuzda kardeşimin düğünü var...
düğüne kadar kalırlar diye korkmuyor da değilim açıkçası...
bana bi zararları yok ama insanın evinin düzeni kaçıyor sanki...ne bilim...
yine de sağlık olsun..misafir gibi gelip gitsinler hiç önemli değil...Allah onları bakıma bizi de bakmaya mecbur etmesin...en zor imtihanlardsn biri...

kızlar dünden beri kasıklarımda sanki damar çekiyormuş gibi ya da bıçak batıyormuş gibi bir ağrı var, sizde de oluyor mu? özellikle sağ tarafımda oluyor...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Dün gece bel ağrısından uyuyamadım hiç( Off uykusuz geceler başlayacak sanırım şimdiden

kızlar dünden beri kasıklarımda sanki damar çekiyormuş gibi ya da bıçak batıyormuş gibi bir ağrı var, sizde de oluyor mu? özellikle sağ tarafımda oluyor...

günaydınn canım bende de oluyo ama sol tarafımda..

Ben de mayıs ayının içinde çağıracağım kadın. Kendim ölsem de yapamam. Ben sanırım biraz da rahatım:) 9,5 aylık eliyim, kendim hiç dip köşe temizlik yapmadım. Hiç gözüm yemiyor ki. En son Aralık ayının son günlerinde gelmişti temizlikçi. Sonra annem temizledi, ben elimi sürmedim. Eşim de hafta sonu süpürüyo o kadar. Evi temizle temizle eski haline geri dönüyor. Çok zor yaa( Bir de bizim burda 80 TL ye geliyo...

Günaydın kızlar. Dün gece bel ağrısından uyuyamadım hiç( Off uykusuz geceler başlayacak sanırım şimdiden

günaydın, ben uzun zamandır gece uykusunu unuttum sayılır, 1-2 saat uyuyup 1-2 saat oturuyorum gece boyunca. gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Günaydın kızlarr üç gündür sitemizi ziyaret edemiyorum misafirlerim vardı. ınşallah yaramaz bir durum yoktur benim dün kontrolüm vardı. Minik kızım büyümüş 2.745 gr. olmuş ama dr. sezeryan tarihini henüz kesinleştirmedi

ya kızlar sebamed alan varmı? şu banyo köpüğü ve sabunu almaya gerek varmı ?? adece şampuanla pişik kremi yeter mi acaba?

günaydın kızlarrrr
bende dün öğlen annemde yemeği fazla kaçırmışım akşam bişey yiyemediğim gibi sabaha kadar da toktum. birde tüm gece karnım sertleşti şimdi doğuruyorum galibaaa diyerek geçti bütün gece. sabaha kadar ancak kendime gelebildim vallaa.
fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…