günaydın kızlarrrr
bende dün öğlen annemde yemeği fazla kaçırmışım akşam bişey yiyemediğim gibi sabaha kadar da toktum. birde tüm gece karnım sertleşti şimdi doğuruyorum galibaaa diyerek geçti bütün gece. sabaha kadar ancak kendime gelebildim vallaa. fisfisfis
günaydınn canım bende de oluyo ama sol tarafımda..
günaydın canım, hiç bu kadar şiddetli olmazdı, endişelendim ben de, eşim de burada değil, gelse hemen doktora gideceğim...
Günaydın kızlarr üç gündür sitemizi ziyaret edemiyorum misafirlerim vardı. İnşallah yaramaz bir durum yoktur benim dün kontrolüm vardı. Minik kızım büyümüş 2.745 gr. olmuş ama dr. sezeryan tarihini henüz kesinleştirmedi
ya kızlar sebamed alan varmı? şu banyo köpüğü ve sabunu almaya gerek varmı ?? adece şampuanla pişik kremi yeter mi acaba?
maşallah kızına, koca kız olmuş artık annesi
ben sebamed almadım ama banyo köpüğü çok gerekli olmaz sanırım...
ya kızlar sebamed alan varmı? şu banyo köpüğü ve sabunu almaya gerek varmı ?? adece şampuanla pişik kremi yeter mi acaba?
Ya kızlar bende ızne ayrılınca esım kayınvaldemı ve ablasını cagırcak ev temızlıgı ıcın perdeler camlar fılan ev berbat ayıp olmaz mı ya hakkımda kötü düşümesinler veya bsıey dıyıp moralımı bozarlar mı acaba.Annem de gelırım dedı ama o bı turlu musaıt olamıyo hemde bacaklarından fılan rahatsız nası yapsam kı
niye ayıp olsun canım, hem hamilesin hem de hala çalışıyorsun... inan hepimizin evi aynı durumda... kendin yapamayacağına göre mecburen yardım alacaksın...
İşyerinde son haftam.İzne çıkıyoruz kızımla guclubacismile İşyerindeki arkadaşım sezeryanda şuan.Gününü bekledi normal doğum için ama günü geçti suyu azalmış kızın.Çıkmak üzeredir heralde hayırlısıyla
iyi akşamlar kızlar..bende bugün kontrole gittim.oğluşum 2.600 gr olmş..kalp sesini dinledim.maşaallah oğluşum sağlıklı normal doğum pozisyonunda..bakalım hayırlısı.4 haftamız kaldı...birbirimize bol bol dua edelim...herkesi öpüyorumm
yarın bana kadaın geliyor temizliğe bugünden birsürü iş ayarlamam lazım..
walla yorulup da bu haftasonu doğurmaktan korkuyorum..doktorum eğilip kalkma suyun patlamasın dedi bakıym kendimi tutabilecekmiyim..
ne kadar bişey yapmıym desem de farkında olmadan yapıyorum..
herkese günaydın kaç gündür giremiyorum malum temizlik yapıyorum bitmedi hala ama çok yoruldum artık bittim birde karnım kasıklarım acayip ağırıyor ayakta olduğum sürecede karnım hep sert bebekte aşağıya baskı yapıyo sani çıkacakmış gibi orasıda sancıyo daha kontrolüme 10 gün var önemli bişey değildir diye erkende gitmek istemiyorum birde izmitte gitmek istiyorum dr onun için buay gitmeyi düşünmüyodum druma ama ağrılarım olunca acaba gitsemmi diyorum sonra bişey olur vijdan azabından ölürüm şu temizliğim bitseydi bi hayırlısıyla
günaydın annişler gece çok güzel geçti benim için deliksiz uyudum diyebilirim tuvalete de kalkmadım ilginçti ama olsun. sadece rüya gördükten sonra uyandım ama hemen uyudum yine. ne güzelmiş deliksiz uyku uyuyabilmek.
temizlik diye yormayın kendinizi pis diyenler gelmesinler. bebişlerden önemli değil vallaha.
bebeklerini görenlerede maş. benim daha çok var randevuma offf ooooooofffffff bilmiyorumkismile
Ya ne bileyim burda birbirimizin halini anlıyoruz da onlar ne düşünür ne der diye çekindim bir de dün dogum sonrası ıcın kayınvalidelerden epey konusuldu ya tırstım acıkcası
bence hiç çekinme, sonuçta onlar da hamilelik geçirdi, anlayışla karşılamaları lazım. benim ev de rezil durumdaydı, sağolsun annem baya yaptı temizliğimi. annem olmasa mecbur kadın tutmam gerekecekti, o derece kötüydü yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?