2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydınnn
aynen yaa gece acaip sertti karnım noluyo dedim heralde çıkacak çocuk:))

günaydın canım, hiç bu kadar şiddetli olmazdı, endişelendim ben de, eşim de burada değil, gelse hemen doktora gideceğim...

benim 2 gün sürdü bugün pek yok.. doktora sorcam ben de.. normaldir heralde inş.

maşallah kızına, koca kız olmuş artık annesi

ya kızlar sebamed alan varmı? şu banyo köpüğü ve sabunu almaya gerek varmı ?? adece şampuanla pişik kremi yeter mi acaba?

ben sebamed almadım ama banyo köpüğü çok gerekli olmaz sanırım...

maşallah kızına, koca kız olmuş artık annesi

ben sebamed almadım ama banyo köpüğü çok gerekli olmaz sanırım...

sağol tatlım olmazsa eczaneye gidiyim sorayım bugün. neyse biz kavaltı yapalım oğlumla görüşürüz kızlar

ya kızlar sebamed alan varmı? şu banyo köpüğü ve sabunu almaya gerek varmı ?? adece şampuanla pişik kremi yeter mi acaba?

Canım ben Sebamed'in şampuan, pişik kremi ve vücut yağını aldım. Köpük filan almadım. Gerek olmaz sanırım. Bir de vücudu için belki kullanırsam diye nivea nın sabununu aldım.

Valla dün ben de kötüydüm karnım semsertti bugun ıyıyım ama aksama dogru sertleşebışır yınede.Heralde otura otura ıs yerınde oluyor eve gıdıp yatınca bıraz duzelıyo cunku

günaydın annişler gece çok güzel geçti benim için deliksiz uyudum diyebilirim tuvalete de kalkmadım ilginçti ama olsun. sadece rüya gördükten sonra uyandım ama hemen uyudum yine. ne güzelmiş deliksiz uyku uyuyabilmek.

temizlik diye yormayın kendinizi pis diyenler gelmesinler. bebişlerden önemli değil vallaha.

bebeklerini görenlerede maş. benim daha çok var randevuma offf ooooooofffffff bilmiyorumkismile

Ya kızlar bende ızne ayrılınca esım kayınvaldemı ve ablasını cagırcak ev temızlıgı ıcın perdeler camlar fılan ev berbat ayıp olmaz mı ya hakkımda kötü düşümesinler veya bsıey dıyıp moralımı bozarlar mı acaba.Annem de gelırım dedı ama o bı turlu musaıt olamıyo hemde bacaklarından fılan rahatsız nası yapsam kı

İşyerinde son haftam.İzne çıkıyoruz kızımla guclubacismile İşyerindeki arkadaşım sezeryanda şuan.Gününü bekledi normal doğum için ama günü geçti suyu azalmış kızın.Çıkmak üzeredir heralde hayırlısıyla

niye ayıp olsun canım, hem hamilesin hem de hala çalışıyorsun... inan hepimizin evi aynı durumda... kendin yapamayacağına göre mecburen yardım alacaksın...

günaydın kızlar nasılsınız ancak bitirdim geçmişi bebeğini görenlen gözünüz aydın bizim kontrolde yarın bakalım ne diyecek dr: bende izne çıkmayı bekliyorum ayın onbeşinden sonra annem yengem ve görümcemi çağırıcam temizliğe kısmetse

niye ayıp olsun canım, hem hamilesin hem de hala çalışıyorsun... inan hepimizin evi aynı durumda... kendin yapamayacağına göre mecburen yardım alacaksın...

Ya ne bileyim burda birbirimizin halini anlıyoruz da onlar ne düşünür ne der diye çekindim bir de dün dogum sonrası ıcın kayınvalidelerden epey konusuldu ya tırstım acıkcası

hadi gözün aydın, az kalmış iznine... arkadaşına da hayırlı doğumlar dilerim...

Günaydın herkeslere..a.s.

Maşallah bebeğin, büyümüş Mehlika meryem, hadi sağlıkla tamamlarsın inşallah

Kızlar, yapmayın etmeyin... Bu kadar kendinizi hırpalamayın... Öncelik sizin ve bebeklerimizin bu dönem biliyorsunuz. Bırakın yadım eden varsa yapsın... Öncelik olarak kadına para ayırın, yaptığı kadar yapsın... Sonradan hiç biririmiz üzülmeyelim. bir de unutmayalım, temizlenen ev temizlendiği gibi kalmıyor hiç :)))

Ben aldım, şampuanı, vucut şampuanı olarak ta kullanabiliyorsun, o yüzden köpük almadım. Bir de bebek yağını aldım sebamedin, bir de başka bir markanın pişik kremi bitti :)

Günaydın tatlım, maşallah uykuna.... Katııyorum dediklerine ben de a.s.

Ya ne bileyim burda birbirimizin halini anlıyoruz da onlar ne düşünür ne der diye çekindim bir de dün dogum sonrası ıcın kayınvalidelerden epey konusuldu ya tırstım acıkcası

bence hiç çekinme, sonuçta onlar da hamilelik geçirdi, anlayışla karşılamaları lazım. benim ev de rezil durumdaydı, sağolsun annem baya yaptı temizliğimi. annem olmasa mecbur kadın tutmam gerekecekti, o derece kötüydü yani :))

Artık dediğin gibi canım mecburen öyle yapıcaz durum ortada dedıgın gıbı

günaydın güzel anneler,
bebeğini görenlerin gözü aydın,maşallah bebişlere
bende yarın göreceğim inşallah kızımı,,,bakalım ne kadar büyümüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…