2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben Sebamed'in şampuan, pişik kremi ve vücut yağını aldım. Köpük filan almadım. Gerek olmaz sanırım. Bir de vücudu için belki kullanırsam diye nivea nın sabununu aldım.

Ben hepsini aldım canım 5 parca ma bı arkadasım sabunu köpürmüyo dedi

Ben aldım, şampuanı, vucut şampuanı olarak ta kullanabiliyorsun, o yüzden köpük almadım. Bir de bebek yağını aldım sebamedin, bir de başka bir markanın pişik kremi bitti :)

tşk.ler kızlar ben de setini almak istemedim boşa para vermiyim diye 3 parça yeter heralde. kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba, nasılsınız güzel anneler ve bebişleri? yeni gelen bebişimiz var mı?

dun dogum yapicagim hastaneye gittik esimle halk gunuydu her yeeri gezdirdiler odalari,dogum yerini cok hey<canlandimm bu arada bebek bakim odasinda yeni dogmus bebeginin altini temizleyen taze bir anne vardi onlari gorunce aglamaktan gozlerim ciktiii,,,

iinsanın doğumda yatacağı hastaneyi görmesi içini rahatlatıyo..bende bizzat kaldığım için biliyorum...

bende de ara ara tam olarak kasılma değilde sanki regli olucakmışım gibi bişi oluyor.
birde kızlar benim ayaklarım ödem yapmaya başladı özellikle sol ayak bileğim sizde varmı?

banada oluyo..hatta oğlum hareket ettikçe canım yanıyo...ama nie olduğunu bilmiyorum..birde ağrım çok olduğunda oğlum kendini aşağı itiyo oluyo..

benimde hareket edince kasıklarım ağrıyor bazen,sanki çıkacakmış gibi hissediyorum,Allah tan yarın kontrolüm var gidince soracağım,

ANT canım bu arada 19 günğn kaldı,heyecanlı mısın?

ya cnm sna bir şey sorcam madem 2 cm açılman var neden almıyolar bebği çok merak edim

bilmiyorum ki canım ya sancım olmadığından yada 38. haftayı falan bekliyo dr.um..çünkü epidural istediğimi söylediğimde 38. haftadan sonra yine doğmazsa suni sancıyla 5cm açılma sağlayıp epidurali yaparız demişti..balaım c.tesi günü ne dicek..

Gece uyurken ağrım olmuyor da, gündüzleri regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor, birkaç dakika sürüyor ve bitiyor... Bazen regl ağrısı mı, bağırsaklarım mı sıkışıyor karıştırdığım bir ağrı türüne benziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…