Canım ben Sebamed'in şampuan, pişik kremi ve vücut yağını aldım. Köpük filan almadım. Gerek olmaz sanırım. Bir de vücudu için belki kullanırsam diye nivea nın sabununu aldım.
Ben hepsini aldım canım 5 parca ma bı arkadasım sabunu köpürmüyo dedi
Ben aldım, şampuanı, vucut şampuanı olarak ta kullanabiliyorsun, o yüzden köpük almadım. Bir de bebek yağını aldım sebamedin, bir de başka bir markanın pişik kremi bitti :)
gece uyurken kasıklarıma ağrı giriyor ama 10-15 sn.sürüyor sizinde oluyor mu?
gece uyurken kasıklarıma ağrı giriyor ama 10-15 sn.sürüyor sizinde oluyor mu?
dun dogum yapicagim hastaneye gittik esimle halk gunuydu her yeeri gezdirdiler odalari,dogum yerini cok hey<canlandimm bu arada bebek bakim odasinda yeni dogmus bebeginin altini temizleyen taze bir anne vardi onlari gorunce aglamaktan gozlerim ciktiii,,,
banada oluyo..hatta oğlum hareket ettikçe canım yanıyo...ama nie olduğunu bilmiyorum..birde ağrım çok olduğunda oğlum kendini aşağı itiyo oluyo..
iinsanın doğumda yatacağı hastaneyi görmesi içini rahatlatıyo..bende bizzat kaldığım için biliyorum...
bende de ara ara tam olarak kasılma değilde sanki regli olucakmışım gibi bişi oluyor.
birde kızlar benim ayaklarım ödem yapmaya başladı özellikle sol ayak bileğim sizde varmı?
ya cnm sna bir şey sorcam madem 2 cm açılman var neden almıyolar bebği çok merak edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?