banada öyle söyledi dr.um..ama benim korkum zamanını tam olarak beklemeden suni sancı alınca ya açılma olmazsa diye...ozaman sezeryan olurum ve kendimi suçlu hissederim keşke bekleseydim die...offff olsa bitse herşey yaa hakkımızda hayırlısı...
ayak sismeleri bende yeni basladi, bazen ayakkabiyi giymeye calisirken kendimi kul kedisi cinderella nin kotu kiz kardesleri gibi hissediyorum :)
Canım benim özellikle sabahları kalktığımda şiş oluyor ayakkabımı zor giyiyorum, bir-iki saat sonrada rahatlıyor.
ant. kaynasin bazilari bosver, zaten caylakligi atmaya calisiyorum bazenee 100 msg lazim demistin ya
:roflol:
benim gün içinde devam ediyor akşam eve gittiğimde bazen balon gibi olmuş oluyor.doktora sordum bilek üstü olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama yinede kafama takılıyor şişmesi normalmi diye.
Canım benim kaygını anlıyorum ama senin yapabileceğin hiçbir şey yok ki, ne yazıldıysa alnımıza o olacak hiç kendini germe, hayırlısını iste, hepimiz ve bebeklerimiz için hangi doğum şekli hayırlıysa Allah onu nasip etsin hepimize.
:roflol:
benim gün içinde devam ediyor akşam eve gittiğimde bazen balon gibi olmuş oluyor.doktora sordum bilek üstü olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama yinede kafama takılıyor şişmesi normalmi diye.
kızlar dün sağlık ocağına ilk kez kayıt yaptırdığımı söylemiştim bugün kan verdik hemograma bakıcaklar yarında bebişin kalp atışlarını dinleyecekmişik bu kadar ilgilenmeleri şaşırttı beni.orda nasıl dinliyolar dinleten varmı daha önceden.
kızlar dün sağlık ocağına ilk kez kayıt yaptırdığımı söylemiştim bugün kan verdik hemograma bakıcaklar yarında bebişin kalp atışlarını dinleyecekmişik bu kadar ilgilenmeleri şaşırttı beni.orda nasıl dinliyolar dinleten varmı daha önceden.
bilmiyorum ki canım ya sancım olmadığından yada 38. haftayı falan bekliyo dr.um..çünkü epidural istediğimi söylediğimde 38. haftadan sonra yine doğmazsa suni sancıyla 5cm açılma sağlayıp epidurali yaparız demişti..balaım c.tesi günü ne dicek..
çoğumuzun ilk heycanı insan istiyo tabi..bakaılm ikincilere yapmak isticekmiyiz..
Günaydın kızlarr üç gündür sitemizi ziyaret edemiyorum misafirlerim vardı. İnşallah yaramaz bir durum yoktur benim dün kontrolüm vardı. Minik kızım büyümüş 2.745 gr. olmuş ama dr. sezeryan tarihini henüz kesinleştirmedi
günaydın kızlarrrr
bende dün öğlen annemde yemeği fazla kaçırmışım akşam bişey yiyemediğim gibi sabaha kadar da toktum. birde tüm gece karnım sertleşti şimdi doğuruyorum galibaaa diyerek geçti bütün gece. sabaha kadar ancak kendime gelebildim vallaa. fisfisfis
selna, evet benim ara sira bazen daha fazla bazen daha hafif regl agrisi gibi karin agrim oluyor
çok karmakarışığım desem..en ufak bişeyde doğuruyomuyum diyorum kendi kendime..bide doğum şeklim nasıl olucak aklım onda..acaba dr.umun dediği gibi normal doğurabilicekmiyim..sancımda çıkmıyo hiç açıklığa rağmen...şimdilik bunların stresini yaşıyorum valla..
kızlar doğum şeklini düşünüpte kendinize stres yapmayın rahat olmaya çalışın doğumu değilde doğum sonrasını yani bebeğinizi düşünün stres birçok şeyi etkiliyor
el ayak şişmesiyle birlikte tansiyonda 14/9 un üstündeyse sıkıntı yaratıyor hergün tansiyon ölç benim drum tansiyona çok önem veriyor
canım benim suni sancıdan tek farkı hızlı gönderim süreyi kısaltıyolar yoksa normal sancıdan daha fazla ağrıyan bi sancı şekli değil normalde ritmik bi şekilde yavaş yavaş sancı geliyo sunide aniden ama bu kadar kasma bence ben anestezi teknisyeniyim erzurumda kadın doğum hastanesinde çalıştım bir sürü doğuma ve sezeryana girdim ikisinin de avantajları dez avantajları var ben bile bu kadar düşünmüyorum çünkü o anda nasıl gelişir bilinmez ki sadece hayırlısı olsun
kendi yaşadığım şeyler olduğu için yazdım...bak 50 yi geçtin az kaldı..bizim diğer topiklerede yazıyosun dimi..şafak kaç hazırlıklar göbüşler vs..a.s
selamlar kızlar
bir tane de kızımız olsa fena mı olur ant?
maşallah kızına
bende sıklaştı bu belirtiler
dün gece çok korktum kalbim pır pır etti. belimde sanki adet olcam ağrısı öyle olunca tuvalete gitme ihtiyacı da doğuyor. oyuncak bebekler gibi suyu yukarıdan ver 10dk da aşağıdan çıkıyor zaten..
bende de dün aynı stres vardı
doğum sonrasını düşününce daha da heyecan basıyorsa? bakabilecekmiyiim emzirebilecekmiyiim uyutabilecekmiyim gelen giden misafirlerden uyuyabilecekmiyim, mıncıklatmadan büyütebilecekmiyim? yoksa sancı ya da sezeryan beni korkutmuyor kiii
unutulmaz diye bir dizi var. hatta bu gece oynucak orada bu konu işleniyor.
kızlar dün akşam eşime sabah da telefonda anneme dediğim şeyi size aktarayım. ben 2haftaya kalmaz doğururmuşum gibi geliyor. 1saat ayakta dursam karnıma ağırlık bağlamışım gibi göbeğim aşağıya çekiyor. geceleri adet sancıları, karnım gün içerisinde defalarca sertleşiyor, oğlum yatarken bir vuruyor yatak oynuyor, kendini aşağıya doğru bastırıyor, memeyle göbeğin birleştiği yerler yanıyor vs vs
hahaha, sorma mahallenin delisi diye adim cikacak, saga sola abuk subuk cevaplar yazip duruyorum :)
anlımızda ne yazıldıysa onu yaşıcaz...hayırlısı olsun..şuandan itibaren bende artık takmıyorummmmmm...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?