iinsanın doğumda yatacağı hastaneyi görmesi içini rahatlatıyo..bende bizzat kaldığım için biliyorum...
benimde hareket edince kasıklarım ağrıyor bazen,sanki çıkacakmış gibi hissediyorum,Allah tan yarın kontrolüm var gidince soracağım,
ANT canım bu arada 19 günğn kaldı,heyecanlı mısın?
bilmiyorum ki canım ya sancım olmadığından yada 38. haftayı falan bekliyo dr.um..çünkü epidural istediğimi söylediğimde 38. haftadan sonra yine doğmazsa suni sancıyla 5cm açılma sağlayıp epidurali yaparız demişti..balaım c.tesi günü ne dicek..
çok karmakarışığım desem..en ufak bişeyde doğuruyomuyum diyorum kendi kendime..bide doğum şeklim nasıl olucak aklım onda..acaba dr.umun dediği gibi normal doğurabilicekmiyim..sancımda çıkmıyo hiç açıklığa rağmen...şimdilik bunların stresini yaşıyorum valla..
ama nstde çıkıyo demı sancın
bıde şey sorcam açılmanın bı tehlıkesı yok mu hijyen açısından senın açından yada bebk açısından
bende de ara ara tam olarak kasılma değilde sanki regli olucakmışım gibi bişi oluyor.
birde kızlar benim ayaklarım ödem yapmaya başladı özellikle sol ayak bileğim sizde varmı?
canım açıklık olabiliyor,daha öncede söylemiştim,eşimin bir akrabası hamileliğinin 2. ayından itibaren 2 cm. açıklıkla dinlenerek 9 ayı tamamladı,seninde az kaldı çok şükür...
sağlıkla doğuralımda şekli hiç önemli değil,benim doktorumda normal dedi ama yinede belli olmaz diye de açık kapı bıraktı,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
sağlıkla gelsın inşalahh canım benım
peki bu akrabanız normal doğum yapabildimi..
Canım benim arkadaşımında galiba 36. haftasında falan 2-3cm açıklığı vardı, nstde de hafif sancısı çıkıyordu ama hiç sancı hissetmiyorum diyordu. Sonra kontrole gittiğinde doktoru açıklığı aynı olduğu halde paldır küldür suni sancı verip doğuma aldı, suni sancı biraz sıkıntılı olduğundan epidural anestezi istedi arkadaşım ondan sonra acayip rahatladığını söyledi ve normal doğum yaptı, şimdi kızı bir yaşını bitirdi maşallah.
Ben de de ödem oluyor çok, bacaklarımda değil ama ayaklarımda ve bileklerimde. Resmen ayaklarımın şekli değişti:1no2:
cok heyecanli :)
yok canım sezeryanla doğurdu ,
canımyaa yanlış anlamazsan bişey demek istiyorum..alıntı yapıp yazsan..hangimize yazdığın anlaşılmıyo bazen..yazdıklarının cvpsız kalmasını istemem..başlarda bana çok olurdu kaynardı yazdıklarım ve canım sıkılırdı..
aynen benimde sadece bilek ve alt tarafı ayakkabılar dar geliyor spor ayakkabınında tüm bacıkları açık dolaşıyorum.acaba çok oturuyorum onda mıdır.şu izin günüm gelsede rahatlasam bütün gün yatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?