2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iinsanın doğumda yatacağı hastaneyi görmesi içini rahatlatıyo..bende bizzat kaldığım için biliyorum...

kesinlikle haklisin ama bu seferde hayaller basliyor dun tamamen kendimi orda hayal ettim ne seneryolar kurdumm off:ecrin_bebek:aklinialirimsmileyerimsenibenyerimseniben:CüvCüv:

benimde hareket edince kasıklarım ağrıyor bazen,sanki çıkacakmış gibi hissediyorum,Allah tan yarın kontrolüm var gidince soracağım,

ANT canım bu arada 19 günğn kaldı,heyecanlı mısın?

çok karmakarışığım desem..en ufak bişeyde doğuruyomuyum diyorum kendi kendime..bide doğum şeklim nasıl olucak aklım onda..acaba dr.umun dediği gibi normal doğurabilicekmiyim..sancımda çıkmıyo hiç açıklığa rağmen...şimdilik bunların stresini yaşıyorum valla..

ama nstde çıkıyo demı sancın
bıde şey sorcam açılmanın bı tehlıkesı yok mu hijyen açısından senın açından yada bebk açısından

Kızlar bebek bakım setlerinden bahsetmişsiniz, benim bir arkadaşım sebamedin alışkanlık yaptığını bıraktıktan sonra başka hiçbir markayı kullanamadığını söyledi, tabi o bebek için değil de kendisi şampuanını kullanıyormuş o konuda söyledi. Ben de kararsız kaldım.

canım açıklık olabiliyor,daha öncede söylemiştim,eşimin bir akrabası hamileliğinin 2. ayından itibaren 2 cm. açıklıkla dinlenerek 9 ayı tamamladı,seninde az kaldı çok şükür...
sağlıkla doğuralımda şekli hiç önemli değil,benim doktorumda normal dedi ama yinede belli olmaz diye de açık kapı bıraktı,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

ama nstde çıkıyo demı sancın
bıde şey sorcam açılmanın bı tehlıkesı yok mu hijyen açısından senın açından yada bebk açısından

malesef nst de çıkmıyo....valla sakıncası varmı die hiç sormadım..yoktur sanırım..çünkü nişan yada su falan gelmediği için bebeğe bi zararı olucanı zannetmiyorum..zaten olsa dr.um hemen doğuma alırdı saolsun herzamamn en kötüsündende bahseder kendisi...

bende de ara ara tam olarak kasılma değilde sanki regli olucakmışım gibi bişi oluyor.
birde kızlar benim ayaklarım ödem yapmaya başladı özellikle sol ayak bileğim sizde varmı?

Ben de de ödem oluyor çok, bacaklarımda değil ama ayaklarımda ve bileklerimde. Resmen ayaklarımın şekli değişti:1no2:

peki bu akrabanız normal doğum yapabildimi..

peki bu akrabanız normal doğum yapabildimi..

Canım benim arkadaşımında galiba 36. haftasında falan 2-3cm açıklığı vardı, nstde de hafif sancısı çıkıyordu ama hiç sancı hissetmiyorum diyordu. Sonra kontrole gittiğinde doktoru açıklığı aynı olduğu halde paldır küldür suni sancı verip doğuma aldı, suni sancı biraz sıkıntılı olduğundan epidural anestezi istedi arkadaşım ondan sonra acayip rahatladığını söyledi ve normal doğum yaptı, şimdi kızı bir yaşını bitirdi maşallah.

banada öyle söyledi dr.um..ama benim korkum zamanını tam olarak beklemeden suni sancı alınca ya açılma olmazsa diye...ozaman sezeryan olurum ve kendimi suçlu hissederim keşke bekleseydim die...offff olsa bitse herşey yaa hakkımızda hayırlısı...

Ben de de ödem oluyor çok, bacaklarımda değil ama ayaklarımda ve bileklerimde. Resmen ayaklarımın şekli değişti:1no2:

aynen benimde sadece bilek ve alt tarafı ayakkabılar dar geliyor spor ayakkabınında tüm bacıkları açık dolaşıyorum.acaba çok oturuyorum onda mıdır.şu izin günüm gelsede rahatlasam bütün gün yatıcam.

ayak sismeleri bende yeni basladi, bazen ayakkabiyi giymeye calisirken kendimi kul kedisi cinderella nin kotu kiz kardesleri gibi hissediyorum :)

ant. kaynasin bazilari bosver, zaten caylakligi atmaya calisiyorum bazen ee 100 msg lazim demistin ya

Canım benim özellikle sabahları kalktığımda şiş oluyor ayakkabımı zor giyiyorum, bir-iki saat sonrada rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…