2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh bide kız olsa süper olurda işte oda şans..ama inşolur...bu arada bu yazdığın şikayetler bende uzun zamandır var dr.una bahsettin mi..

doktora 10gün önce gittiğimde karnımdaki sertleşmelerden bahsettim, nst ye yollamıştı. zaten doktor hazırlıklarını bitirdinmi diye sormuştu, özellikle kafası önde gidiyor diye. bu cuma kontrol var hem de çatıya bakıcak, sezeryan derse gününü falan belirlicez. ya gün belirleme fikri de bana hiç ahlaki gelmiyor bebeğim doğmak istediği zamanı kendi seçsin istiyorum ama hakkımızda hayırlısı iştee

Canım sen gününü belirlesen de o belkide kendisi geleceği güne karar verip sürpriz yapabilir, arkadaşımın öyle olmuştu.

bende bahsettiğimde nst ve tuşeye yollamıştıda ondan sordum...bende aslında gün belirlemeyi sevmiyorum ama sezeryan olucaksa mecbur belirleniyo..sancın başlasa boşu boşuna sıkıntı çekersin..hayırlısı olsun inş...

Canım sen gününü belirlesen de o belkide kendisi geleceği güne karar verip sürpriz yapabilir, arkadaşımın öyle olmuştu.

evet olabilir. örneğin ben 22 nisan derim bebiş 21de çıkar gelir. hatta sata göre boğa burcu olcak bizim belirlediğimiz tarih 23nisandan önce olursa koç burcu olcak. çocuğun burcuna bile müdahale etmiş oluyoruz. neyse çok abuk subuk düşüncelere daldım.

Yarın doğum gününü kutlayacak bir koç kadını olarak oğlunun bir koç erkeği olmasını tavsiye ederim yaninaniknanik

Kızlar benim çevirilerime geri dönmem lazım bitiremeyeceğim yoksa, yazamasam da takip edicem sizi, güzel sohbetler, öpüyorum hepinizi:asigim:

schatzi tac super olmus annen ne kadar becerikli valla brawoo,,bu arada turkiyede super taclar cikmis izne bir gelsem bir suru alicam

Yarın doğum gününü kutlayacak bir koç kadını olarak oğlunun bir koç erkeği olmasını tavsiye ederim yaninaniknanik

doğum günün şimdiden kutlu olsun şekercim. ben de koç burcunu beğenirim sağlam burçtur. hatta koç burcu olsun istemiştim ama bir önceki ay tutturamamıştım. sonra boğa burcunun özelliklerini okudum o da hoşuma gitti. benim gibi duygusal bir burç olsun istemiyordum. koç boğa güçlü burçlar bunlar. (burçlara çok da inandığımdan değil ama laf olsun hepimiz bir burç mevzusuna takılırız işte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…