ahh bide kız olsa süper olurda işte oda şans..ama inşolur...bu arada bu yazdığın şikayetler bende uzun zamandır var dr.una bahsettin mi..
Kızlar annem bana lohusa taci örmüş bayanssulusmile
doktora 10gün önce gittiğimde karnımdaki sertleşmelerden bahsettim, nst ye yollamıştı. zaten doktor hazırlıklarını bitirdinmi diye sormuştu, özellikle kafası önde gidiyor diye. bu cuma kontrol var hem de çatıya bakıcak, sezeryan derse gününü falan belirlicez. ya gün belirleme fikri de bana hiç ahlaki gelmiyor bebeğim doğmak istediği zamanı kendi seçsin istiyorum ama hakkımızda hayırlısı iştee
doktora 10gün önce gittiğimde karnımdaki sertleşmelerden bahsettim, nst ye yollamıştı. zaten doktor hazırlıklarını bitirdinmi diye sormuştu, özellikle kafası önde gidiyor diye. bu cuma kontrol var hem de çatıya bakıcak, sezeryan derse gününü falan belirlicez. ya gün belirleme fikri de bana hiç ahlaki gelmiyor bebeğim doğmak istediği zamanı kendi seçsin istiyorum ama hakkımızda hayırlısı iştee
alkisalkisalkis
Canım sen gününü belirlesen de o belkide kendisi geleceği güne karar verip sürpriz yapabilir, arkadaşımın öyle olmuştu.
Kızlar ben geçiyorum, karşıda işlerim var. Sonra da eğitime gideceğim. hepinizi öptümmmm
evet olabilir. örneğin ben 22 nisan derim bebiş 21de çıkar gelir. hatta sata göre boğa burcu olcak bizim belirlediğimiz tarih 23nisandan önce olursa koç burcu olcak. çocuğun burcuna bile müdahale etmiş oluyoruz. neyse çok abuk subuk düşüncelere daldım.
xara çok güzel olmu güle güle kullan
Yarın doğum gününü kutlayacak bir koç kadını olarak oğlunun bir koç erkeği olmasını tavsiye ederim yaninaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?