2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elvan çok alemsin ya bayılıyorum sanakaydirigubbakcemile3

Burçların kişisel özellikleri etkileyebileceğini düşünüyorum ben de. Benim oğlumda zamanını beklerse ikizler burcu olacak eyvahedigeldismile zor bir burçtur ikizler biz de birkaç gün önce gelmeye karar verse de boğa olsa diyoruzsırnaşık şey. Allah hepimiz yavrularını güzel huylu, güzel ahlaklı kullardan eylesin inşallah.

SCHATZİ tacın çok güzel annen nasıl da marifetliymiş, ben de bu yılki tüy modasına uydum hatta tacı aldığım yerden de öyle söylediler bu sene lohusa tacı olarak bu tüylüleri veriyoruz hep diye ama ilk giyeceğim lohusa kıyafeti uçuk mavi acaba mavide mi alsam diyorum kendimce geçen arkadaşım doğurmuş baştan ayağa mavi takmış, bir arkadaşım da kızı oldu pespembe olmuş kırmızı aslında usulden olan ama bilemedim

oğluş tombilik 4 kilo veya üstü doğabilir dedi dr
2 hafta sonra gün belirlicekmişiz eyvahedigeldismile

çatı muaynesi oldun mu peki....daha dün yazmıştım şubat ennelerinde 4600 ve 5000 normal doğum yapan var die..gerçi biri yurtdışıydı..burda hemen sezeryan deniyo..sağlıkla gelsin tosuncuk..

benim annem çok takılır burçlara. mesela ikizler ve akrep erkekleri çok zordur gördün mü kaçıcaksın der. boğa burcu erkekleri de çok kavgacıdır senin oğlan koç burcu olsa falan diyor bana, ben de bırak anne daha doğmadan çocuğa müdahale etmeyelim diyorum. ana kız geyik durumdayız yaniii

hobaaa hayırlısı olsun. tarih belli mi

kız şule hoşgeldin, doğurmadın daha dimi sempatiksalakcinni

hoşbuldum canım
yok daha değil bugun dktordan geldim
suyumda azalma vardı haberişn varmı bilmiyorum
bugun tekrar baktı azalma var ama anormal derecede değil dedi mümkün olduğunda sola yan yatıp dinlen dedi
eğer anormal bi azalam olmazsa başka bi aksilikte çıkmazsa normal doğumu beklicez c.teszi tekrar kontrole gidicem bundan sonra hafta 2 defa falan alıcak suyumda azalma olduğu için takip açısından bakalım
şimdilik sadece hayırlısı diyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…