oğluş tombilik 4 kilo veya üstü doğabilir dedi dr
2 hafta sonra gün belirlicekmişiz eyvahedigeldismile
Guugle hayırlısı olsun.Noldu ki niye sezeryan dedi?
Ant senin durum nasıl canım.Açılman vardı sanırım?İyisindir umarım
hoşbuldum canım
yok daha değil bugun dktordan geldim
suyumda azalma vardı haberişn varmı bilmiyorum
bugun tekrar baktı azalma var ama anormal derecede değil dedi mümkün olduğunda sola yan yatıp dinlen dedi
eğer anormal bi azalam olmazsa başka bi aksilikte çıkmazsa normal doğumu beklicez c.teszi tekrar kontrole gidicem bundan sonra hafta 2 defa falan alıcak suyumda azalma olduğu için takip açısından bakalım
şimdilik sadece hayırlısı diyorum:Saruboceq:
yapmadı çatı muayenesi
off bilmiorum omuzu falan takılır riske alamam dedi
hoşbuldum canım
yok daha değil bugun dktordan geldim
suyumda azalma vardı haberişn varmı bilmiyorum
bugun tekrar baktı azalma var ama anormal derecede değil dedi mümkün olduğunda sola yan yatıp dinlen dedi
eğer anormal bi azalam olmazsa başka bi aksilikte çıkmazsa normal doğumu beklicez c.teszi tekrar kontrole gidicem bundan sonra hafta 2 defa falan alıcak suyumda azalma olduğu için takip açısından bakalım
şimdilik sadece hayırlısı diyorum:Saruboceq:
tersmi bebeğin hayırlısı olsun allahım kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar dr dan geldim az önce
sezeryan olcakmışım kesinleşti
yapmadı çatı muayenesi
off bilmiorum omuzu falan takılır riske alamam dedi
aaa görkem iyi hatırlattım evet ant. açılman ne oldu bi sorun yoktur inşallaheyvahedigeldismile
heyt tatlı tombiş. şuan nekadarmış peki
3400 minik oğlum :))
canım geçmiş olsun ,ben bilmiyordum suyunda azalma olduğunu,nerde yapacaksın doğumunu ?
bu arada ikizler burcu erkeği annesine çok düşkün olur deyip duruyorlar bana ama benim ki kesin Boğa olacak kavgacımı oluyormuş Boğalar valal benim bir kızım Oğlak nasıl inat anlatamam, diğeri ikizler çok dilbaz ve dediğim dedik benim doğum tarihim 11.06.1973 kızların biri 11 Ocak diğeride 08.06 yani eşim nasıl denk getirdin birine gününü diğerine de ayını verdin diyor bakalım bu nasıl olacak
p.tesi dr.a gitmiş 2 cm olmuş ama sancı yok oyüzden beklemedeyim c.tesi tekrar gidicem bakalım ne dicek...
maşallah maşallah3400 minik oğlum :))
endlight geçmiş olsun canım seninsuyundaki azalmadan haberimiz yoktu sanırım, yada ben kaçırmışım kaçıncı haftan nasıl belirtilerin oldu bu su azalma olayı beni bayağı bir korkutmaya başladı benim daha doktora gitmeme de çok var suda içemiyorum tuvalete gitmek kabus gibi işlerinde bide daha zor akşamları içmeye çalılşıyorum
ŞULE senin suyunun azalma sebebi neydi...banada dr.um enson suyu iyi hatta fazla fazla dedi...2 litre içiyodum 1.5 a indirdim ama yanlışmı yapıyorumki..
ŞULE senin suyunun azalma sebebi neydi...banada dr.um enson suyu iyi hatta fazla fazla dedi...2 litre içiyodum 1.5 a indirdim ama yanlışmı yapıyorumki..
sağol canım
doğum kolan hastanesinde yapıcam ilk baştan beri gittiğim doktora
doktorumda normal yanlısı eğer bi akslik olmazsa normal diyorum şimdilik
senin galiba özel muayeneye gidiyodun dimi?
doğumu nerde yapıcaksın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?