2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haberim var canım. eh sende sola yat. (en iyi yaptığımız şey bu zaten)

yapmadı çatı muayenesi
off bilmiorum omuzu falan takılır riske alamam dedi

omuz mu? kafa geçtikten sonraaa. geniş omuzlu demekki

canım geçmiş olsun ,ben bilmiyordum suyunda azalma olduğunu,nerde yapacaksın doğumunu ?

aaa görkem iyi hatırlattım evet ant. açılman ne oldu bi sorun yoktur inşallaheyvahedigeldismile

bu arada ikizler burcu erkeği annesine çok düşkün olur deyip duruyorlar bana ama benim ki kesin Boğa olacak kavgacımı oluyormuş Boğalar valal benim bir kızım Oğlak nasıl inat anlatamam, diğeri ikizler çok dilbaz ve dediğim dedik benim doğum tarihim 11.06.1973 kızların biri 11 Ocak diğeride 08.06 yani eşim nasıl denk getirdin birine gününü diğerine de ayını verdin diyor bakalım bu nasıl olacak

yapmadı çatı muayenesi
off bilmiorum omuzu falan takılır riske alamam dedi

maşallah canım bebeğine,tosuncuk olmuş,hayırlısı olsun canım,doktorun senin için en iyi olanı bilir zaten,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

endlight geçmiş olsun canım seninsuyundaki azalmadan haberimiz yoktu sanırım, yada ben kaçırmışım kaçıncı haftan nasıl belirtilerin oldu bu su azalma olayı beni bayağı bir korkutmaya başladı benim daha doktora gitmeme de çok var suda içemiyorum tuvalete gitmek kabus gibi işlerinde bide daha zor akşamları içmeye çalılşıyorum

canım geçmiş olsun ,ben bilmiyordum suyunda azalma olduğunu,nerde yapacaksın doğumunu ?

sağol canım
doğum kolan hastanesinde yapıcam ilk baştan beri gittiğim doktora
doktorumda normal yanlısı eğer bi akslik olmazsa normal diyorum şimdilik
senin galiba özel muayeneye gidiyodun dimi?
doğumu nerde yapıcaksın:uhm:

ŞULE senin suyunun azalma sebebi neydi...banada dr.um enson suyu iyi hatta fazla fazla dedi...2 litre içiyodum 1.5 a indirdim ama yanlışmı yapıyorumki..

hakketten hoş olmuş çocuların uyumu. vallaha boğa burcu erkeği olcak diyorum millet ooo evde onun borusu öter hem kavgacı olur hem obur diyorlar. neyse kavgacı olsun artık tuttuğunu koparsın bu devirde ezikliğin modası geçtiii (ama benle kavga etmesin poposuna şaplağı yeeeer)

3400 minik oğlum :))

maşşalllaaah pehlivan olmuş senin oğlan. ne yedin ne içtin bacım? kaydirigubbakcemile

p.tesi dr.a gitmiş 2 cm olmuş ama sancı yok oyüzden beklemedeyim c.tesi tekrar gidicem bakalım ne dicek...

çok geçmiş olsun ama artık korkmana gerek yok zaten 37 haftalık olmuşsun maşallah

3400 minik oğlum :))
maşallah maşallah

sağol canım burda yazmamıştım azalma olduğunu bilmemeniz normal:kedi:
rutin doktor kontrolünde belli oldu azar azar suyun geliyo olabilir dedi doktor ve gerçekten bazen su gibi akıntım oluyo tabi ben akıntı diyorum ama o suda olabilrmiş
bende tuvalete gitmekten bıktığım için artık su içmez oldum ama annenin su içmesiyle alakalı değilmiş bebekteki suyun azalması veya artması o suyu bebek üretirmiş..

ŞULE senin suyunun azalma sebebi neydi...banada dr.um enson suyu iyi hatta fazla fazla dedi...2 litre içiyodum 1.5 a indirdim ama yanlışmı yapıyorumki..

(yukarda da yazdığım gibi:) ) suyum geliyo olabilrimiş azar azar
ama dediğim gibi bizim su içmemizle alakalı değil bebeğin suyu burda bazı arkadaşların doktorları bu gibi durumlarda bol su iiçin falan diyen olmuş bende acaba benim doktorummu bilmiyor diye netden de araştırma yaptım gerçekten de her yerde aynı şey yazıyo bebeğin suyuna biz müdala edemiyoruz onu kendisi üretioboshayallersmile

gebelikte su içmek yemek yemekten bile daha önemli demişti benim doktor. ben 3litreyi geçiyorumdur. zaten bilgisayarı ve yatağı wcye taşımayı düşünüyorum

hangi kolan hastanesinde yapacaksın canım,ben beykentte oturuyorum,beylikdüzü ve büyükçekmece kolanlar çok yakın bana,benden öndesin ilk sen doğurursan ziyaretine gelirim:))))
benim doktorum bahçelievlerdeki hizmet hastanesiyle çalışıyor ,orada olacak Allah izin verirse,şimdilik normal doğum dedi ama bakalım,kesin olarak 37.haftada belli olur herhalde

merhaba hanımlar nasılsınız?
benm ağrılarım devam ediyor içinizde böyle olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…