3400 minik oğlum :))
gebelikte su içmek yemek yemekten bile daha önemli demişti benim doktor. ben 3litreyi geçiyorumdur. zaten bilgisayarı ve yatağı wcye taşımayı düşünüyorum
hangi kolan hastanesinde yapacaksın canım,ben beykentte oturuyorum,beylikdüzü ve büyükçekmece kolanlar çok yakın bana,benden öndesin ilk sen doğurursan ziyaretine gelirim:))))
benim doktorum bahçelievlerdeki hizmet hastanesiyle çalışıyor ,orada olacak Allah izin verirse,şimdilik normal doğum dedi ama bakalım,kesin olarak 37.haftada belli olur herhalde
gebelikte su içmek yemek yemekten bile daha önemli demişti benim doktor. ben 3litreyi geçiyorumdur. zaten bilgisayarı ve yatağı wcye taşımayı düşünüyorum
sağlıklı olsun da kızlar ister 4 doğsun ister 3 kilo
valla yediklerime çok dikkat ediyorum
şeker problemi var bende sınırda çıktı şekerim diyetteyim şimdi
o da tetiklemiş olabilir oğluşun kilosunu
bugün yine şeker için kan verdim bakalım ne çıkacak sonucu arıcam birazdan
benim annem çok takılır burçlara. mesela ikizler ve akrep erkekleri çok zordur gördün mü kaçıcaksın der. boğa burcu erkekleri de çok kavgacıdır senin oğlan koç burcu olsa falan diyor bana, ben de bırak anne daha doğmadan çocuğa müdahale etmeyelim diyorum. ana kız geyik durumdayız yaniii
merhaba hanımlar nasılsınız?
benm ağrılarım devam ediyor içinizde böyle olan varmı?
hangi ağrılar bilmiyorum ama canım belkasık vs. ise bende var..doğuma kadarda olucakmış sanırım..
banada demişti..hala arada hatırlatır..ama nebilim suyun çok olmasıda zararlımıdırki..en iyisi yine 2 litreye döneyim fazlasını içemiyorum..
guugle masallahhhh kuzucuguna bakalim ben ne durumdayim cuma belli olacak gerci ultrason yapmiyor sadece nts ve kan idrar yapar ama hic yoktan iyidir bir anlayamadim daha durusu nasilhiic bilgi vermiyolar burda 36 dan sona sanirim
sağlıklı olsun da kızlar ister 4 doğsun ister 3 kilo
valla yediklerime çok dikkat ediyorum
şeker problemi var bende sınırda çıktı şekerim diyetteyim şimdi
o da tetiklemiş olabilir oğluşun kilosunu
bugün yine şeker için kan verdim bakalım ne çıkacak sonucu arıcam birazdan
Canım taç için söylüyorsun herhalde SCHATZİ'nin di taç.Onun adına ben teşekkür edeyim yine de zemuszemus
maşallah canım bebeğine,tosuncuk olmuş,hayırlısı olsun canım,doktorun senin için en iyi olanı bilir zaten,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aynen elvan yakında klozetde yaşamaya başlicam yada bi sonda takıcam başka türlü bitmicek bu çiledelikafadulden
ben beylikdüzü kolana gidiyorum gürpınarda olan güzel ve temzi bi hastane geç.en nstye girdim doğumhyaneye bütün ebeler çok güleryüzlüydü ve hastane gerçekten tertemiz herkes çok ilgili şimdilik memnunum bakalım
tabi inşallah beklerim kaydirigubbakcemile5
banada demişti..hala arada hatırlatır..ama nebilim suyun çok olmasıda zararlımıdırki..en iyisi yine 2 litreye döneyim fazlasını içemiyorum..
benim eşim ikizler tahmini doğum 20 mayıs çok uğraştım ikizler olmasın diye ama olursa şaşırmam gerçekten annelerine çok düşkün oluyolar ama iki ikizlerle uğraşmak zor olu heralde
su gerçekten çok önemli ,ben hamile kalmadan öncede günde en az 2,5,3 içiyordum,şimdi 3 ü geçiyorum,en son üroloji prof.una gitmiştim,suyu sakın ihmal etmeyin dedi,3 lt. mutlaka için dedi...zaten sadece su ve portakal suyu içebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?