2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama benim arkadaşımın su içmediği için azalmış...yani çatlak arkadaşım çok tuvalete gidiyorum die suyu günde sadece 2-3 bardak içmiş..suyu azalıp bebek kilo almayınce dr. su içmedin mi demiş..bu suyu bebeğin yaptığını bilmiyodum valla.

sağlıklı olsun da kızlar ister 4 doğsun ister 3 kilo
valla yediklerime çok dikkat ediyorum
şeker problemi var bende sınırda çıktı şekerim diyetteyim şimdi
o da tetiklemiş olabilir oğluşun kilosunu
bugün yine şeker için kan verdim bakalım ne çıkacak sonucu arıcam birazdan

guugle masallahhhh kuzucuguna bakalim ben ne durumdayim cuma belli olacak gerci ultrason yapmiyor sadece nts ve kan idrar yapar ama hic yoktan iyidir bir anlayamadim daha durusu nasilhiic bilgi vermiyolar burda 36 dan sona sanirim

gebelikte su içmek yemek yemekten bile daha önemli demişti benim doktor. ben 3litreyi geçiyorumdur. zaten bilgisayarı ve yatağı wcye taşımayı düşünüyorum

aynen elvan yakında klozetde yaşamaya başlicam yada bi sonda takıcam başka türlü bitmicek bu çiledelikafadulden

ben beylikdüzü kolana gidiyorum gürpınarda olan güzel ve temzi bi hastane geç.en nstye girdim doğumhyaneye bütün ebeler çok güleryüzlüydü ve hastane gerçekten tertemiz herkes çok ilgili şimdilik memnunum bakalım

tabi inşallah beklerim kaydirigubbakcemile5

gebelikte su içmek yemek yemekten bile daha önemli demişti benim doktor. ben 3litreyi geçiyorumdur. zaten bilgisayarı ve yatağı wcye taşımayı düşünüyorum

banada demişti..hala arada hatırlatır..ama nebilim suyun çok olmasıda zararlımıdırki..en iyisi yine 2 litreye döneyim fazlasını içemiyorum..

inşallah birşey çıkmaz canım...

benim eşim ikizler tahmini doğum 20 mayıs çok uğraştım ikizler olmasın diye ama olursa şaşırmam gerçekten annelerine çok düşkün oluyolar ama iki ikizlerle uğraşmak zor olu heralde

hangi ağrılar bilmiyorum ama canım belkasık vs. ise bende var..doğuma kadarda olucakmış sanırım..

evet tatlım aynen öyle..kasıklarım agrıyor uzun süre oturunca ayaga kalktıgımda agrım oluyor birde sabahları yataktan kalkarken..hayırlısıyla doğsaydı bebişler

banada demişti..hala arada hatırlatır..ama nebilim suyun çok olmasıda zararlımıdırki..en iyisi yine 2 litreye döneyim fazlasını içemiyorum..

su gerçekten çok önemli ,ben hamile kalmadan öncede günde en az 2,5,3 içiyordum,şimdi 3 ü geçiyorum,en son üroloji prof.una gitmiştim,suyu sakın ihmal etmeyin dedi,3 lt. mutlaka için dedi...zaten sadece su ve portakal suyu içebiliyorum...

guugle masallahhhh kuzucuguna bakalim ben ne durumdayim cuma belli olacak gerci ultrason yapmiyor sadece nts ve kan idrar yapar ama hic yoktan iyidir bir anlayamadim daha durusu nasilhiic bilgi vermiyolar burda 36 dan sona sanirim

burdada öyle canım merak etme..dr.um benimle 37. haftada konuşaktı doğumla ilgili çatı muaynesinide yapıp...ama erken yaptı açılma olunca...son haftaları bekliyolar yani..

bende de şeker çıktı benim bebekte hep 2 hafta önden gidiyodu kilosu falan
diyetişsyene gönderdi doktorum 10 gün kadar diyet yaptım hem 1 kkilo verdim hem şekerim normale döndü ama işte normale döndü ya ben aynen devam ediyorum şimdi şekere de tatlıyada diyet miyet hak getire
bugunde doktorum sıkıştırdı yeniden test istedi şekerde etkilermiş doğumu
bende c.tesi yaptırcameyvahedigeldismile

Canım taç için söylüyorsun herhalde SCHATZİ'nin di taç.Onun adına ben teşekkür edeyim yine de zemuszemus

karıştırmışım canım pardon yine de teşekkür ettiğin için ben de sana teşekkür ederim valla yatmaktan uyuştum heralde

maşallah canım bebeğine,tosuncuk olmuş,hayırlısı olsun canım,doktorun senin için en iyi olanı bilir zaten,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende öle düşünüyorum bişi dediği zaman aksini söyleyemiorum çok güveniyoruz çünkü
hakkımızda hayırlısı hepimiz için

evet canım,güzel ve temiz bir hastane,benim komşum geçen sene orda doğum yaptı çok memnun kalmıştı,hayırlısı olsun....

arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyimm.benim bir sorum olucak sizlere tüy dökücü krem kullanan varmı aranızda ?

[

iç iç suyun ne zararı olcak. wc kuşu oluyoz ama en azından sana faydalı çatlamayı da önlüyor vücut nemli kalıyor

benim eşim ikizler tahmini doğum 20 mayıs çok uğraştım ikizler olmasın diye ama olursa şaşırmam gerçekten annelerine çok düşkün oluyolar ama iki ikizlerle uğraşmak zor olu heralde

eh Allah kolaylık versin bakalım

kızlar, benim velet ayaklarıyla kalça kemiklerime vuruyor nasıl başarıyor bilmem (leğen kemiği deniyor sanırım) elimle onu ordan itiyorum geliyor yine vuruyor orada da sinirler mi var nedir elektrik çarpması gibi bişey oluuyor. cuma doktora bunu da sorcam. sizde varmı böyle enterasan durum. doğsun şaplak yicek benden. bak gene vurduuu

ben normalde su içmeyi bile unuturdum..şimddide ancak 2 lt içebiliyorum fazlasını içemem sanırım..dr.umda enaz 8-10 bardakk demişti zaten...fazla su midemi bulandırıyo..

kızlar ben kaçıyorum
rahatsızlığı olan tüm hamişlere geçmiş olsun
doğumda hepiimiz için hayırlısı olsun
kendinize iyi bakınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…