[
iç iç suyun ne zararı olcak. wc kuşu oluyoz ama en azından sana faydalı çatlamayı da önlüyor vücut nemli kalıyor
eh Allah kolaylık versin bakalım
kızlar, benim velet ayaklarıyla kalça kemiklerime vuruyor nasıl başarıyor bilmem (leğen kemiği deniyor sanırım) elimle onu ordan itiyorum geliyor yine vuruyor orada da sinirler mi var nedir elektrik çarpması gibi bişey oluuyor. cuma doktora bunu da sorcam. sizde varmı böyle enterasan durum. doğsun şaplak yicek benden. bak gene vurduuu
[
iç iç suyun ne zararı olcak. wc kuşu oluyoz ama en azından sana faydalı çatlamayı da önlüyor vücut nemli kalıyor
eh Allah kolaylık versin bakalım
kızlar, benim velet ayaklarıyla kalça kemiklerime vuruyor nasıl başarıyor bilmem (leğen kemiği deniyor sanırım) elimle onu ordan itiyorum geliyor yine vuruyor orada da sinirler mi var nedir elektrik çarpması gibi bişey oluuyor. cuma doktora bunu da sorcam. sizde varmı böyle enterasan durum. doğsun şaplak yicek benden. bak gene vurduuu
kızlar ben kaçıyorum
rahatsızlığı olan tüm hamişlere geçmiş olsun
doğumda hepiimiz için hayırlısı olsun
kendinize iyi bakınyerimseniben
bende de şeker çıktı benim bebekte hep 2 hafta önden gidiyodu kilosu falan
diyetişsyene gönderdi doktorum 10 gün kadar diyet yaptım hem 1 kkilo verdim hem şekerim normale döndü ama işte normale döndü ya ben aynen devam ediyorum şimdi şekere de tatlıyada diyet miyet hak getire
bugunde doktorum sıkıştırdı yeniden test istedi şekerde etkilermiş doğumu
bende c.tesi yaptırcameyvahedigeldismile
benim oğlanın ayaklarıda sağ tarafımda bazen iyice uzatıyo ayaklarını bende elimle itiyorum çok canım yanıyo çünkü ama ole yapıncada daha çok coşuyo kıpır kığır..benimki yarım ay şeklinde yatıyo karnımda..
tatlım senin bebiş olayı aşmış:)
arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyimm.benim bir sorum olucak sizlere tüy dökücü krem kullanan varmı aranızda ?
arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyimm.benim bir sorum olucak sizlere tüy dökücü krem kullanan varmı aranızda ?
bunu bende merak ediyorum burda agda olayi yok ozel bolgeye doguma giderken ne yapacagim merak ediyorum caba tuy dokucu kullansak bisey olurmu:kedi:boshayallersmilebilmiyorumkismile
bunu bende merak ediyorum burda agda olayi yok ozel bolgeye doguma giderken ne yapacagim merak ediyorum caba tuy dokucu kullansak bisey olurmu:kedi:boshayallersmilebilmiyorumkismile
şekerim 100 çıkmış çok şükür kızlar rahatladım
hadi gözün aydın bebeğine de maşallah tabi herkesin hepimizin bebeğine maşallahşekerim 100 çıkmış çok şükür kızlar rahatladım
makinayla nasıl yapıyorsun canım?ben bugün ağda yaptıracağım,jilet kullanmıştım,doktorum yasakladı tahriş olmuş diye...tüy dökücüyü dr.a danışmadan kullanmayın kızlar..ağdayıda kendini kasmıyosanız yaparken sakıncası yok ama istersenizonuda sorun dr.a...ben hala makinayla yapıyorum temizliği
guugle 41 kere maşallah bebeğine
gözün aydın, iyi çıkmış... diiyete son zemuszemus
kızlar, sanırım çok sağlıklı olmaz tüy dökücüler, kimyasal sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?