2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim oğlanın ayaklarıda sağ tarafımda bazen iyice uzatıyo ayaklarını bende elimle itiyorum çok canım yanıyo çünkü ama ole yapıncada daha çok coşuyo kıpır kığır..benimki yarım ay şeklinde yatıyo karnımda..

tatlım senin bebiş olayı aşmış:)

valla ben kilo vermedim ama diyete başlayınca düşük çıktı şekerim
ama doğuma kadar diyete devam etmek gerekiyo
senin bebişin kilosu ne kadar peki

benimki de yarım ay şeklinde duruyormuş ama ayaklar solda. oyun yapıyor veletler.

tatlım senin bebiş olayı aşmış:)

gamyoncuiremsu vereliniortak

arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyimm.benim bir sorum olucak sizlere tüy dökücü krem kullanan varmı aranızda ?

bunu bende merak ediyorum burda agda olayi yok ozel bolgeye doguma giderken ne yapacagim merak ediyorum caba tuy dokucu kullansak bisey olurmu:kedi:boshayallersmilebilmiyorumkismile

arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyimm.benim bir sorum olucak sizlere tüy dökücü krem kullanan varmı aranızda ?

bunu bende merak ediyorum burda agda olayi yok ozel bolgeye doguma giderken ne yapacagim merak ediyorum caba tuy dokucu kullansak bisey olurmu:kedi:boshayallersmilebilmiyorumkismile

kızlar, sanırım çok sağlıklı olmaz tüy dökücüler, kimyasal sonuçta...

canım tüy dökücü kremin özellikle hamileliğin son döneminde kesinlikle kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum ben.

tüy dökücüyü dr.a danışmadan kullanmayın kızlar..ağdayıda kendini kasmıyosanız yaparken sakıncası yok ama istersenizonuda sorun dr.a...ben hala makinayla yapıyorum temizliği

tüy dökücüyü dr.a danışmadan kullanmayın kızlar..ağdayıda kendini kasmıyosanız yaparken sakıncası yok ama istersenizonuda sorun dr.a...ben hala makinayla yapıyorum temizliği
makinayla nasıl yapıyorsun canım?ben bugün ağda yaptıracağım,jilet kullanmıştım,doktorum yasakladı tahriş olmuş diye...

şekerim 100 çıkmış çok şükür kızlar rahatladım

gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…