2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tüy dökücüyü dr.a danışmadan kullanmayın kızlar..ağdayıda kendini kasmıyosanız yaparken sakıncası yok ama istersenizonuda sorun dr.a...ben hala makinayla yapıyorum temizliği

sagol tatlim haklisiniz kizlar bilgiler icin tsk edrimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

hoşbuldum canım, doktora gidecektin, sonuçlar iyidir umarım...

evet canım sorma benim başından beri problem bu doktor işi gittim gittiğime pişman oldum eimin hastanesindeki bi prof muayenehanesine gidiyoruz adam ta başında eşimde asistanı olduğu için para almadı bizden etik değil falan dedi ama para almadığı içinde pek sallamıyo açıkçası pazar günü kaşıntı için hast gitmiştik asistanları nst yaptı ultrason baktı sorun yok dediler tabi ben prof hastasıyım ya güya hocalarına bildiriyolar durumu neyse adam odaya bein aldı tamam dedi asistanlarım baktı sorun yok 3 hafta sonra gel dedi düşünsene beni 30 haftamda gördü 37 haftamda çağırıyo bide tabi eşim çok kızdı tavrına daha öncede buna benzer bi uyuzluk yapmıştı ben tabi o gün ağla ağla ben bi daha gitmem dedim bu adama ertesi gün eşim başka bi hocayla konuşmuş o da yardımcı doçent ama adam üzgünüm hocanın hastasını alamam demiş burda öyle güvenli başka bi hastane de yok 1 tane özel var orası da aman aman bi yer değil bi tek devlet hastanesi kalıyo ama eşim de fakültede çalışıyo sonuçta doğumda kolaylık olur valla bilmiyorum hala ne yapıcağımıa karar vermedik açıkçası sence ne yapmalıyım

arkadaşlar merhaba ben daha yeni keşfettim sizi nette araştırma yaparken ne güzel bi paylaşım sitesi kurmuşsunuz keşke daha önce görseydim bende bende şuan itibariyle 36+3 günlük hamileyim Allah kurtarsın hepimizi benim bi sorum olcaktı size göbek deliğimin etrafı çok ateşli ve sıcak benim diğer kısımlar soğuk ama bunun sebebi ne olaki die korkuyorum dün farkettim bunu benim gibimi sizinde göbeğiniz? evhammı yapıorum yoksa

canım hoş geldin valla benimde karnın genelde hep üşümüş oluyo galiba elimiz hep orada açık kalıyo üşüyo ama göbek deliğimde öyle ateşlenme filan yok sen tam parmağını göbeğine dayayıp bakıyosan parmak ısınla birlikte sıcak zannediyosun dene bak

senin durum da baya karışık olmuş, prof mutlaka iyidir ama 7 hafta seni muayene etmemesi de fazla tabi... eşinin çalıştığı hastanede yapman en ideali olur bence.. hakkında hayırlısı hangisiyse ve hangisi içine sinecekse öyle olsun inşallah... yalnız proflarda biraz garip oluyor, bir arkadaşım var o da hamile, ahbapları olan bir prof var ona gidiyor, doktor bana sadece hamilesin ve kola içme dedi diyor kız , hiç konuşmuyormuş, anlatmıyormuş, sanki onların bildiklerini biz biliyormuşuz gibi davranıyorlar sanırım :))

ipeknil kullanıcısından alıntı

evet canım sorma benim başından beri problem bu doktor işi gittim gittiğime pişman oldum eimin hastanesindeki bi prof muayenehanesine gidiyoruz adam ta başında eşimde asistanı olduğu için para almadı bizden etik değil falan dedi ama para almadığı içinde pek sallamıyo açıkçası pazar günü kaşıntı için hast gitmiştik asistanları nst yaptı ultrason baktı sorun yok dediler tabi ben prof hastasıyım ya güya hocalarına bildiriyolar durumu neyse adam odaya bein aldı tamam dedi asistanlarım baktı sorun yok 3 hafta sonra gel dedi düşünsene beni 30 haftamda gördü 37 haftamda çağırıyo bide tabi eşim çok kızdı tavrına daha öncede buna benzer bi uyuzluk yapmıştı ben tabi o gün ağla ağla ben bi daha gitmem dedim bu adama ertesi gün eşim başka bi hocayla konuşmuş o da yardımcı doçent ama adam üzgünüm hocanın hastasını alamam demiş burda öyle güvenli başka bi hastane de yok 1 tane özel var orası da aman aman bi yer değil bi tek devlet hastanesi kalıyo ama eşim de fakültede çalışıyo sonuçta doğumda kolaylık olur valla bilmiyorum hala ne yapıcağımıa karar vermedik açıkçası sence ne yapmalıyım

ayyy cok sinir oldum. bu neki boyle? allah yardımcın olsun. bence kendini üzüp de sıkıntıya sokarak dengeni bozma. demekki yasaman gerekiyor bunları. seninde bir hikayen olacak bebişine anlatacak bence boyle dusun:) içini ferah tut. insanlar evde bile dogurabiliyor kendi kendilerine. yani allah yardım diyor. için hangi tarafta rahat edecekse oraya git bence. hiç birsey olmadan kucagına alıp koklayacaksın bebişini:) bak ben de cok sıkıntılar yasadım 4 ayı askın suredir hiç kalkmadan yatıyorum :) hatta doktora gitmem lazım dı 2 gundur asansorumuz bozuk evde mahsur kaldım :) bebek gelse gidemeyecegim :) ebe cagırcam artık :) saka yapıyorum tabiii :) güle gule gecir en guzel gunlerimiz bunlar.

kızlar son haftam ama işler çok yoğun hep geriden takip ediyorum sizi guugle maşallah bebeğine tam tosun olmuş valla. şule gelmiş gitmiş yetişemedim cici canım bozma moralini sende ama başka yerlerde arastırın daha olmadı şikayetim var deyip git kontrol ettir kendini. benimde bugün kasıklarımda acayip bir yük var canım yanıyor işlerin yoğunluğundanmı nedir eve gitmeyi dört gözle bekliyorum.

evet canım aynen öyle gittiğime pişman oldum ama işte değiştiremiyorumda edirne küçük yer bi fakülte var işte ve bu hocaları kimse adamın hastasını almak için cesaret edemiyo adam gerçekten bizimle konuşmuyo hiç bişe soramıyoruz fakülteye gidiyoruz düşün asstanlar sırf eşimin arkadaşı oldukları için gizlice arada ultrasonla bakıyolar ama çok canım sıkılıyo bakalım ne olucak dediğin gini hakkımızda hayırlısı olsun artık ama gerçekten canımı sıkıyo adamı gördükçe sinirlenim oynuyo valal şans artık

cici, kac haftaliksin su an ?

bence bu hafta ya da onumuzdeki hafta sen o ozel hastanede, ya da devlette bir doktora muayeneye git. sadece muayene ol, ultrasonda bebegine bak rahatla ve kafandaki soru isaretlerini ortadan kaldir. sonra zaten profesorun muayenesine fazla bir zaman kalmamis olacak, sonra yine prof a git

hoşbulduk evet olabilir bu aralar öyle stresliyimki her an herşeyden huylanıyorum bide yaşadığımız yer imkan bakımından kısıtlı her an doktora gidebilme gibi bi lüksüm yok eşimin görevi dolayısıyla mardinin ücra bi ilçesindeyiz tek bilgi kaynağım internet neyse cuma diyarbakıra gidicez doktor kontrolü için artık o zaman sorarım bu ateş neki die rahatlattığın için teşekkürler bende aranıza katılsam güsel olur aslında :1rolleyes:

makinayla nasıl yapıyorsun canım?ben bugün ağda yaptıracağım,jilet kullanmıştım,doktorum yasakladı tahriş olmuş diye...

gözünaydın canım

canımya biraz geçkaldım cvp yazmak için kusura bakam..ayna karşısında yapıyorum zaten artık 7-10 günde bir muayne oluyorum uzamıyo bile..birde kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş pudra döküp yapınca daha kolay demişti..allah rağzı olsun valla pudrayla daha az acıyo..zaten ben bi 6 senedir falan makineyle alıyordum..

sağol canım ya bizde çok sinir oluyoruz ama yapıcak bişey yokbi de adam çok sezeryancı önüne geleni sezeryan alıyomuş biraz eşimin hatası oldu aynı hastanede çalışmaslarına rağmen araştırmadı pek prof iyidir dediler gittik ama eğer normal doğum pozisyonu olurda ban aillede sezeryan derse zaten heralde gelip istanbulda bi zöel hastanede yaparım ama burda imkanımız varken boşa 2 3 milyar vermek istemiyorum ne gerek var ayrıca teşekkür ederim iyi dileklerin için amin inşallah hepimizhayırlısıyla bebeklerimiz doğurup eşlerimizle sevdiklerimizle doya doya koklayalım bebişlerimizi

Cici, Pancakee in söylediği mantıklı, doğumu profta yap ama arada başka yere kontrole git, için rahatlar en azından... ben hamilelğim boyunca 3 ayrı doktora gittim, son gittiğim çok içime sindi, doktorunu sevmek de baya önemli galiba...

ramiza hos geldin canimopuyorumnanaktana.s.

hoşgeldin, hepimiz aynıyız, herşeyden evhamlanıyoruz, burada da sıkıntılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz. katıl tabi sen de bize, daha doğumdan sonra da uzun süre birlikte olacağız inşallah, o zaman da bebekler hakkında konuşuruz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…