ipeknil hogeldin
canım tüy dökücü kremin özellikle hamileliğin son döneminde kesinlikle kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum ben.
tüy dökücüyü dr.a danışmadan kullanmayın kızlar..ağdayıda kendini kasmıyosanız yaparken sakıncası yok ama istersenizonuda sorun dr.a...ben hala makinayla yapıyorum temizliği
hoşbuldum canım, doktora gidecektin, sonuçlar iyidir umarım...
arkadaşlar merhaba ben daha yeni keşfettim sizi nette araştırma yaparken ne güzel bi paylaşım sitesi kurmuşsunuz keşke daha önce görseydim bendebende şuan itibariyle 36+3 günlük hamileyim Allah kurtarsın hepimizi benim bi sorum olcaktı size göbek deliğimin etrafı çok ateşli ve sıcak benim diğer kısımlar soğuk ama bunun sebebi ne olaki die korkuyorum dün farkettim bunu benim gibimi sizinde göbeğiniz? evhammı yapıorum yoksa
evet canım sorma benim başından beri problem bu doktor işi gittim gittiğime pişman oldum eimin hastanesindeki bi prof muayenehanesine gidiyoruz adam ta başında eşimde asistanı olduğu için para almadı bizden etik değil falan dedi ama para almadığı içinde pek sallamıyo açıkçası pazar günü kaşıntı için hast gitmiştik asistanları nst yaptı ultrason baktı sorun yok dediler tabi ben prof hastasıyım ya güya hocalarına bildiriyolar durumu neyse adam odaya bein aldı tamam dedi asistanlarım baktı sorun yok 3 hafta sonra gel dedi düşünsene beni 30 haftamda gördü 37 haftamda çağırıyo bide tabi eşim çok kızdı tavrına daha öncede buna benzer bi uyuzluk yapmıştı ben tabi o gün ağla ağla ben bi daha gitmem dedim bu adama ertesi gün eşim başka bi hocayla konuşmuş o da yardımcı doçent ama adam üzgünüm hocanın hastasını alamam demiş burda öyle güvenli başka bi hastane de yok 1 tane özel var orası da aman aman bi yer değil bi tek devlet hastanesi kalıyo ama eşim de fakültede çalışıyo sonuçta doğumda kolaylık olur valla bilmiyorum hala ne yapıcağımıa karar vermedik açıkçası sence ne yapmalıyım
hoşbuldum canım, doktora gidecektin, sonuçlar iyidir umarım...
evet canım sorma benim başından beri problem bu doktor işi gittim gittiğime pişman oldum eimin hastanesindeki bi prof muayenehanesine gidiyoruz adam ta başında eşimde asistanı olduğu için para almadı bizden etik değil falan dedi ama para almadığı içinde pek sallamıyo açıkçası pazar günü kaşıntı için hast gitmiştik asistanları nst yaptı ultrason baktı sorun yok dediler tabi ben prof hastasıyım ya güya hocalarına bildiriyolar durumu neyse adam odaya bein aldı tamam dedi asistanlarım baktı sorun yok 3 hafta sonra gel dedi düşünsene beni 30 haftamda gördü 37 haftamda çağırıyo bide tabi eşim çok kızdı tavrına daha öncede buna benzer bi uyuzluk yapmıştı ben tabi o gün ağla ağla ben bi daha gitmem dedim bu adama ertesi gün eşim başka bi hocayla konuşmuş o da yardımcı doçent ama adam üzgünüm hocanın hastasını alamam demiş burda öyle güvenli başka bi hastane de yok 1 tane özel var orası da aman aman bi yer değil bi tek devlet hastanesi kalıyo ama eşim de fakültede çalışıyo sonuçta doğumda kolaylık olur valla bilmiyorum hala ne yapıcağımıa karar vermedik açıkçası sence ne yapmalıyım
senin durum da baya karışık olmuş, prof mutlaka iyidir ama 7 hafta seni muayene etmemesi de fazla tabi... eşinin çalıştığı hastanede yapman en ideali olur bence.. hakkında hayırlısı hangisiyse ve hangisi içine sinecekse öyle olsun inşallah... yalnız proflarda biraz garip oluyor, bir arkadaşım var o da hamile, ahbapları olan bir prof var ona gidiyor, doktor bana sadece hamilesin ve kola içme dedi diyor kız , hiç konuşmuyormuş, anlatmıyormuş, sanki onların bildiklerini biz biliyormuşuz gibi davranıyorlar sanırım :))
canım hoş geldin valla benimde karnın genelde hep üşümüş oluyo galiba elimiz hep orada açık kalıyo üşüyo ama göbek deliğimde öyle ateşlenme filan yok sen tam parmağını göbeğine dayayıp bakıyosan parmak ısınla birlikte sıcak zannediyosun dene bak
makinayla nasıl yapıyorsun canım?ben bugün ağda yaptıracağım,jilet kullanmıştım,doktorum yasakladı tahriş olmuş diye...
gözünaydın canım
ayyy cok sinir oldum. bu neki boyle? allah yardımcın olsun. bence kendini üzüp de sıkıntıya sokarak dengeni bozma. demekki yasaman gerekiyor bunları. seninde bir hikayen olacak bebişine anlatacak bence boyle dusun:) içini ferah tut. insanlar evde bile dogurabiliyor kendi kendilerine. yani allah yardım diyor. için hangi tarafta rahat edecekse oraya git bence. hiç birsey olmadan kucagına alıp koklayacaksın bebişini:) bak ben de cok sıkıntılar yasadım 4 ayı askın suredir hiç kalkmadan yatıyorum :) hatta doktora gitmem lazım dı 2 gundur asansorumuz bozuk evde mahsur kaldım :) bebek gelse gidemeyecegim :) ebe cagırcam artık :) saka yapıyorum tabiii :) güle gule gecir en guzel gunlerimiz bunlar.
arkadaşlar merhaba ben daha yeni keşfettim sizi nette araştırma yaparken ne güzel bi paylaşım sitesi kurmuşsunuz keşke daha önce görseydim bendebende şuan itibariyle 36+3 günlük hamileyim Allah kurtarsın hepimizi benim bi sorum olcaktı size göbek deliğimin etrafı çok ateşli ve sıcak benim diğer kısımlar soğuk ama bunun sebebi ne olaki die korkuyorum dün farkettim bunu benim gibimi sizinde göbeğiniz? evhammı yapıorum yoksa
hoşbulduk evet olabilir bu aralar öyle stresliyimki her an herşeyden huylanıyorum bide yaşadığımız yer imkan bakımından kısıtlı her an doktora gidebilme gibi bi lüksüm yok eşimin görevi dolayısıyla mardinin ücra bi ilçesindeyiz tek bilgi kaynağım internet neyse cuma diyarbakıra gidicez doktor kontrolü için artık o zaman sorarım bu ateş neki die rahatlattığın için teşekkürler bende aranıza katılsam güsel olur aslında :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?