ramiza hos geldin canimopuyorumnanaktana.s.
evet canım sorma benim başından beri problem bu doktor işi gittim gittiğime pişman oldum eimin hastanesindeki bi prof muayenehanesine gidiyoruz adam ta başında eşimde asistanı olduğu için para almadı bizden etik değil falan dedi ama para almadığı içinde pek sallamıyo açıkçası pazar günü kaşıntı için hast gitmiştik asistanları nst yaptı ultrason baktı sorun yok dediler tabi ben prof hastasıyım ya güya hocalarına bildiriyolar durumu neyse adam odaya bein aldı tamam dedi asistanlarım baktı sorun yok 3 hafta sonra gel dedi düşünsene beni 30 haftamda gördü 37 haftamda çağırıyo bide tabi eşim çok kızdı tavrına daha öncede buna benzer bi uyuzluk yapmıştı ben tabi o gün ağla ağla ben bi daha gitmem dedim bu adama ertesi gün eşim başka bi hocayla konuşmuş o da yardımcı doçent ama adam üzgünüm hocanın hastasını alamam demiş burda öyle güvenli başka bi hastane de yok 1 tane özel var orası da aman aman bi yer değil bi tek devlet hastanesi kalıyo ama eşim de fakültede çalışıyo sonuçta doğumda kolaylık olur valla bilmiyorum hala ne yapıcağımıa karar vermedik açıkçası sence ne yapmalıyım
hoşgeldin, hepimiz aynıyız, herşeyden evhamlanıyoruz, burada da sıkıntılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz. katıl tabi sen de bize, daha doğumdan sonra da uzun süre birlikte olacağız inşallah, o zaman da bebekler hakkında konuşuruz bol bol
cici, kac haftaliksin su an ?
bence bu hafta ya da onumuzdeki hafta sen o ozel hastanede, ya da devlette bir doktora muayeneye git. sadece muayene ol, ultrasonda bebegine bak rahatla ve kafandaki soru isaretlerini ortadan kaldir. sonra zaten profesorun muayenesine fazla bir zaman kalmamis olacak, sonra yine prof a git
sağol canım ya bizde çok sinir oluyoruz ama yapıcak bişey yokbi de adam çok sezeryancı önüne geleni sezeryan alıyomuş biraz eşimin hatası oldu aynı hastanede çalışmaslarına rağmen araştırmadı pek prof iyidir dediler gittik ama eğer normal doğum pozisyonu olurda ban aillede sezeryan derse zaten heralde gelip istanbulda bi zöel hastanede yaparım ama burda imkanımız varken boşa 2 3 milyar vermek istemiyorum ne gerek var ayrıca teşekkür ederim iyi dileklerin için amin inşallah hepimizhayırlısıyla bebeklerimiz doğurup eşlerimizle sevdiklerimizle doya doya koklayalım bebişlerimizi
bu arada derdimi anlatmaktan sana geçmiş olsun diyemedim S_G rabbim sana da kolaylık versin kaçıncı haftan
evet canım adamda herşey normal gittiği için şükür dedğin gibi çok önemsemiyo ama insan önemsenmek istiyo bi de bana herkes aman kocan doktor şimdi sen nasıl özenli takip ediliyosundur diyo nerdeeeee adamın umrunda değil bakıyo işte zaten doktoru değiştiremiyorum baban akedemisyenmişalt üst ilişkisini iyi bilirsin fakültede kimse devralmıyo düşünsen kimse korkudan takip etmek istemiyo beni düşün artıkcanım bence hocaya devam et. benzer sorun benim de başıma geldi benim de babam akademisyen, prof bir arkadaşı takip ediodu beni, 7. haftalarda kanamam oldu hoca bişi olmaz yorulmuşsundur diip geçiştirdi. bizde kızdık küstük adamcazı yanlış anladık ve özel bir doktora devam etmeye başladık. ama sonra öğrendim ki cidden 7. haftalarda oluşan kanamaların %90'ı normalmiş olağanmış yani. bizde ücretsiz bakıo die sallamıo sandık bizi halbuki onlar hoca oldukları için olağan gebelik sürecini ciddi bir sorun olmadığı sürece akışına bırakıyorlar normal olarak. olması gereken de bu zaten. yurt dışında doğum zamanı giderdik hastaneye sadece 3-4 muayene onlarda elle zaten. pubik simfiz ölçümü yapılıo ultrason falan yok. milletce doktor bağımlısı olduk accık da pimpirikliyiz. bence akışına bırakmak lazım hoşşş ben 15 de bir doktora gidiyorum şimdi doktorum özel ama gitmesem de olurdu yani. ultrason kağıtlarından burdan köye yol olur valla o da iyi bişimi kötü mü yıllar sonra anlaşılırsa kötü olduğu üzülcem. bence hamileliği akışına bırakmak lazım ama dayanabilirsek tabi.a.s
canım cok sagol. benim bebegin eşi asagıda. kanamam oluyor. bugune gelebilecegimi bile tahmin etmiyordum 28. haftayı asmam için ugrasıyordu doktorum. şimdi cok sukur 33. haftadayım. ehh insan doymuyo tabi şimdi de 37. haftayı zorluyoruz bakalım dayanabilecekmiyim:)
Cici, Pancakee in söylediği mantıklı, doğumu profta yap ama arada başka yere kontrole git, için rahatlar en azından... ben hamilelğim boyunca 3 ayrı doktora gittim, son gittiğim çok içime sindi, doktorunu sevmek de baya önemli galiba...
hayirlisi olsun cici, TIFF in dediklerine de katiliyorum bir yandan. Arkadasim Kanada'da iki hafta once dogum yapti, 32. haftadan sonra yanilmiyorsam ultrasona bile girmiyorlar, gobegi olcuyorlar mezurayla gebelik haftasiyla uyumunu buluyorlar ve kalbi dinliyorlar sadece.
Dun konusuyorduk, beni Nst ye bagladilar dedim kiz panikledi neden ne oldu diye.
s_g gecmis olsun, bu azimle 39 u da zorlarsiniz siz :)
imkanım olsaydı bende değişicektim ama napaplım kısmet doktorun içe sinmesi çok önemli
canım cok sagol. benim bebegin eşi asagıda. kanamam oluyor. bugune gelebilecegimi bile tahmin etmiyordum 28. haftayı asmam için ugrasıyordu doktorum. şimdi cok sukur 33. haftadayım. ehh insan doymuyo tabi şimdi de 37. haftayı zorluyoruz bakalım dayanabilecekmiyim:)
sezaryen okadar pahalı mı? allah allah. sasırdım? sanırım burada rekabet var diye uygun? SSK varmı? ben ozelde sezaryen olacagım mecbur benimki. 450 TL dedi paket 2 gun hastanede kalıcam. bebek kuvoze girersede ssk karsılayacak dedi. yani 450 yi 1 kurus gecmez dedi. baska bi hastanede 550 dedi. canım hasta olmasam gel bizde kal dicem vallahi. hiç degilse için rahat eder.
evet canım adamda herşey normal gittiği için şükür dedğin gibi çok önemsemiyo ama insan önemsenmek istiyo bi de bana herkes aman kocan doktor şimdi sen nasıl özenli takip ediliyosundur diyo nerdeeeee adamın umrunda değil bakıyo işte zaten doktoru değiştiremiyorum baban akedemisyenmişalt üst ilişkisini iyi bilirsin fakültede kimse devralmıyo düşünsen kimse korkudan takip etmek istemiyo beni düşün artık
hayirlisi olsun cici, TIFF in dediklerine de katiliyorum bir yandan. Arkadasim Kanada'da iki hafta once dogum yapti, 32. haftadan sonra yanilmiyorsam ultrasona bile girmiyorlar, gobegi olcuyorlar mezurayla gebelik haftasiyla uyumunu buluyorlar ve kalbi dinliyorlar sadece.
Dun konusuyorduk, beni Nst ye bagladilar dedim kiz panikledi neden ne oldu diye.
s_g gecmis olsun, bu azimle 39 u da zorlarsiniz siz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?