2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Medicana asya, ve ozel kartal hastanesi ikiside tam tesekkullu hastaneler. medicana b grubu bir hastane ki acıbadem de oyle diye biliyorum. acıbadem american ı bilmiyorum.

kesinlikle katılıyorum. :lepi:

vay beeee son cümleye bayıldımmmmmmmmm!!:lepi:

ne güzel gerçekten. ALlah kolaylık verir elbette inş sağ alim atlatırız.

kızlar ben kacıyorum. yattıgım yerden ancak bukadar katılabiliyorum:) kollarım yooruldu. herkese iyi aksamlarrrrr.....

Medicana asya, ve ozel kartal hastanesi ikiside tam tesekkullu hastaneler. medicana b grubu bir hastane ki acıbadem de oyle diye biliyorum. acıbadem american ı bilmiyorum.

acıbadem gerçekten güzel bi hastene ama amerikan hastensini bilmiyorum hiç sadece duyduklarımdan iyi olduğunu biliyorum medicana da güzel bi hastene ama o da çok ucuz sayılmaz galiba 3 milyar falanmış hakkımzıda hayırlısı artık ben kaçtım canım yemek yapıcam

hepimizin bebeği sağlıklı çok şükür ıPEKNıL TIFF S_G GÜL RESPı UNUTTUKLARIM DA VARSA :) TEŞEKKÜR EDERıM HEPıNıZE ÇIKIYORUM BEN YEMEK YAPICAM DAH ÖPTÜM HEPıNıZı ıYı AKŞAMLAR

güle güle cnm kızlar bende kaçtım accık uzanıp oğlumu sevcem..

selam kızlar 4 gündür giremiyorum fırsatım olmadı. inşallah herkes iyidir geçmişe şöyle bi göz attım ama okuyamadım hepsini ilerlemiş baya. bebişlerde bi sıkıntı yok maşallah hepsine.
bizde iyiyiz benim mide yanmaları tavan yapmış durumda önceden sadece geceleri rahatsız ediyodu şimdi 24 saat çekiyorum iyice büyüdü kızım çok sıkıştırıyo :ecrin_bebek:

kızlar nasılsınız,bizim evde temizliğe devam,bu arada eşimi gece uyku tutmamış,bebişime benim hamilelikte yaşadığım zorlukları içeren şiir yazmış,eşimin çok güzel şiir okuduğunu biliyordumda şiir yazmayı deneyeceğini hiç düşünmedim,sanırım hamilelik erkekleri duygusallaştırıyor,her ne kadar fazla belirtmeselerde,sizlerde farkettinizmi,eşler ilk hamilelikte babalık şokunu atlatınca şimdilerde daha fazla bebeklerinin üzerine düşüyorlar.bana gelince temizlikten başımı kaldırıp hastane çantasını tamamlayamadım.kızlar uyku setini, alezi ,yastığıda yıkadınızmı,kafam karıştı,ben sadece uyku setini yıkamayı düşünüyorum.birde kızlar eşim bebefix'ten Philips SCF 280/00 Üçü Birarada Beslenme Setini almış diğer sitelerde 250'den aşağıya değil dedi.burda 129.00 TL satılıyormuş.aldık ama çok kullanışlı oluyormu acaba bu setler.birde madelenın göğüs pompası ucuz diye almış bakalım.paramız inşaalllah boşa gitmemiştir.

kızlar öpüyorum sizi sohbete katılamıycam görüşürüz. bu hafta böyle ama haftaya aranızdayım inşallah yinede uğramaya çalışırım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

vay beeee son cümleye bayıldımmmmmmmmm!!:lepi:

ne diycem doğuma giderken kopye ceker gibi avucunuzun içine bu son cumleyi yazın anacım
doğum sancısı cekerken arada bakarsınız size güç verir

ne güzel gerçekten. ALlah kolaylık verir elbette inş sağ alim atlatırız.
amiinnnnn :Saruboceq:
evet RESPı teşekkürler ben de son cümleye bayıldım

rica ederim canım.hepimiz bir sekilde Nirvanaya ulasıcaz hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
valla aldıgım seylerın genelde kılıfı cıkabiliyor.o yuzden en azından aldıklarımın kılıflarını yıkadım.maalesef titizlik had safhada bende
medelanın göğus pompasını çok tavsiye eden oldu.ben de gecen hafta aldım.yanında lansinoh süt saklama posetlerınden aldım.her ikisi de bpa sızmıs.
biberonum kaldı, onu da Nuby nin kaşıklısını alıcam sanırım
NOT: ben medelayı 140 TL ya almıstım.az önce gördüm joker magazalarında fiyatına 119 TL yazıyor aynı ürün için.almıyan varsa bi baksın bence
kızlar öpüyorum sizi sohbete katılamıycam görüşürüz. bu hafta böyle ama haftaya aranızdayım inşallah yinede uğramaya çalışırım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

gecmiş olsun canım su anda bende de mide agrısı cekıyorum.görüşürüz

Son düzenleme:

bu neydi böyle ya

Rabbim bize de güç kuvvet ve şükredecek güzel şeyler nasip etsin inşallahh

kızlar sancılar başladığında doğumu kolaylaştıran hormonlar salgılanmaya başlıyomuş ve sancı azalıyomuş ama biz kendimiizi gerersek ve stres yaparsak o hormonlar işlemiyomuş hamililelik mucize bence allah herşeyin kolayını veriyor tabikide ama biz kendimizi sıkmasak işte allahım hepimizi bir avazda kurtarsın kızlar doğum zor değil zor olan sancıyı çekmekmiş o arada minik meleklerimizi düşünürsek rahatlarız heralde
respi senin yazında muhteşemdi nasıl düşünürsek öyle olur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…