2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bugün çok sıkıntım var çok rahatsız etti ilk defa bebek beni çok hareketli eve gitmek için can atıyorum hiç olmadığı kadar canımı yakıyor zaten felaket yoğun bir gündü umarım bu hareketleri boşa değildir ve bu acının sonunda yarın bebeğimi dönmüş olarak görürüz doktorda. ben çıkıyorum yarın görüşürüz....

bu neydi böyle ya

Rabbim bize de güç kuvvet ve şükredecek güzel şeyler nasip etsin inşallahh

canım benım hamile kalısım da tedaviyle oldugu için her gün her an her dakika şükredecek bişi buluyorum
zaten hayırlısıyla minicik parmaklarıyla ufacık buruşucuk ayaklarıyla bebeğimizi kucagımıza alıcaz daha ne olsun a.s

inş kevser benimkide öyle nasıl acıtıyo anlatamm karnım yayvan üstü dümdüz oluyo nasıl duruyosa dün işte okadar yogunum hemde yorgun durmak bilmedi doktor hareketli olsun korkma dedi inş dönmüştür canım ben hiç anlamadım ama arın haber veririsin

ben tedaviyle değil ama çol isteyerek 2. yılımda hamiş kaldım çok mutluyum allaha şükür ediyorum herzaman erken gelsin diye acelede etmiyorum sağlıkla gelsinde bekleriz sabırla inş son günlerde sabrımı korurum insan heyecanlanıyo zaman yaklaştıkça allahım herekese tüm isteyenlere nasip eder inş

ya işte zaten sen olaya noktayı koymussun tugba kaydirigubbakcemile5
tamamen budur işte
yani o bagırmaların cogu psikolojik,çünkü şartlanma var
şu nirvanaya ulastım diyen hatun da etten kemıkten ama kendını nasıl motive etmiş.bravo valla
o anda tek yapıcagımız Allaha sıgınmak,sadece şükretmek ve rahatlamaya calısmak
ömür boyu cekicek değiliz sonucta agrı da olsa sancı da olsa herseyin bir sonu gelecek,
zaten emin ellerde olacagız

gecmiş olsun canım
eve gıdınce iş yapma hemen ayaklarını uzat ki bebege dönecek rahat yer kalsın
sen hareketli olunca o da rahatsız oldu demekki
görüşürüz canım

bende de heyecan dorukta
yalnız esas beni ürküten dogum sonrası
yani lohusalık denen sey dogumdan daha cok korkutuyor beni
hormonsal değişimler,uykusuzluk, bebege yeterli gelip gelemıyecegım falan
neyse bakalım görücez neler olacak

inş canımm

lohusalıktan korkma allah öyle bir güç veriyor ki uykuyu seven biri olarak uyumadığım halde kendimi hep dinç hissettim

bende memlekete gitcem doğumdan sonra düğün var görümcemin temmuzda kalabalık olcak anlıcağın ama bunalırsam anneme kaçarım sevmem kalabalığı çünkü zaten yeni düzene uyum kurmaya çalışcam bakalım hayırlısı

Ant gitmiş online değil ama gecmişe söyle bi gözattım
bence çaktırmıyo bize pek ama baya gerilmiş dogum stresine girmiş
bi şekilde onun da kendını motive etmesı lazım valla

Ant gitmiş online değil ama gecmişe söyle bi gözattım
bence çaktırmıyo bize pek ama baya gerilmiş dogum stresine girmiş
bi şekilde onun da kendını motive etmesı lazım valla
yakın ya onun ondandır allah yardımcısı olsun sağlıkla gels,n kuzusu

muhtemelen gözün düğünü görmiycek
uykusuzluktan sürekli annende kalırsın gibime gelıyo ya hayırlısı tugbacım boshayallersmile

muhtemelen gözün düğünü görmiycek
uykusuzluktan sürekli annende kalırsın gibime gelıyo ya hayırlısı tugbacım boshayallersmile
düğüne gitmek istim aslında kızıma elbise bile aldım bir halası var zaten yanında olmayıd a çok istiyomda misafirlerdeen bunalmasam aman benim bebeğim var demi kimseyle ilgilenemem tabi kaydirigubbakcemile3

düğüne gitmek istim aslında kızıma elbise bile aldım bir halası var zaten yanında olmayıd a çok istiyomda misafirlerdeen bunalmasam aman benim bebeğim var demi kimseyle ilgilenemem tabi kaydirigubbakcemile3
sen de istiyormussun gitmeyi,hadi bakalım hayırlısı o zaman
yalnız kızının dantelli mantelli cicileriyle bi resmini isteriz ilerde

merhaba kuzucuklar ve anneleri....

ben dün dr gittim kontrole..bebeğim iyiymiş..makat duruşluymuş...yüzü çok net gözükmedi..2040gr olmuş...makat duruşlu olduğundan baskıyı daha fazla hissediyosun dedi..bacak ağrılarıma yapabilecek bişey yokmuş..evde arada yürü dedi..kasılmalarımı artmasından dolayı yatmaya devamm..bu haftadan sonra kansızlık olabilir dedi..progestan falan ne zaman bırakıcam dedim..ilaçlarını bıraktığın anda doğum yaparsın dedi..korktum..3 hafta sonrasında birdaha kontrolüm var...mayıs 27-28i gibi gözüküyor doğum tarihi..sata göre 6 haziran bakalım hangisine göre gelicek...sağlığı iyi ya dünyalar benim..:))
doğum ile ilgili konuşmadı..eşim kendimizi hazırlayalım dedi..o zaman birdahaki kontrolde konuşalım dedi...bana sezeryan olacakmışım gibi geliyor...hayırlısı....

eeee sizlerde ne var ne yok?bakayım sayfalara..

sen de istiyormussun gitmeyi,hadi bakalım hayırlısı o zaman
yalnız kızının dantelli mantelli cicileriyle bi resmini isteriz ilerde
inş cicileri hazır bir doğsun kuzum süslicem onu tabe opuyorumnanaktan
göüzün aydın inş sağlıkla kucağına alırsın kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…