2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşallah kilosu gayet iyi
progestan fitili ben de 3 ay kullanmıstım baslarda ,yan etkileri baya zormalıstı beni
Allah yardımcın olsun canım,sağlıkla gelsin bebişin
inş cicileri hazır bir doğsun kuzum süslicem onu tabe opuyorumnanaktan

tamam canım o gunleri de görücez elbet,
cici demişken gectiğimiz günlerde eşim yanıma gelmişti.malum ben annemlerde kalıyorum epeydir.maaile turluyalım diye dısarı cıktık.o sırada yeni bi bebek magazası gördüm.arabayı durdurdum,bişi almıycam ama bi bakıyım merak ettim neler varmıs dedim.annem ben ve eşim indik neyse.muhtesem ötesi ciciler vardı.bi body gördüm tam gezmelik,sonra fiyatını sordum uygun geldi.ay dedim eşime alalım o da tamam dedi.
neyse eşim kasaya gitti dönerken yüzü kıpkırmızıydı ne oldu dedim.fiyatını yanlıs anlamısız 56 milyonmus ama sen cok begenınce bişi diyemedım dedi akannehir
basbaya kazıklandık yani neyse ilerde torunuma saklıyacagım tek sey bu body olacak kaydirigubbakcemile3

ben uzanayım biraz, görüşürüz kızlar

hakkat ya bebişinkiler çok pahalı olsun hatıra kalır dediğin gibi iyi akşamlar

ben progestanı hamileliğin başından beri kullanıyorum..hemde günde 6 tane......:çok üzgünüm::
hakikaten çok pahalıymış..

bu arada bende dün bebişime yatak baktım..ayakta kalmama izin olmayınca sadece barış bebeye baktım..park yataklar naylon garip geldi vazgeçtim almaktan...kayolada indirim varmışkaryola,yatak,uyku seti,cibinlik 350 tl...uyku setini farlı aldım 50 tl fark verdim..küveti yatak koruyu,portbebe falanda aldım..bebişimin herşeyi hazır..bugün herşeyini yıkadık çantamı hazırlıcam..:))hihoyyyt

gozun aydin canim adin sevinim,progestan ne ise yariyor canimbilmiyorumkismile

kızlar su yazılarınızın altında cıkan hafta takvimi varya ben deistiyorum ondan ama nasıl yapılıyor bilmiyorum? yardımmmm....:)

kızlar su yazılarınızın altında cıkan hafta takvimi varya ben deistiyorum ondan ama nasıl yapılıyor bilmiyorum? yardımmmm....:)

canim bununla ilgili ana sayfada nasil yapilacagi konusunda tarif vardi bir bakiyim bulursam sana yazarim ok.. sende bir incele istersen

Ant gitmiş online değil ama gecmişe söyle bi gözattım
bence çaktırmıyo bize pek ama baya gerilmiş dogum stresine girmiş
bi şekilde onun da kendını motive etmesı lazım valla

evet canım maselef gerilmiş durumdayım..önceleri normal doğumu çok istiyodum kiii halada istiyorum ama nst sırasında doğuma denk geldim ve çok korktum...sonra epidural normal olsun dedim dr.um ok. dedi ama bunun içinde gündüz sancılanmam lazım..anestezi uzmanları gece olmuyomuş...aksi gibi hep akşam başlıyo ağrılarım korkularda artıyo..az kaldı ya gece başlarsa sancım dedim dr.a ozamn 38. haftadan sonra biraz daha açılman olursa sabahtan suni sancıyla başlatırız doğumu dedi..bu seferde ya zamanı gelmeden suni sancı alınca açılmam olmazsa die takmaya başladım kafaama...karmakarışığım anlıcan...ablamda sağolsun son doğumunu sezeryan olmak zorunda kalmıştı sakın ha sezeryan olma falan die korkuttu..napcamı şaşırdım...sanırım azkaldığı için çok düşünüyorum akışına bırakmam lazım sonuç olarak nasıl geliceğine oğlum karar vericek...hakkımızda hayırlısı..

canim bence zamani gelince akan su yolunu bulur derler yaa bence oyle dusun yani ben epiduralden de kokuyorum yani sonucta o da bir operasyon hele sezeryan daha feci bana gore bu benim fikrim cunku sezeryan olupta cevremde turkiyede cok dert ceken oldu,,o sanci gelince tek nefeste normel dogum olsun insallah en guzeli en sagliklisi olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:CüvCüv:

Canım ben de epiduralden çok korkuyorum.Doktoruma da söyledim asla istemiyorum diye. En iyisi normal doğum ama Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin. Normal doğum annenin tüm günahlarını alıyomuş hem:)) Çıkarcı ben:))

gulumse35

sagol canım ben bişeyler yaptım ama oldumu olmadımı anlamadım . olmadıysa bide oraya bakayım.

ant. neden korkuyorsun ki yerinde olsaydım keske:) cok az kaldı miss kokusunu duymaya sevin ve stres yapma bence:) ben kesin sezaryen olacagım. 37. haftada alacaklar. korkma ne olursa olur. sonunda pamukcuklarımız olacak:)

zemuszemus hadi relaxxxxxx

nuremcim naber canım.
bülent bey doğum hakkında benimle bişey konuşmadı daha siz konuştunuzmu.
bide nstyi sormayı unuttum ne zaman alıcak diye sana bişey dedimi canım

ahh ahh c.tesi 3 cm olsa açıklığım dr.um doğuma alsada beni kurtulsamşu sıkıntıdan...

hayırlısı olsun canım rahat bi doğum olur inşallah canım onun için dua edelim. bakalım bebişin hangi gün gelmek istiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…