merhaba kuzucuklar ve anneleri....
ben dün dr gittim kontrole..bebeğim iyiymiş..makat duruşluymuş...yüzü çok net gözükmedi..2040gr olmuş...makat duruşlu olduğundan baskıyı daha fazla hissediyosun dedi..bacak ağrılarıma yapabilecek bişey yokmuş..evde arada yürü dedi..kasılmalarımı artmasından dolayı yatmaya devamm..bu haftadan sonra kansızlık olabilir dedi..progestan falan ne zaman bırakıcam dedim..ilaçlarını bıraktığın anda doğum yaparsın dedi..korktum..3 hafta sonrasında birdaha kontrolüm var...mayıs 27-28i gibi gözüküyor doğum tarihi..sata göre 6 haziran bakalım hangisine göre gelicek...sağlığı iyi ya dünyalar benim..:))
doğum ile ilgili konuşmadı..eşim kendimizi hazırlayalım dedi..o zaman birdahaki kontrolde konuşalım dedi...bana sezeryan olacakmışım gibi geliyor...hayırlısı....
eeee sizlerde ne var ne yok?bakayım sayfalara..
inş cicileri hazır bir doğsun kuzum süslicem onu tabe opuyorumnanaktan
hakkat ya bebişinkiler çok pahalı olsun hatıra kalır dediğin gibi iyi akşamlarcanım maşallah kilosu gayet iyi
progestan fitili ben de 3 ay kullanmıstım baslarda ,yan etkileri baya zormalıstı beni
Allah yardımcın olsun canım,sağlıkla gelsin bebişin
tamam canım o gunleri de görücez elbet,
cici demişken gectiğimiz günlerde eşim yanıma gelmişti.malum ben annemlerde kalıyorum epeydir.maaile turluyalım diye dısarı cıktık.o sırada yeni bi bebek magazası gördüm.arabayı durdurdum,bişi almıycam ama bi bakıyım merak ettim neler varmıs dedim.annem ben ve eşim indik neyse.muhtesem ötesi ciciler vardı.bi body gördüm tam gezmelik,sonra fiyatını sordum uygun geldi.ay dedim eşime alalım o da tamam dedi.
neyse eşim kasaya gitti dönerken yüzü kıpkırmızıydı ne oldu dedim.fiyatını yanlıs anlamısız 56 milyonmus ama sen cok begenınce bişi diyemedım dedi akannehir
basbaya kazıklandık yani neyse ilerde torunuma saklıyacagım tek sey bu body olacak kaydirigubbakcemile3
ben uzanayım biraz, görüşürüz kızlar
canım maşallah kilosu gayet iyi
progestan fitili ben de 3 ay kullanmıstım baslarda ,yan etkileri baya zormalıstı beni
Allah yardımcın olsun canım,sağlıkla gelsin bebişin
tamam canım o gunleri de görücez elbet,
cici demişken gectiğimiz günlerde eşim yanıma gelmişti.malum ben annemlerde kalıyorum epeydir.maaile turluyalım diye dısarı cıktık.o sırada yeni bi bebek magazası gördüm.arabayı durdurdum,bişi almıycam ama bi bakıyım merak ettim neler varmıs dedim.annem ben ve eşim indik neyse.muhtesem ötesi ciciler vardı.bi body gördüm tam gezmelik,sonra fiyatını sordum uygun geldi.ay dedim eşime alalım o da tamam dedi.
neyse eşim kasaya gitti dönerken yüzü kıpkırmızıydı ne oldu dedim.fiyatını yanlıs anlamısız 56 milyonmus ama sen cok begenınce bişi diyemedım dedi akannehir
basbaya kazıklandık yani neyse ilerde torunuma saklıyacagım tek sey bu body olacak kaydirigubbakcemile3
ben uzanayım biraz, görüşürüz kızlar
merhaba kuzucuklar ve anneleri....
ben dün dr gittim kontrole..bebeğim iyiymiş..makat duruşluymuş...yüzü çok net gözükmedi..2040gr olmuş...makat duruşlu olduğundan baskıyı daha fazla hissediyosun dedi..bacak ağrılarıma yapabilecek bişey yokmuş..evde arada yürü dedi..kasılmalarımı artmasından dolayı yatmaya devamm..bu haftadan sonra kansızlık olabilir dedi..progestan falan ne zaman bırakıcam dedim..ilaçlarını bıraktığın anda doğum yaparsın dedi..korktum..3 hafta sonrasında birdaha kontrolüm var...mayıs 27-28i gibi gözüküyor doğum tarihi..sata göre 6 haziran bakalım hangisine göre gelicek...sağlığı iyi ya dünyalar benim..:))
doğum ile ilgili konuşmadı..eşim kendimizi hazırlayalım dedi..o zaman birdahaki kontrolde konuşalım dedi...bana sezeryan olacakmışım gibi geliyor...hayırlısı....
eeee sizlerde ne var ne yok?bakayım sayfalara..
gozun aydin canim adin sevinim,progestan ne ise yariyor canimbilmiyorumkismile
teşekkürler canım....
progestan düşük yada erken doğum riskine karşı kullanılıyor...
kızlar su yazılarınızın altında cıkan hafta takvimi varya ben deistiyorum ondan ama nasıl yapılıyor bilmiyorum? yardımmmm....:)
Ant gitmiş online değil ama gecmişe söyle bi gözattım
bence çaktırmıyo bize pek ama baya gerilmiş dogum stresine girmiş
bi şekilde onun da kendını motive etmesı lazım valla
evet canım maselef gerilmiş durumdayım..önceleri normal doğumu çok istiyodum kiii halada istiyorum ama nst sırasında doğuma denk geldim ve çok korktum...sonra epidural normal olsun dedim dr.um ok. dedi ama bunun içinde gündüz sancılanmam lazım..anestezi uzmanları gece olmuyomuş...aksi gibi hep akşam başlıyo ağrılarım korkularda artıyo..az kaldı ya gece başlarsa sancım dedim dr.a ozamn 38. haftadan sonra biraz daha açılman olursa sabahtan suni sancıyla başlatırız doğumu dedi..bu seferde ya zamanı gelmeden suni sancı alınca açılmam olmazsa die takmaya başladım kafaama...karmakarışığım anlıcan...ablamda sağolsun son doğumunu sezeryan olmak zorunda kalmıştı sakın ha sezeryan olma falan die korkuttu..napcamı şaşırdım...sanırım azkaldığı için çok düşünüyorum akışına bırakmam lazım sonuç olarak nasıl geliceğine oğlum karar vericek...hakkımızda hayırlısı..
canim bence zamani gelince akan su yolunu bulur derler yaa bence oyle dusun yani ben epiduralden de kokuyorum yani sonucta o da bir operasyon hele sezeryan daha feci bana gore bu benim fikrim cunku sezeryan olupta cevremde turkiyede cok dert ceken oldu,,o sanci gelince tek nefeste normel dogum olsun insallah en guzeli en sagliklisi olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:CüvCüv:
Canım ben de epiduralden çok korkuyorum.Doktoruma da söyledim asla istemiyorum diye. En iyisi normal doğum ama Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin. Normal doğum annenin tüm günahlarını alıyomuş hem:)) Çıkarcı ben:))
ahh ahh c.tesi 3 cm olsa açıklığım dr.um doğuma alsada beni kurtulsamşu sıkıntıdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?