2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ant. yapma beni de heyecanlandiriyorsun :) ben cool takiliyordum burda yahu

seninde az kalmış korkma canımmm..benim ödlekliğim...ödlekte bi kocam var sen nasıl doğurdan ağlarsın zırlarsın diyip duruyo..yok efendim o ben doğumdayken hastanede duramazmış..benim sesimi duyarsa bayılırmış...bana destek olcana korkularımı körüklüyo herif..

nuremcim naber canım.
bülent bey doğum hakkında benimle bişey konuşmadı daha siz konuştunuzmu.
bide nstyi sormayı unuttum ne zaman alıcak diye sana bişey dedimi canım

Canım sanırım aynı anda birbirimize NST yi sorduk:)) Ben haftaya girecekmişim NST ye. 34.haftamda girmiş olacağım yani. Ben bebeğimin duruşunu sordum, normal doğum gibi gözüküyor şimdilik dedi. Ben dah aönceden epidurali sormuştum ve kesinlikle istemediğimi belirtmiştim. Eşimin kuzeni epidural yüzünden doğumundan iki gün sonra beyin kanaması geçirdi ve ölümden döndü. Ankaranın en iyi özel hastanelerinden birinde doğum yapmıştı hemde. Şimdi dava açacaklar. Felç olan başka birini daha duydum ve çok da korkuyorum. Bundan dolayı sormuştum, yoksa biz de konuşmadık daha. Özlemcim neler yapıyosun? Nasılsın??

aynı benim adam ben sokağın başında dururum hastanede duramam diyip duruyo. bide ben böyle birine doğuma gir diyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar lütfen sezaryenden korkuyorum ondan korkuyorum bundan korkuyorum diyip de zorunda olanları da korkutmayın? zaten cok sıkıntılı gebelik gecirdim ödum patlıyo bişey olacak diye ((( nolur kırılmayın ama 4 ayı askındır sırt ustu yatıyorum. bugune gelmem bile cok umut verici benim için ama aniden kanamam falan baslarsa ne yapıcam bilmiyorum. sıfır stres yapmaya calısıyorum. inanın temizlenemiyorum bile bitek tuvalet izni var korkmak istemiyorum

ahh ahh c.tesi 3 cm olsa açıklığım dr.um doğuma alsada beni kurtulsamşu sıkıntıdan...
Ne güzel yaa, benim daha çok var Ama belli de olmaz tabi. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah...

Ayy benim eşimde aynen böyle. Duramazmış hastanede nasıl dayanacakmış falan filan:) Benden çok o korkuyo:)zemuszemus

hayırlısı olsun canım rahat bi doğum olur inşallah canım onun için dua edelim. bakalım bebişin hangi gün gelmek istiycek

aslında iri olmadığı için 40 haftayı beklesin istiyorunm ama büyük stresmiş yaa..nezaman doğcak ne zaman gelcek die düşünmek...nisan annelerine bakıyorum doğum yapanlara ohhh diyorumkurtulmuşlar belirsizilikler geçmiş..ne zaman doğcak normalmi sezeryan vs..bizimde zamanımız gelsin artık yaa..bebişleri nasıl büyüttüğümüzü paylaşalınm.

Canım sen de haklısın tabi. Allah yardımcın olsun. Öyle ne var ne yok konuşuyoruz işte burda. Sen korkma desek tuhaf olur biliyorum Paylaşımda bulunuyoruz diye yazıyoruz bizde( Kusura bakma nolur...

evet canım aynı anda sormuşuz :))
napıyım canım artık çok rahatsız ediyo kızım hem hareketleri hemde mideme baskısı falan zorluyo yani. herşeyimide hazırladım bekliyorum.
ben haftaya gittiğimde 35+6 oluyorum heralde alır ozaman nstye bişey demedi ama
annem kayınvalidem eşim ve çoğu kişi sezeryan olmamı istiyolar bende çok kararsızım normal doğum istiyorum ama korkmuyo değilim yani :) epiduralin riskleri var evet bende duydum böyle şeyler ama bilemiyorum bakalım bülent bey ne diycekk onun vericeği güvene bağlı nasıl doğurcağım. çok kararsızım çoook hayırlısı bakalım hakkımızda canım
heralde ben sende önce doğururum gibi ozaman sana anlatırım herşeyi
bülent beyin doğum yaptırdığı bi kıza sordum ben nasıl falan diye bana attığı msjı sana yollıyım canım

canım benim amacım kimseyi korkutmak değil..ben kaygılarımı paylaşıyorum saolsun arkadaşlar destek oluyolar...yani korkutmak için yazmıyorum..ne yaşıcamı bilmemenin stersi var üzerimde..etkiliyosam kusura bakma...

Canım sen de haklısın tabi. Allah yardımcın olsun. Öyle ne var ne yok konuşuyoruz işte burda. Sen korkma desek tuhaf olur biliyorum Paylaşımda bulunuyoruz diye yazıyoruz bizde( Kusura bakma nolur...

bişey olmayacak diye hissediyorum aslında. cunku dr 28i tamamla yeter diyordu. atlattım 32 dedi. şimdide 37 ye gözünü dikti:) bende direniyorummm bakalım. bende bebegin eşi asagıda bebek baskı yapıyor kanamam oluyor( ama olsun ben 1 sene bile yatardım bebişim için allah yatırmasın da:)

Hayırlısı ile zamanında sağlıkla benden önce doğurursun inşallah canım. Çünkü 2 hafta ileridesin benden. Aslına bakarsan sezeryande korkulacak bişey yok, uyuyacaksın ne de olsa. BAna sorarsan zorunlu olmadığın müddetçe normal doğumdan şaşma. Doğum sonrası bebeğinle daha iyi vakit geçirirsin normal doğumda... Ben de Bülent beye çok güveniyorum ama epidurali önerse de yaptırmam:)) Zaten o da normal doğumdan yana. Senin geçen hafta NST ye girmen gerekiyodu benimkinin hesabına göre. Bakalım o nasıl bişey:)) Ayy o dediğin mesajı bekliyorum:) Heyecanlandım şimdi. Haa bide ben hastanenin imkanlarını sordum, doğumda battaniye ve zıbın veriyolarmış ama siz yinede verilmiyomuş gibi çantanızı hazırlayın dediler bana. Bilgin olsun... Doğumhanede karşı hastanedeymiş:))

Allah yardımcın olsun inşallah canım. Ama doğum ne türlü olursa olsun, insan korkuyor yine de ya. Hepimiz aynı kaygıyı taşıyoruz. Bundan sonrada bebeğine bişeycikler olmaz. Sağlıkla gelsin inşallah...

msjı gönderdim canım. ben çantama bebek içinde kendim içinde herşeyimi koydum yedekli hemde onlr versede bulunsun yanımızda.

canım maşşalh bebişine allah bağışlasın

hayırlı cnm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşş

haklısın tabı s_g
aslında doğumun iki çeşidide çok zorrr normalde sezeryanda
allah kucağımıza sağlıkl aalmayı nasip etsın yeter bence
bazı kadınlar sezeryanı çok rahat atlatırken bazılarının çekmediği kalmıyo
aynı şey normal doğum içinde geçerli
en önemlisi relax olmak:lepi:
işin ucunda mis kokulu güzellikler varr demı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…