2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
by arada tuba bugün girmedi sanırım yada ben kaçırdım dün kimse doğurmasın diyodu..kendimi süpriz yaptıki acaba...aman aman zamanında gelsin kuzular..

bugün açılış benden olsun..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zemuszemus

günaydın kızlar soğuk bir sabahtan merhaba hepinize kahvaltı yaptım şimdi saat 9 da kontrolum var hazırlanayım ben dün çok darbe yedim oğlumdan içimde küçükte olsa bir umut var döndüğüne dair hayal kırıklığı yaşamam gelince görüşürüz..........

dönmüştür tatlım dönmüştür o inşşş. benimde öle çok darbeli bir hafta sonunda dönmüştü oğluşum. boşa diilmiş dedim o kadar depik yediğim..:roflol:

günaydın kızlar kevsercim inş dönmüştür hayırlısı bakalım özlem senin tacın pembeside bende var ama kırmızı almak gerekiyomuş heralde bide o lizözler satılıyomu yoksa ördürdünmü sen canım çok beğendim

günaydın kızlar
zaman yaklaşıyor heyecan durumu nasıl
umarım hepimiz sağlıklı sıhatlı alırız bebişlerimiz kollarımıza

kızlar günaydın..ben haziran annesiydim..ama sezeryan olacağım için mayıs annesi olucam inşallah..gruba yeni katıldım..ben de sizin gibi sabırsızlıkla zamanın dolmasını bekliyorum..umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…