2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hosgeldin aramiza , nicin sezaryen olacaksin?

EMİ hoşgeldin aramıza niye sezeryan ikinci doğumunmu

merhaba canım..ilk doğumum olucak ama kuyruk sokumum kırılmıştı küçükken, eğer eğildiyse normal doğuma engel oluyormuş bazen..olmayabilir de ama ben o riski almaya cesaret edemeyip karar verdim sezeryana..normal doğum sancısı çekip, sonra sezeryana dönmek var işin ucunda... tabi bide normal doğum sonrası kuyruk sokumunda oluşabilecek ekstra problemler.. işte böyle canım... biraz tırstım anlıycaankaydirigubbakcemile3

hoşgeldin, hayırlısı olsun inşallah hakkında...

emi hoş geldin.hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. tarih bellimi ne zaman olucağın?

kızlar ben önceki yazılanları okumadım,belki konuşulmuştur aranızda ama bişey sormak istiyorum..hastane için geceliklerinizi uzun kollu mu aldınız kısa kollumu...bir türlü karar verip te alamadım

canımm yaaa...çok stres yaıyosun..normalden korkma bu kadar..o bağırış doğum gerçekleşmesine yakın oluyor bende bağırmıştım ama doğumun arkasından kuş gibisin....sezeryanda da ağrı kesiciler işe yarıyor birazda kendini dinlememek lazım...

inşallah bu tarih olur çok istiyorum çünkü babasıda aynı gün doğumlu :))

hadi yaa..muhteşem olur..burcu ne oluyo..benimki mayıs sonunda ya ikizler..biz babasıyla başağız..ikizler biraz zordur ama hayırlısı.. bizi zor günler bekliyor olabilirkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun..kader arkadaşım sayılırsın..bu 4. gebeliğim ve gebeliğin 7. haftasından beri yatıyorum...halada yatıcam...olsun yavrum sağlıkla doğup kucağımda olsun......

hadi yaa..muhteşem olur..burcu ne oluyo..benimki mayıs sonunda ya ikizler..biz babasıyla başağız..ikizler biraz zordur ama hayırlısı.. bizi zor günler bekliyor olabilirkaydirigubbakcemile3

boğa burcunda :)) hayırlısı artık katlanıcaz zorluklarına her türlü

günaydın kızlar. havalar da bozduu içim sıkılıyoo..

bi de dün akşam unutulmaz diye saçma sapan bi dizi var bilirsiniz belki orda bi doğum sahnesi gösterdiler ödüm koptu ya ağladım izlerken korkudan :)

herkeslere günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı haberlerını bekliyoruz cnm

hoşgeldın canım aramıza allah hayırlısnı nasip etsın

canım geçmiş olsun..kader arkadaşım sayılırsın..bu 4. gebeliğim ve gebeliğin 7. haftasından beri yatıyorum...halada yatıcam...olsun yavrum sağlıkla doğup kucağımda olsun......

Allah kolaylık versin canım ama değer . sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah benimde ilki düşük olmuştu o yüzden nedemek olduğunu iyi bilirim.

emi hogeldin canım...benimde sata göre 6 haziran ama ultrasona göre 27 mayıs..bebeğim dönmedi ve yatıyorum bu nedenle sezeryan ihtimalim yüksek...
sağlıkla al bebeğini kucağına...

ay evet gökçen bende izledım bıde yenı başladım onu izlemeye
kadında gebelik zehirlenmesı vardı bendede vardı yaa meraktan bakıyım dedi
saçma geldı ama zatı doğuma bı hafta kalmış yinede aldırmıyodu bebeği
yok bi hafta daha bekleyeceğim dedi salakça geldı bana sonra zatı beklemeden kendı kendıne doğurdu ay aslında izlememk lazım böle şeyleriiiieyvahedigeldismile

EMı öncelikle hayırlısı sezeryandan hiç korkma ben 3. sezeryan olucam Allah hakkımızda hayırlısını versin, sağlık durumundan dolayı tabiki riske etmeye değmez sonrasında dönüşü zor şeyler yaşamaktansa saate bakıcaksın 15 dakika sonra bebişinle yanak yanağasın

ben de Mayıs 15 gibi eğer herşey yolunda giderse bir uzun bir kısa kollu aldım daha doğrusu fakir kolmu diyorlar öyle bir şey kolunda işlemesi var ve yırtmacı var yani çokda uzun sayılmaz birirni biraz süslü diğerini de spor tarzı aldım ama bu bahsettiklerim gecelik değil gecelikler ve pijamalar askılı bunlar üzerine giydiğimiz sabahlık, hastane zaten sıcak oluyo ama ameliyat sonrası ilk anda bir üşüme geliyo o an için lizöz ya da şal tarzı bir şey olabilir sen daha geç doğuracağın için bence kısa almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…