kızlar günaydın..ben haziran annesiydim..ama sezeryan olacağım için mayıs annesi olucam inşallah..gruba yeni katıldım..ben de sizin gibi sabırsızlıkla zamanın dolmasını bekliyorum..umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza..
EMİ hoşgeldin aramıza niye sezeryan ikinci doğumunmu
merhaba canım..ilk doğumum olucak ama kuyruk sokumum kırılmıştı küçükken, eğer eğildiyse normal doğuma engel oluyormuş bazen..olmayabilir de ama ben o riski almaya cesaret edemeyip karar verdim sezeryana..normal doğum sancısı çekip, sonra sezeryana dönmek var işin ucunda... tabi bide normal doğum sonrası kuyruk sokumunda oluşabilecek ekstra problemler.. işte böyle canım... biraz tırstım anlıycaankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin, hayırlısı olsun inşallah hakkında...
emi hoş geldin.hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. tarih bellimi ne zaman olucağın?
tam belli değil ama mayıs sonu-haziranın ilk günleri gibi canım.. senin ne zaman
?
benim daha kesin belli değil inşallah olursa ben normal olsun istiyorum tahmini tarihi 19 mayıs kısmetse.
aaaa süpermiş tarih..anlamlı bir gün..inşallah denk gelir..
evet canım maselef gerilmiş durumdayım..önceleri normal doğumu çok istiyodum kiii halada istiyorum ama nst sırasında doğuma denk geldim ve çok korktum...sonra epidural normal olsun dedim dr.um ok. dedi ama bunun içinde gündüz sancılanmam lazım..anestezi uzmanları gece olmuyomuş...aksi gibi hep akşam başlıyo ağrılarım korkularda artıyo..az kaldı ya gece başlarsa sancım dedim dr.a ozamn 38. haftadan sonra biraz daha açılman olursa sabahtan suni sancıyla başlatırız doğumu dedi..bu seferde ya zamanı gelmeden suni sancı alınca açılmam olmazsa die takmaya başladım kafaama...karmakarışığım anlıcan...ablamda sağolsun son doğumunu sezeryan olmak zorunda kalmıştı sakın ha sezeryan olma falan die korkuttu..napcamı şaşırdım...sanırım azkaldığı için çok düşünüyorum akışına bırakmam lazım sonuç olarak nasıl geliceğine oğlum karar vericek...hakkımızda hayırlısı..
inşallah bu tarih olur çok istiyorum çünkü babasıda aynı gün doğumlu :))
kızlar lütfen sezaryenden korkuyorum ondan korkuyorum bundan korkuyorum diyip de zorunda olanları da korkutmayın? zaten cok sıkıntılı gebelik gecirdim ödum patlıyo bişey olacak diye((( nolur kırılmayın ama 4 ayı askındır sırt ustu yatıyorum. bugune gelmem bile cok umut verici benim için ama aniden kanamam falan baslarsa ne yapıcam bilmiyorum. sıfır stres yapmaya calısıyorum. inanın temizlenemiyorum bile bitek tuvalet izni var korkmak istemiyorum
hadi yaa..muhteşem olur..burcu ne oluyo..benimki mayıs sonunda ya ikizler..biz babasıyla başağız..ikizler biraz zordur ama hayırlısı.. bizi zor günler bekliyor olabilirkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar soğuk bir sabahtan merhaba hepinize kahvaltı yaptım şimdi saat 9 da kontrolum var hazırlanayım ben dün çok darbe yedim oğlumdan içimde küçükte olsa bir umut var döndüğüne dair hayal kırıklığı yaşamam gelince görüşürüz..........
kızlar günaydın..ben haziran annesiydim..ama sezeryan olacağım için mayıs annesi olucam inşallah..gruba yeni katıldım..ben de sizin gibi sabırsızlıkla zamanın dolmasını bekliyorum..umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza..
canım geçmiş olsun..kader arkadaşım sayılırsın..bu 4. gebeliğim ve gebeliğin 7. haftasından beri yatıyorum...halada yatıcam...olsun yavrum sağlıkla doğup kucağımda olsun......
günaydın kızlar. havalar da bozduu içim sıkılıyoo..
bi de dün akşam unutulmaz diye saçma sapan bi dizi var bilirsiniz belki orda bi doğum sahnesi gösterdiler ödüm koptu ya ağladım izlerken korkudan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?