günaydın kızlar. havalar da bozduu içim sıkılıyoo..
bi de dün akşam unutulmaz diye saçma sapan bi dizi var bilirsiniz belki orda bi doğum sahnesi gösterdiler ödüm koptu ya ağladım izlerken korkudan :)
ay evet gökçen bende izledım bıde yenı başladım onu izlemeye
kadında gebelik zehirlenmesı vardı bendede vardı yaa meraktan bakıyım dedi
saçma geldı ama zatı doğuma bı hafta kalmış yinede aldırmıyodu bebeği
yok bi hafta daha bekleyeceğim dedi salakça geldı bana sonra zatı beklemeden kendı kendıne doğurdu ay aslında izlememk lazım böle şeyleriiiieyvahedigeldismile
ay evet gökçen bende izledım bıde yenı başladım onu izlemeye
kadında gebelik zehirlenmesı vardı bendede vardı yaa meraktan bakıyım dedi
saçma geldı ama zatı doğuma bı hafta kalmış yinede aldırmıyodu bebeği
yok bi hafta daha bekleyeceğim dedi salakça geldı bana sonra zatı beklemeden kendı kendıne doğurdu ay aslında izlememk lazım böle şeyleriiiieyvahedigeldismile
aynı zamanda lohusa kadını ter basarmış çok sıcak olurmuş
herhalde vucuttakı toksınler atılıyo terle onun için kısa kollu tercih edebilirsin ama mutlaka sabahlık şal benzeri bi şey bulundur yanında terlersın üşütürsün falan neme laızm
ya nilay zorumuz neyse:)) eşim kapattı ben açtım vala çok saçma kadın hayatını tehlikeye attı bebeğin de kendisinin de. Allah hepimize kolaylık versinn sağlıkla atlatıcaz inşş
ay evet bend ebun akara verdım ama dayanamayıp etrafımda doğum yapanlara sorular yağdırıyomm
kimse benı görmek istemıydur herhalde
bide çok orjınal sorularım vardıraklinialirimsmile
sürekli kendinden bahseden hamile arkadaşlarıma içimden kızardım, bi sen mi hamilesin diye. ben de öyle oldum aklinialirimsmile beni de kimse görmek istemiyordur herhalde, çok konuşuyorum bu konuda çünkü :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canım yaaa bazen kendımden gıcık oluyom yeter konuştun sus dieee
ay ipeknil sendın dimi lansınoh krem alan netten
hangi siteydi acep
bana özelden atarmsın
EMİ öncelikle hayırlısı sezeryandan hiç korkma ben 3. sezeryan olucam Allah hakkımızda hayırlısını versin, sağlık durumundan dolayı tabiki riske etmeye değmez sonrasında dönüşü zor şeyler yaşamaktansa saate bakıcaksın 15 dakika sonra bebişinle yanak yanağasın
ben de Mayıs 15 gibi eğer herşey yolunda giderse bir uzun bir kısa kollu aldım daha doğrusu fakir kolmu diyorlar öyle bir şey kolunda işlemesi var ve yırtmacı var yani çokda uzun sayılmaz birirni biraz süslü diğerini de spor tarzı aldım ama bu bahsettiklerim gecelik değil gecelikler ve pijamalar askılı bunlar üzerine giydiğimiz sabahlık, hastane zaten sıcak oluyo ama ameliyat sonrası ilk anda bir üşüme geliyo o an için lizöz ya da şal tarzı bir şey olabilir sen daha geç doğuracağın için bence kısa almalısın
gunaydin annisler herkesler iyidir umarim..ben halsizim ve bulantim cok off evde benden baska kimsede yok esimde sehir disinda enisleniyorum
slm kızlar umarım herkes iyidiropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?