2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım burdada da havalar çok sıkıcı ve hep uyuyasım var mirmirmirmir

aynı zamanda lohusa kadını ter basarmış çok sıcak olurmuş
herhalde vucuttakı toksınler atılıyo terle onun için kısa kollu tercih edebilirsin ama mutlaka sabahlık şal benzeri bi şey bulundur yanında terlersın üşütürsün falan neme laızm

ay kızlar doğum ile ilgili hiçbişeyi izlemeyin..stresten başka bir işe yaramaz..

ya nilay zorumuz neyse:)) eşim kapattı ben açtım vala çok saçma kadın hayatını tehlikeye attı bebeğin de kendisinin de. Allah hepimize kolaylık versinn sağlıkla atlatıcaz inşş

ay evet bend ebun akara verdım ama dayanamayıp etrafımda doğum yapanlara sorular yağdırıyomm
kimse benı görmek istemıydur herhalde
bide çok orjınal sorularım vardıraklinialirimsmile

evet ya menepozlu gibi bir terliyosun bir üşüyosun..doğum sırasında da feci terliyosun..ben hiç terlemezdim doğumda yastığın altına geçecek kadar terledim...

ay evet bend ebun akara verdım ama dayanamayıp etrafımda doğum yapanlara sorular yağdırıyomm
kimse benı görmek istemıydur herhalde
bide çok orjınal sorularım vardıraklinialirimsmile

sürekli kendinden bahseden hamile arkadaşlarıma içimden kızardım, bi sen mi hamilesin diye. ben de öyle oldum aklinialirimsmile beni de kimse görmek istemiyordur herhalde, çok konuşuyorum bu konuda çünkü :)))
benim öncelikli konum bu ya, sanki herkesin öyleymiş gibi davranıyorum bazen galiba, yazık çevremdekilere :))

Son düzenleme:
sürekli kendinden bahseden hamile arkadaşlarıma içimden kızardım, bi sen mi hamilesin diye. ben de öyle oldum aklinialirimsmile beni de kimse görmek istemiyordur herhalde, çok konuşuyorum bu konuda çünkü :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canım yaaa bazen kendımden gıcık oluyom yeter konuştun sus dieee

ay ipeknil sendın dimi lansınoh krem alan netten
hangi siteydi acep
bana özelden atarmsın

ay ipeknil sendın dimi lansınoh krem alan netten
hangi siteydi acep
bana özelden atarmsın

çok saol canım..inşallah kolay olur herşey..gecelik konusunda da haklısın. en iyisi kısa kollu alıp, ı-uzun kollu sabahlık ve şal götürmek..öyle yapiim bari.saol canımopuyorumnanaktan

gunaydin annisler herkesler iyidir umarim..ben halsizim ve bulantim cok off evde benden baska kimsede yok esimde sehir disinda enisleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…