2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar kızlarrr....
dün işyerinde stresli bir gündüüü.......doğuruyorum sandımm...sonrasında çok kötü oldumm........karnım çok sertleşti ve aşağı doğru baskı oldu hep..hatta annemdeydim eşime dedim kalk gidelim çantamız yarımdı.hemen gittim kalanları ütüleyip çantamı hazırladımmm....duşumu alıp hazırlandım resmen....ama duştan sonra rahatladım bayağı....sonra uyudum melek gibi..şimdi iyiyim bugün randevumuz var doktoru muza anlatacağım bakalım.......ne diyecek o telaşla çantam hazırlandı bariii hepsini kapıya yakız yerleştirdimm ..........

geçmiş olsun yorgundun ya gerilmiş olabilir geçende bana oldu doktor kanama olmadan korkma dedi herşey normal zate anlamıyomki inş bişey yoktur kendine iyi bak

geçmiş olsun canım, benim de karnım şertleşince duş çok iyi geliyor ama artık ılık suyla yıkanmamız gerekiyor değil mi...

bebişin eşyalarını kızgın ütüyle ütülemek gerek biliyorsunuz kızlar hijyen için ben hepsini o şekilde ütüleyip buzdolabı poşetlerine ayrı arı yerleştirdim..bir takımı bir poşete (alt üst zıbın takımı iç zıbını içine geçirdim.alt ınada bir tane ince patikli pantalon koydum içlik gibi...şapka.çorap.kendinden eldivenli zıbını..)diğer poşete diğer takımı...bir tane de tulum koydum yine takım yaptım şapkası eldiveni çorabı......

geçmiş olsun yorgundun ya gerilmiş olabilir geçende bana oldu doktor kanama olmadan korkma dedi herşey normal zate anlamıyomki inş bişey yoktur kendine iyi bak

sağol canımm....bende strese yordum ama...bilmiyorum bir gün öncede sertleşme olmuştu..ya rahim hazırlanıyor yada gelecek benimki....aman 36. haftayı geçirsin öyle gelsin ama yaa............

biz de aynen öyle yaptık canım, şu çıtçıtlı buzdolabı poşetleri var ya onlara yerleştirdik herşeyi ayrı ayrı, çok düzenli oldu...

merhaba,nasılsınız?
bugün kızımı göreceğim çok heyecanlıyım,bakalım ne kadar büyümüş,

ipeknıl cnm son bı soru daha sen kaç grmını aldın 10 gr küçük olur herhalde 56 grmı nasıl çok mu büyük

biz de aynen öyle yaptık canım, şu çıtçıtlı buzdolabı poşetleri var ya onlara yerleştirdik herşeyi ayrı ayrı, çok düzenli oldu...

aayyyy vallahi süper oldu ipek cimmm.....benimkiler kilitlilerden değil ama olsun artıkolumunekankayizsmile ben biraz abarttım mı bilmiyorum ama...doğuma verileceklerden hariç böyle tam takım 3 takım hazırladım iki penye battaniye..bir kadife battaniye koydum extra çorap şapka eldiven çıtçıtlı badi koydumm.............

ipeknıl cnm son bı soru daha sen kaç grmını aldın 10 gr küçük olur herhalde 56 grmı nasıl çok mu büyük

ben 56 gr olanı aldım ama arkadaşlar 10 gr yeterliymiş demişlerdi. dudak çatlaklarına pişiklere falan da sürülebiliyormuş, çok gelirse öyle kullanırım artık. ama 56 gr da pek büyük görünmüyor canım. 10 gr a göre daha hesaplı zaten fiyatı...

battaniyeleri neye koydun normal poşet çantalaramı bendede fermuarlı küçük el çantası var doğum haneye verceklerimi ona koycam ama senin dediğin gibi daha düzgün olur saol canım fikir için

evet 56 grmı daha ii başka şeyle riçinde kullanılabili rpeki kargo parası ödedınmı ve kapıda ödeme imkanı varmı cnm çok oldum demii
çok acayıp sorularım var demiştim amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…