2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ne güzel herşey yolundaymış işte neden kendini kasıyorsun bazan böyle hormonlardan oluyor ama farklı birşeyle meşkul olup o moddan çıkmak gerekiyo çünkü bebeğe stres inanılmaz yansıyo ben yaşadım biliyorum 2. hamileliğimi böyle çok mutsuz geçirdim kızım çok küçüktü problemydi üstüne bir de hamile kaldım herşeyi kendime dert ede ede artık doktor beyninizde hücreleri öldürüyorsunuz küçük şeyleri kafaya taka taka dedi ve kızım kolik le doğdu stresli hamilelik geçiren annelerin bebekleri gazlı doğuyor huzursuz oluyor demişti doktor seni ne rahatlatacaksa onu yap canım ben dün öyle bunaldım biraz sonra bebeğin şeker malzemelerinden artanlarla hastane için kapı süsü yaptım nasıl güzel oldu anlatamam eşime de balonlarla ilgili şuraya şöyle yaparsın buraya böyle yaparsın dedim baktım bütün olumsuz ruh halim gitmiş bir de duş iyi geliyor su nötrlüyor negatiflikleri nazara gelmiş olabilirsin ben böyle şeylere inanırım çünkü bu arada krem terlik ben de arıyorum krem bir takım almıştım onun altına ama bulamadım bulursan bizimle de paylaş canım

canım geçmiş olsun kritik haftaların ama kullandığın ilaçlar iyi gelecektir benim arkadaşım son 2 ayını hep böyle geçirdi 39. da doğurdu dün yani dinlenmeyle hepsi geçecektir dualarımız seninle

canım geçmiş olsun kritik haftaların ama kullandığın ilaçlar iyi gelecektir benim arkadaşım son 2 ayını hep böyle geçirdi 39. da doğurdu dün yani dinlenmeyle hepsi geçecektir dualarımız seninle

cok tesekkurler canım umarım ılaclar ıyı gelır ama sankı bana oyle gelmıyo hala sancım cok fazla.. umarım duzelır:sinifsinif:

güle güle kullanın....bende şimdi kapı süsümüzü yaptımmm...........:hulya: çok cici olduuuuu...........

slm herkese hayırlı günler, bebeklerimiz gelmiş rabbim analı babalı büyütsün
hamilelikle ılgılı hiç bi sıkıntım yok çok şükür biraz ağırlaştım haliyle, çok az kaldı
kızlar bi sorum olucak, hastaneden çıkışta kullanmak için oto koltuğu taşıma koltuğu dıyolar
ondan almak istıyorum ama kullanışlı olurmuki alsammı almassammı ıkı arada kaldım ne yapayım sizce ?

cok tesekkurler canım umarım ılaclar ıyı gelır ama sankı bana oyle gelmıyo hala sancım cok fazla.. umarım duzelır:sinifsinif:

allah kolaylık sağlık versin canımm...benimde son günlerde karnım çok sertleşiyor..bugün doktoruma söyleyeceğim bakalımmm........

canım eğer araban varsa oto koltuğu şart, yoksa da kullanılabilecek birşey ana kucağı yerine faln hazirandan sonra da yasal zorunluluk olacakmış bebeğin olduğu arabada Alalh göstermesin ben kucağımda taşırım diye bakılıyor ama bi kaza anınıda çok tehlikeli oluyor o koltuklar olmadan
yurt dışında o koltuk olmadan taburcu edilmiyor, yeni doğum yapmış bir arkadaşımdan aldıım habere göre

Son düzenleme:
zekilk ne güzel anlatmışsın saol böyle olumlu düşüncelerle beni motive etmeye çalıştığın için teşekkür ederim iyi tarafından bakmaya çalışıcam bebeğin çantası hazırda benimkini bu hafta sonu hazır edicem ve pazar kocamı ve annemleri ikna edersem emirgan parkına gitmek istiyorum doğurmadan.

evet hemde yaza gelıyo pikniklerde felan onda olmsaı rahat olur ,
kayınvalıdem bıraz kafamı karıştırdı benım:S alma gerek yok dedi
hevesım kırıldıgı zman bende hemen vazgeçıyorum
lazım olucak ama almak lazım.

evet gerçekten önemli...yurt dışında izin verilmiyor..american hastaneside öyleymiş...........

ttıııfffıımmm ben jaleye gidiyom bugünnnn.......herkes nerde ama yaaa yine susmuşşşş

ttıııfffıımmm ben jaleye gidiyom bugünnnn.......herkes nerde ama yaaa yine susmuşşşş

ay canım yaaa okuyom ama yazamadım bi türlü mutfakla net arasında gidip gelio, tatlı krizim tuttu daaa bişiler yapıom akşamaa. ay cale günün mü bugün kızzz hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh. kaçta randevun? ben pazartesi gidiom..hihoyyyt

Kızlar bızde aldık ana kucağı oto için ama eşim sen yanında durursun diyo tek başına oyle konulmaz dıyo ben öne otururum yine dıyodum sız nasıl yapcaksınız

ilk doğrudğ zman yanlız bırakılmaz arkada bence
ben bırakamam yani ama 6 aydan sonra bişe olmaz artık seslenınce bakarız oyy yerim ben bıcırıkları:))

sağol canımm cale günümm..5 te randevummm...kociş gelcek gitçezzz.....hiç keyfim yok yaa bu günn bir baş ağrısı..hafif de dişim ağrıyor geçmezse bugün yarında dişçiye gidicemm..offf bıktım doktorlardannn...........

Kızlar bızde aldık ana kucağı oto için ama eşim sen yanında durursun diyo tek başına oyle konulmaz dıyo ben öne otururum yine dıyodum sız nasıl yapcaksınız

tabi kuşum sen yasnında olursunn minicikken olmaz kuşum belki 9 aydan sonra en garanti 1 yaşşşş...hele yeni doğnı aman aman kusar musar orda yalnızzz....geriye giderr..en korktuğum şey sırt üstü yatan bebeği kesinlikle yalnız bırakamam...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…