kızlar bana sabah yapıldı nst 20 dk durduk kalbi çok hizli atıyordu hareketleri iyi dedi nst sancı yok dedi dr. kilo konusuna gelince ben 800 gr almışım oğlumda 250 gr.hayırlısı artık ama benimde ayşe gibi psikolojim tavan yaptı kimseyi görmek istemiyorum bulunduğum yerden çok uzaklarda kafa dinlemek istiyorum keyifsiz ve mutsuzum kocamda iyi gelmiyor artık moralsizliğime üfff kararttım sabahtan beri içinizi neyse bugün böyleyim yarın normale dönerim siz bana bakmayın.gamzenin yazdıklarını düşündüm aynılarını yaşıcam diye . ben kendime terlik bulamadım ya. krem terlik arıyorum.
kızlar gamze ne yazmıs merak ettım.. hangı sayfada acaba..
cok tesekkurler aysecım..edt erken dogum tehlıkesı tatlım.. benım karnımda sertlesme oluyodu nst de kasılma cıktı serum takındım ılac kullanıyorum sımmdıde bıde ıstırahat..dılaltı ılacı verdı doktorum onu kullanıp dınlenıyom sımdılık ama hala kasıklarımdakı sancıdan hareket edemıyorum dogruduzgun..
canım geçmiş olsun kritik haftaların ama kullandığın ilaçlar iyi gelecektir benim arkadaşım son 2 ayını hep böyle geçirdi 39. da doğurdu dün yani dinlenmeyle hepsi geçecektir dualarımız seninle
canım ne güzel herşey yolundaymış işte neden kendini kasıyorsun bazan böyle hormonlardan oluyor ama farklı birşeyle meşkul olup o moddan çıkmak gerekiyo çünkü bebeğe stres inanılmaz yansıyo ben yaşadım biliyorum 2. hamileliğimi böyle çok mutsuz geçirdim kızım çok küçüktü problemydi üstüne bir de hamile kaldım herşeyi kendime dert ede ede artık doktor beyninizde hücreleri öldürüyorsunuz küçük şeyleri kafaya taka taka dedi ve kızım kolik le doğdu stresli hamilelik geçiren annelerin bebekleri gazlı doğuyor huzursuz oluyor demişti doktor seni ne rahatlatacaksa onu yap canım ben dün öyle bunaldım biraz sonra bebeğin şeker malzemelerinden artanlarla hastane için kapı süsü yaptım nasıl güzel oldu anlatamam eşime de balonlarla ilgili şuraya şöyle yaparsın buraya böyle yaparsın dedim baktım bütün olumsuz ruh halim gitmiş bir de duş iyi geliyor su nötrlüyor negatiflikleri nazara gelmiş olabilirsin ben böyle şeylere inanırım çünkü bu arada krem terlik ben de arıyorum krem bir takım almıştım onun altına ama bulamadım bulursan bizimle de paylaş canım
çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
cok tesekkurler canım umarım ılaclar ıyı gelır ama sankı bana oyle gelmıyo hala sancım cok fazla.. umarım duzelır:sinifsinif:
canım eğer araban varsa oto koltuğu şart, yoksa da kullanılabilecek birşey ana kucağı yerine faln hazirandan sonra da yasal zorunluluk olacakmış bebeğin olduğu arabada Alalh göstermesin ben kucağımda taşırım diye bakılıyor ama bi kaza anınıda çok tehlikeli oluyor o koltuklar olmadan
yurt dışında o koltuk olmadan taburcu edilmiyor, yeni doğum yapmış bir arkadaşımdan aldıım habere göre
canım eğer araban varsa oto koltuğu şart, yoksa da kullanılabilecek birşey ana kucağı yerine faln hazirandan sonra da yasal zorunluluk olacakmış bebeğin olduğu arabada Alalh göstermesin ben kucağımda taşırım diye bakılıyor ama bi kaza anınıda çok tehlikeli oluyor o koltuklar olmadan
yurt dışında o koltuk olmadan taburcu edilmiyor, yeni doğum yapmış bir arkadaşımdan aldıım habere göre
ttıııfffıımmm ben jaleye gidiyom bugünnnn.......herkes nerde ama yaaa yine susmuşşşş
ay canım yaaa okuyom ama yazamadım bi türlü mutfakla net arasında gidip gelio, tatlı krizim tuttu daaa bişiler yapıom akşamaa. ay cale günün mü bugün kızzz hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh. kaçta randevun? ben pazartesi gidiom..hihoyyyt
ay canım yaaa okuyom ama yazamadım bi türlü mutfakla net arasında gidip gelio, tatlı krizim tuttu daaa bişiler yapıom akşamaa. ay cale günün mü bugün kızzz hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh. kaçta randevun? ben pazartesi gidiom..hihoyyyt
Kızlar bızde aldık ana kucağı oto için ama eşim sen yanında durursun diyo tek başına oyle konulmaz dıyo ben öne otururum yine dıyodum sız nasıl yapcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?