kızlar 1-2 gündür yüzümde hafif lekeneme başladı, sizde de oldu mu? umarım doğumdan sonra geçer...
slm herkese hayırlı günler, bebeklerimiz gelmiş rabbim analı babalı büyütsün
hamilelikle ılgılı hiç bi sıkıntım yok çok şükür biraz ağırlaştım haliyle, çok az kaldı
kızlar bi sorum olucak, hastaneden çıkışta kullanmak için oto koltuğu taşıma koltuğu dıyolar
ondan almak istıyorum ama kullanışlı olurmuki alsammı almassammı ıkı arada kaldım ne yapayım sizce ?
ayyy küstüm size ben gidiyomm yaaaa......herkesin işi var galibaa....aşağı attım sizi ilgilenmiyomm...:dilcikar:
slm kızlar nasılsınız geçmişi okudum anca bitti saat 7 de doktorumla konuşucaz sezeryanın günü belliydi ama 1 gün önceye alınabilir nöbeti varsa 1 gün önceye alınıcak saat 7 de öğrenicem çok heycanlıyım yarında sezeryan tahlillerini bide oda ayırtmaya gidiyoruz kısmetse
tatlim yuzumun heryeri leke oldu bunalima girdim ama yapicak bisey yok gecer diyorlar ama kimbilir ne zaman:kedi:eyvahedigeldismile
selam kızlar ben sağlık ocağına yeni kayıt yaptırdığım için şimdi tetanoz vuruldum.doktoruma sordum 1 doz vurulabilirsin dedi ama benim aklım kaldı gebelik haftam çokmu ileride bu aşı için.
bu arada birde kalp atışını dinlettiler çok heycan vericiydi.
doktor öyle dediyse sorun olmaz bence, hem sağlık ocağı da yapmazdı herhangi bir tehlike olsa... geçmiş olsun...
slm kızlar, dün gece çok sancım vardı, doğru düzgün uyuyamadım, aptal gibiydim bütün gün, bi de baş ağrısı
geçmiş olsun canım.
saol canım .sen olmuşmuydun ? biraz kolum uyuşuyo gibi oluyor birde hafif başım dönüyor normaldir herhalde.
slm kızlar, dün gece çok sancım vardı, doğru düzgün uyuyamadım, aptal gibiydim bütün gün, bi de baş ağrısı
selam hoşgeldin, geçmiş olsun...
saol canım, sizler iyisiizdir umarım
canım takip ettiğim kadarıyla sen yordun ama kendini misafir hazırlık filannn aklinialirimsmile
yorma kendiniii
saol canım, sizler iyisiizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?