2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy küstüm size ben gidiyomm yaaaa......herkesin işi var galibaa....aşağı attım sizi ilgilenmiyomm...:dilcikar:

slm kızlar nasılsınız geçmişi okudum anca bitti saat 7 de doktorumla konuşucaz sezeryanın günü belliydi ama 1 gün önceye alınabilir nöbeti varsa 1 gün önceye alınıcak saat 7 de öğrenicem çok heycanlıyım yarında sezeryan tahlillerini bide oda ayırtmaya gidiyoruz kısmetse

selam kızlar dün uğrayamadım annemler geldiler. nasılsınız iyimisiniz. sancıları olanlar varmış geçmiş olsun. yatın dinlenin artık sona yaklaştık hayırlısı hepimiz için

duru bebek geldi hosgeldi ne guzel annecigi simdi onu bagrina basiyor masallahh..darisi basimiza insallahh ayy pek bir sulu gozluyum

canım biz arabasıyla birlikte üzerine yerleştirilebilen hem oto koltuğu olan hem de taşıma puseti olan evde de içinde güvenle sallayabileceğin ek gıdaya geçince besleyebileceğin çok kullanışlı almıştık arabada sabitleyicisi duruyo üzerine bu taşıma pusetini yerleştiriyorsun heryere de onu götürüyorsun bence araba koltuğu şart ilk yaşlarda hele çok uyuyorlar çok tehlikeli oluyor en küçük firende falan

selam kızlar ben sağlık ocağına yeni kayıt yaptırdığım için şimdi tetanoz vuruldum.doktoruma sordum 1 doz vurulabilirsin dedi ama benim aklım kaldı gebelik haftam çokmu ileride bu aşı için.
bu arada birde kalp atışını dinlettiler çok heycan vericiydi.

ayyy küstüm size ben gidiyomm yaaaa......herkesin işi var galibaa....aşağı attım sizi ilgilenmiyomm...:dilcikar:

küsmeee ama... sanırım herkes alta almış ekranı, kızının güzel haberlerini bekliyoruz...

hadi hayırlısı, belki bu gidişimde benim de belli olur doğumun nasıl olacağı...

tatlim yuzumun heryeri leke oldu bunalima girdim ama yapicak bisey yok gecer diyorlar ama kimbilir ne zaman:kedi:eyvahedigeldismile

inşallah doğumdan sonra bir an önce geçer canım, benim yeni başladı lekelenme ama baya olacak gibi geliyor bana...

doktor öyle dediyse sorun olmaz bence, hem sağlık ocağı da yapmazdı herhangi bir tehlike olsa... geçmiş olsun...

slm kızlar, dün gece çok sancım vardı, doğru düzgün uyuyamadım, aptal gibiydim bütün gün, bi de baş ağrısı

doktor öyle dediyse sorun olmaz bence, hem sağlık ocağı da yapmazdı herhangi bir tehlike olsa... geçmiş olsun...

saol canım .sen olmuşmuydun ? biraz kolum uyuşuyo gibi oluyor birde hafif başım dönüyor normaldir herhalde.

saol canım .sen olmuşmuydun ? biraz kolum uyuşuyo gibi oluyor birde hafif başım dönüyor normaldir herhalde.

ben 2 doz olmuştum canım, çok hafif ağrım olmuştu.. ama bazı arkadaşların baya şiddetli olmuştu. inşallah senin de hafif olur etkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…