2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla hepimiz iyi olmaya çalışıyoruz ama hergün yeni bir şikayetle kalkıyorum kendi adıma konuşayım.bu aralar bileklerimdeki ödem canımı sıkıyor.ayın 24 olsada izne çıksam diye dua ediyorum.

tamamen katiliyorum sikayet etmedigim birgun bile yokkk bunaldimm:kedi:bilmiyorumkismilemafoldumben

valla hepimiz iyi olmaya çalışıyoruz ama hergün yeni bir şikayetle kalkıyorum kendi adıma konuşayım.bu aralar bileklerimdeki ödem canımı sıkıyor.ayın 24 olsada izne çıksam diye dua ediyorum.

ben de bugün nikah yüzüğümü çıkardım, olmuyo artık bişey değil sonra hiç çıkmıycak :))))

24 üne daha baya var allah yardımcın olsun

haklısın , bak hiç aklıma gelmemişti, genelde pek oturmuyom zaten , gece acısı çıktı herhalde , artık dikkat edeyim

evet canım,sen maşallah baya bir hareketlisin hala, ben senin gibi olsam 3 gün ayağa kalkamam :))

hala çalışan tüm arkadaşlar, hepinize kolay gelsin, neredeyse 3 haftadır evdeyim, kendimi hiç işe giderken düşünemiyorum artık...

tamamen katiliyorum sikayet etmedigim birgun bile yokkk bunaldimm:kedi:bilmiyorumkismilemafoldumben

aynen ben de öyleyim, çok nane molla oldum, her gün yeni bir sıkıntım çıkıyor ortaya bilmiyorumkismile Allah hepimizin yardımcısı olsun....

bi de ben şurup pek kullanmıyodum, gece midem fena oldu bugün şurup aldım ,içip yatıcam artık

canım benim şurup komidinimde gece oldu mu hatta bu gece çalkaladım içiyodum eşim ne oldu ne oldu diye korktu kaydirigubbakcemile3
ne yapalım öyle böle geçireceğizzz hihoyyyt

Herkese merhaba
Ben hala çalışıyorum
Bir haftam daha var. 14 nisanda gidip iş göremez raporumu alacağım ve son iş günüm olacak.
Ama çok şükür bir sorun yok hala çalışabiliyorum.
Ayrıca o gün dr. çatı muayenesi de yapacak inşallah onda da bir sorun çıkmaz ve normal doğum yapabilirim. Doğum şimdilik 5 mayıs gibi görünüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben pek ağırlaşmadım canım , karnım çok büyük değil, inanmıyolar doğuma bi ay kaldığına, kötükedihüso bugün yaşlı bi kadın karnın ne kadar derli toplu diyo, dedim kilosu yerinde keyfi iyi bebişin :)))

ne güzel, hayırlısı olsun inş

ben de bugün nikah yüzüğümü çıkardım, olmuyo artık bişey değil sonra hiç çıkmıycak :))))

24 üne daha baya var allah yardımcın olsun

aynen bende bugün ilk kez çıkardım korktum çıkmıcak diye.evet daha çok Allahtan işim çok yorucu değil.eşim çok kızıyor neden 32.haftamda ayrılmadığım diye .birde sen oğlumu yoruyosun diye bana sitem ediyo :)) beni düşünen yok yani senağlama papucum dama atıldı

ne güzel bebişinle zaman geçiriyosun.tüm çalışan hamilelere bende kolaylıklar diliyorum.

sana da kolay gelsin, Allahtan az kalmış iznine, inşallah doğumun da gönlüne göre olur...

ben baya ufak tefek bir tipim, karnım da baya büyüdü, o yüzden zorlanıyorum sanırım. maşallah sana...

hepimizinki atıldı merak etme canım :)) başka doğurmam zaten :)

geçiyormuş doğumdan sonra takma fazla kafana bende yok lekelenme. hem karnımda da çizgi çıkmadı ilginç

inşallah geçer :)) ben o çizgi herkesde oluyor sanıyordum başka olmayan arkadaşlar da varmış. o kadar belirgin oldu ki benimki, öyle kalırsa yandım eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…