haklısın , bak hiç aklıma gelmemişti, genelde pek oturmuyom zaten , gece acısı çıktı herhalde , artık dikkat edeyim
ben 2 doz olmuştum canım, çok hafif ağrım olmuştu.. ama bazı arkadaşların baya şiddetli olmuştu. inşallah senin de hafif olur etkisi...
valla hepimiz iyi olmaya çalışıyoruz ama hergün yeni bir şikayetle kalkıyorum kendi adıma konuşayım.bu aralar bileklerimdeki ödem canımı sıkıyor.ayın 24 olsada izne çıksam diye dua ediyorum.
valla hepimiz iyi olmaya çalışıyoruz ama hergün yeni bir şikayetle kalkıyorum kendi adıma konuşayım.bu aralar bileklerimdeki ödem canımı sıkıyor.ayın 24 olsada izne çıksam diye dua ediyorum.
canım bende ne zamna günüm yoğun geçt gecem işkence oluyoo oradan biliyorummkafamçokkarıştı
haklısın , bak hiç aklıma gelmemişti, genelde pek oturmuyom zaten , gece acısı çıktı herhalde , artık dikkat edeyim
tamamen katiliyorum sikayet etmedigim birgun bile yokkk bunaldimm:kedi:bilmiyorumkismilemafoldumben
bi de ben şurup pek kullanmıyodum, gece midem fena oldu bugün şurup aldım ,içip yatıcam artık
evet canım,sen maşallah baya bir hareketlisin hala, ben senin gibi olsam 3 gün ayağa kalkamam :))
hala çalışan tüm arkadaşlar, hepinize kolay gelsin, neredeyse 3 haftadır evdeyim, kendimi hiç işe giderken düşünemiyorum artık...
aynen ben de öyleyim, çok nane molla oldum, her gün yeni bir sıkıntım çıkıyor ortaya bilmiyorumkismile Allah hepimizin yardımcısı olsun....
canım benim şurup komidinimde gece oldu mu hatta bu gece çalkaladım içiyodum eşim ne oldu ne oldu diye korktu kaydirigubbakcemile3
ne yapalım öyle böle geçireceğizzz hihoyyyt
Herkese merhaba
Ben hala çalışıyorum
Bir haftam daha var. 14 nisanda gidip iş göremez raporumu alacağım ve son iş günüm olacak.
Ama çok şükür bir sorun yok hala çalışabiliyorum.
Ayrıca o gün dr. çatı muayenesi de yapacak inşallah onda da bir sorun çıkmaz ve normal doğum yapabilirim. Doğum şimdilik 5 mayıs gibi görünüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yahu bu dogum lekeleri icin onden bisey yapilamiyormu ki kizlarr
ben de bugün nikah yüzüğümü çıkardım, olmuyo artık bişey değil sonra hiç çıkmıycak :))))
24 üne daha baya var allah yardımcın olsun
evet canım,sen maşallah baya bir hareketlisin hala, ben senin gibi olsam 3 gün ayağa kalkamam :))
hala çalışan tüm arkadaşlar, hepinize kolay gelsin, neredeyse 3 haftadır evdeyim, kendimi hiç işe giderken düşünemiyorum artık...
aynen ben de öyleyim, çok nane molla oldum, her gün yeni bir sıkıntım çıkıyor ortaya bilmiyorumkismile Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Herkese merhaba
Ben hala çalışıyorum
Bir haftam daha var. 14 nisanda gidip iş göremez raporumu alacağım ve son iş günüm olacak.
Ama çok şükür bir sorun yok hala çalışabiliyorum.
Ayrıca o gün dr. çatı muayenesi de yapacak inşallah onda da bir sorun çıkmaz ve normal doğum yapabilirim. Doğum şimdilik 5 mayıs gibi görünüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ben pek ağırlaşmadım canım , karnım çok büyük değil, inanmıyolar doğuma bi ay kaldığına, kötükedihüso bugün yaşlı bi kadın karnın ne kadar derli toplu diyo, dedim kilosu yerinde keyfi iyi bebişin :)))
ne güzel, hayırlısı olsun inş
yahu bu dogum lekeleri icin onden bisey yapilamiyormu ki kizlarr
aynen bende bugün ilk kez çıkardım korktum çıkmıcak diye.evet daha çok Allahtan işim çok yorucu değil.eşim çok kızıyor neden 32.haftamda ayrılmadığım diye .birde sen oğlumu yoruyosun diye bana sitem ediyo :)) beni düşünen yok yani senağlama papucum dama atıldı
ne güzel bebişinle zaman geçiriyosun.tüm çalışan hamilelere bende kolaylıklar diliyorum.
geçiyormuş doğumdan sonra takma fazla kafana bende yok lekelenme. hem karnımda da çizgi çıkmadı ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?