2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana da kolay gelsin, Allahtan az kalmış iznine, inşallah doğumun da gönlüne göre olur...

ben baya ufak tefek bir tipim, karnım da baya büyüdü, o yüzden zorlanıyorum sanırım. maşallah sana...

karın çok büyük olunca zorluyo tabi insanı ama az kaldı ya şurda bitcek

slm kızlar ben geldimmm...merak edenler olmuş çok hoşuma gitti valla..opuyorumnanaktan..henüz doğurmadım bugecede doğurmazsan 40 haftayı doldurur benim oğlan..gece sancım oldu baya oğlan yine aşağı itti durdu kendini..sabahta eşimle kimliğimi çıkarmaya gitti..acayıp yoruldum hala ağrılarım var..

inşallah geçer :)) ben o çizgi herkesde oluyor sanıyordum başka olmayan arkadaşlar da varmış. o kadar belirgin oldu ki benimki, öyle kalırsa yandım eyvahedigeldismile

geçiyor birde oğlan bebek bekleyenlerde kararmalar daha çok olurmuş. göğüs uçlarında birileri söylemişti koltuk altları kapkara olmuş. doğum çizgisinide doğumdan sonra bastıra bastıra her banyoda ovalarsan daha çabuk geçiyormuş.

benimde karnımdaki çizgi belli belirsiz .koyu olsa bile doğumdan sonra geçiyormuş.

oo hoş geldin merak ettik seni aman iyi daha doğurmamışsın :))

hoşgeldin , seninki gününü doldurcak ne güzel, inş bizde o haftaları görürüz

hoşgeldin. bende 2010 mayıs anneleri şafak sayfasında seni online gördüm yazmasan mesaj yazıcaktım. merak ettik diye.

güneşe pek çıkmaman gerekiyo, güneş kremi kullan, bende olmadı, göibiş çizgimde yok, herhalde ben doğurmıycam :))))))

masallah canim yaa ne guzell,benim ilk gobek cizgim cikti sonra lekeler basti yuzumu birde gobek cevremde kasintim cok oldu henuz catlamadim ama zaten bir bu eksikkaydirigubbakcemile3mafoldumben

o kişiden kişiye değişiyor galiba çünkü benimde oğlum olucak ama ne göğüslerimde nede karnımda öyle kararmalr olmadı.

tam şimdi Ant hala gelmedi diye yazacaktım, mesajını gördüm :)) evet çok merak ettik seni, hoşgeldin...

masallah canim yaa ne guzell,benim ilk gobek cizgim cikti sonra lekeler basti yuzumu birde gobek cevremde kasintim cok oldu henuz catlamadim ama zaten bir bu eksikkaydirigubbakcemile3mafoldumben

benıimde çok kaşıntı oldu ama çatlamadı,kremlen bol bol, göğüslerim çatladı benim

canım göbekte kaşıntın olduğunu yazmışsın benimde olmuştu doktorum hemen karaciğer tahlili istedi.bazen ondan kaşıntıda olabiliyormuş haberin olsun.lekeleride dert etme hepsi geçicek.

o kişiden kişiye değişiyor galiba çünkü benimde oğlum olucak ama ne göğüslerimde nede karnımda öyle kararmalr olmadı.

bazı kişilerde olabiliyormuş. bende de olmadı hatta göğüslerim bile çok büyümedi. kişiden kişiye değişebiliyor normal yani. ama çizgi çıksın istiyordum.

canım göbekte kaşıntın olduğunu yazmışsın benimde olmuştu doktorum hemen karaciğer tahlili istedi.bazen ondan kaşıntıda olabiliyormuş haberin olsun.lekeleride dert etme hepsi geçicek.

sagol canimbenim burda bir cildiyeciye gittim sinir bisey birde alman anlasamadik kadin tahlil bile yapmadan kullandigin yagdan dir alerjidir dedi baska kremn yazdi postaladi alsanaalsanasmile sinir oldum birdahada gitmedim ahh turkiyede olsam anlat derdini ama nerdeemafoldumben:a015:

saolun kızlarr..şimdi dinlenmedeyim..bişey sorucam yaa kimlik kayıpları vergi dairesini bildiriliyo die biliyorum ben bugün nüfus müdürlüğünde kime sorduysak bilmiyoruz dediler polis merkezine bilee sorduk gerek yok dedi..içim rahat etmedi tabi çünkü eşimde flört zamanımızda kaybetmişti ve üstüne şirket açmışlar dava sürüyo hala vergi dairesini aradım onlarda gazeteye ilan verin yenisi çıkınca kayıp olduğu bizim sistemimizde gözükür dedi...eşimi vergi dairesini yollasam mıki yüzyüze konuşsun

bazı kişilerde olabiliyormuş. bende de olmadı hatta göğüslerim bile çok büyümedi. kişiden kişiye değişebiliyor normal yani. ama çizgi çıksın istiyordum.

yok be canim aman bildigin bir kahve cizgi bosversene yok etme derdin olmicak boshayallersmileevet kisiden kisiye degisiyor mesela kiz cocukda anneye leke basarmis derler ve bende oldu kimbilirbilmiyorumkismile:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…