sana da kolay gelsin, Allahtan az kalmış iznine, inşallah doğumun da gönlüne göre olur...
ben baya ufak tefek bir tipim, karnım da baya büyüdü, o yüzden zorlanıyorum sanırım. maşallah sana...
inşallah geçer :)) ben o çizgi herkesde oluyor sanıyordum başka olmayan arkadaşlar da varmış. o kadar belirgin oldu ki benimki, öyle kalırsa yandım eyvahedigeldismile
ben çok fazla takip edemiyorum
mayıs annelerinden doğum yapan var mı?
slm kızlar ben geldimmm...merak edenler olmuş çok hoşuma gitti valla..opuyorumnanaktan..henüz doğurmadım bugecede doğurmazsan 40 haftayı doldurur benim oğlan..gece sancım oldu baya oğlan yine aşağı itti durdu kendini..sabahta eşimle kimliğimi çıkarmaya gitti..acayıp yoruldum hala ağrılarım var..
slm kızlar ben geldimmm...merak edenler olmuş çok hoşuma gitti valla..opuyorumnanaktan..henüz doğurmadım bugecede doğurmazsan 40 haftayı doldurur benim oğlan..gece sancım oldu baya oğlan yine aşağı itti durdu kendini..sabahta eşimle kimliğimi çıkarmaya gitti..acayıp yoruldum hala ağrılarım var..
güneşe pek çıkmaman gerekiyo, güneş kremi kullan, bende olmadı, göibiş çizgimde yok, herhalde ben doğurmıycam :))))))
geçiyor birde oğlan bebek bekleyenlerde kararmalar daha çok olurmuş. göğüs uçlarında birileri söylemişti koltuk altları kapkara olmuş. doğum çizgisinide doğumdan sonra bastıra bastıra her banyoda ovalarsan daha çabuk geçiyormuş.
masallah canim yaa ne guzell,benim ilk gobek cizgim cikti sonra lekeler basti yuzumu birde gobek cevremde kasintim cok oldu henuz catlamadim ama zaten bir bu eksikkaydirigubbakcemile3mafoldumben
masallah canim yaa ne guzell,benim ilk gobek cizgim cikti sonra lekeler basti yuzumu birde gobek cevremde kasintim cok oldu henuz catlamadim ama zaten bir bu eksikkaydirigubbakcemile3mafoldumben
benıimde çok kaşıntı oldu ama çatlamadı,kremlen bol bol, göğüslerim çatladı benim
o kişiden kişiye değişiyor galiba çünkü benimde oğlum olucak ama ne göğüslerimde nede karnımda öyle kararmalr olmadı.
canım göbekte kaşıntın olduğunu yazmışsın benimde olmuştu doktorum hemen karaciğer tahlili istedi.bazen ondan kaşıntıda olabiliyormuş haberin olsun.lekeleride dert etme hepsi geçicek.
bol bol kremleniyorum evet benimde gogus altimda oldu catlak gecen dikkatimi cekti bundan sonrada catlama yada gobekde dsaha buyume olurmu ki yahuu:CüvCüv:
bazı kişilerde olabiliyormuş. bende de olmadı hatta göğüslerim bile çok büyümedi. kişiden kişiye değişebiliyor normal yani. ama çizgi çıksın istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?