saolun kızlarr..şimdi dinlenmedeyim..bişey sorucam yaa kimlik kayıpları vergi dairesini bildiriliyo die biliyorum ben bugün nüfus müdürlüğünde kime sorduysak bilmiyoruz dediler polis merkezine bilee sorduk gerek yok dedi..içim rahat etmedi tabi çünkü eşimde flört zamanımızda kaybetmişti ve üstüne şirket açmışlar dava sürüyo hala vergi dairesini aradım onlarda gazeteye ilan verin yenisi çıkınca kayıp olduğu bizim sistemimizde gözükür dedi...eşimi vergi dairesini yollasam mıki yüzyüze konuşsun
bilmiyorum ki , inş çatlamaz göbişler hergün kremlenmeye bakalım biz
saolun kızlarr..şimdi dinlenmedeyim..bişey sorucam yaa kimlik kayıpları vergi dairesini bildiriliyo die biliyorum ben bugün nüfus müdürlüğünde kime sorduysak bilmiyoruz dediler polis merkezine bilee sorduk gerek yok dedi..içim rahat etmedi tabi çünkü eşimde flört zamanımızda kaybetmişti ve üstüne şirket açmışlar dava sürüyo hala vergi dairesini aradım onlarda gazeteye ilan verin yenisi çıkınca kayıp olduğu bizim sistemimizde gözükür dedi...eşimi vergi dairesini yollasam mıki yüzyüze konuşsun
slm kızlar bugün kontrole gittim elimdeki şişme ve uyuşma için tahlil yaptırdım kollestrol çıktı:S
yediklerime dikkat edicem ,2 hafta sonra tekrar bakılcak
kızım 2115 gr olmuş bu arada herşey normal allaha şükür
doktorhanım senin gibi çıtı pıtı bi kız geliyo dedi :)
slm kızlar bugün kontrole gittim elimdeki şişme ve uyuşma için tahlil yaptırdım kollestrol çıktı:S
bence pesini birakma canim istersen internette de arastir ama pesini birakma Allah korusun dolandirici cok esin ugrasin canim:1hug:
teşekürler cnmŞeniz
gecmis olsun canim bebisine de masallah
maşallah çıtı pıtı minik prensese
sana da kollesterol konusunda geçmiş olsun, inşallah bir dahaki tahlilin iyi çıkar...
Bebişine Maşallah canım ; kaç haftalıksın sen ?
ant geçmiş olsun , bu aralar nete pek fazla giremiyorum o yüzden kim var kim yok farkedemiyorum.
Nufus cüzdanı konusunda bildigim bir şey varsa , kesinlikle vergi dairesine kayıp kaydı yaptırman gerektiigidir.Zira yarın öbür gün biri bir sahtekarlık yaparsa , elinde vergi dairesinden alınmış bir kanıt olması şart.Bugün gerek yok diyenler , o gün geldiginde kanıtlamanı isteyecekler.
ya sezen nerelerde , o pek boş bırakmazdı buraları ? Yoksa doguranların arasında o da mı var :S
cok mutluyum esim izne ayrildi annem turkiyeden gelene kadar yanmda olacak yalnizliktan kurtuldum sevincten agliycam ahhh vatanim ahhhhh
hadi gözün aydın, artık sıkılmazsın evde...
sagiol canimmm icim cok rahatladi yani yalnizlik gurbette daha zor hani hamile degilken rahatti ama simdi hep evde olunca cok zor kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?