erken döllenmeydi doğru hatırlıyorsun
onu doktor belirliyo ben önce ben önce ayda bir gittim sonra 2 hafta sonra çağırdı şimdide 1 ay sonra gidicem
sana doktorun bunula ilgili bişey söylemedimi:uhm:
Hasta gibiyim resmen.Karnım aç ama midem bulanıyo
bende son gittiğimde bir ay sonra gel dedi banada dayanamıycam gibi gelmişti ama dayandımm kaydirigubbakcemile2son gittiğimden 1 ay sonra gel dedide ben dayanamıyorum bir ana önce gitmek istiyorum tekrar ondan merak ettim acaba herkes 1 ay dayandımı diye
günaydın canım
oo nee kııı büyülü bahçeler
sen gelince sanki evin küçük kızı geldi gibi hissediyorum hani bebeğin küçük ya ondanyerimseniben
son gittiğimden 1 ay sonra gel dedide ben dayanamıyorum bir ana önce gitmek istiyorum tekrar ondan merak ettim acaba herkes 1 ay dayandımı diye
bende bendeeedelikafadulden
öksürüyorum boğazlarım tahriş oldu
bacağım sakat gibi aksıyorum
ve karnım aç ama midem bulanıyo canımda hiç bişey yemek istemiyo
vayyyy beee tamm arıza oldum hee bu gidişle 9.ayıma doğru hurdaya kaldırıcaklar beni:kedi:
günaydın tatlım
sen nasılsınopuyorumnanaktan
tatlım sağlık ocağına kaçıncı haftaya kadar kayıt yaptırılıyor biliyor musun? yerleştin mi bu aradaaasaol canım teşekkürler sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım ve evdeyim şuan
hemen yeni aldığın ayakkabıları değiştirsene sıktı diye elinde patlamasınkızlar szin ayaklarınız şişiyomu benim çok kötü ayakkabılar çok sıkıyo hafta sonu ortopedik ayakkabı aldım ilk günden parmaklarım su topladı bugünküler herzamnaki ayakkabılarım ama fena sıkıyolar
Canım çoook eskiden beri takip ettiğim bir site vardı orada hamilelere büyülü bahçe derlerdi ben de çoook beğenirdim:)) Ben de artık büyülü bahçe oldum ve hepimiz öyleyiz:)) Aklıma geldi birden yazdım bende:)
" İnsanın içinde çiçeklerle bezenmiş bir büyülü bahçe".
"İçinde insan büyüten büyülü bahçe"
böyle açıklamalarla başlamış önceleri bu benzetme:))
Bu arada ben buranın en küçüklerindendim ama az önce okudum biri 8+1:)) Ben ondan 4 gün kıdemliyim:))
Canım çoook eskiden beri takip ettiğim bir site vardı orada hamilelere büyülü bahçe derlerdi ben de çoook beğenirdim:)) Ben de artık büyülü bahçe oldum ve hepimiz öyleyiz:)) Aklıma geldi birden yazdım bende:)
" İnsanın içinde çiçeklerle bezenmiş bir büyülü bahçe".
"İçinde insan büyüten büyülü bahçe"
böyle açıklamalarla başlamış önceleri bu benzetme:))
Bu arada ben buranın en küçüklerindendim ama az önce okudum biri 8+1:)) Ben ondan 4 gün kıdemliyim:))
kızlar szin ayaklarınız şişiyomu benim çok kötü ayakkabılar çok sıkıyo hafta sonu ortopedik ayakkabı aldım ilk günden parmaklarım su topladı bugünküler herzamnaki ayakkabılarım ama fena sıkıyolar
colerko yakın gidiyoruz seninle canım ama ben kasım ın ilk haftası gitcem inş doktora. ense kalınlığı ölçcez fln demedi bana ama bilmiyoruma rtık gidince nolcak inş öğreniriz cinsiyetleri hayırlısıylakaydirigubbakcemile5bende ense kalkınlığı için 31 inde gidicem inşallah benimde bebişimin cinsiyetini söylerrr :Saruboceq:
Günaydın büyülü bahçeler:))
kızlar siz doktora ayda birmi gidiyosun yada ne kadar sıklıkla gidiyosunuz?
tatlım sağlık ocağına kaçıncı haftaya kadar kayıt yaptırılıyor biliyor musun? Yerleştin mi bu aradaaa
yok canım ya azalmıştı ama bu ara tekrar arttı iki gündür fenayımkafamçokkarıştıSenin 12.haftan geçmiş hala geçmedi mi mide bulantıların(
saol canım teşekkürler sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım ve evdeyim şuan
ya eşim benle dalga geçiyor zaten kızlar akşam oldumu işten çıkıp gidince yemek ye fln yorgunluk basıyor tabeee. oram ağrıyor hayatım buram ı ovsanaaa ay halim yok uykum var die dieee benide şulecim sen gibi hurdaya çıkaracağını söylüyorrr :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?