2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slmlar arkadaslar hepiniz iyisiniz insaAllah,firsat bulur bulmaz hemen buraya giriyorum,evdeki netimizde problem oldugu icin herzaman giremiyorum maalesef neyse bugun doktordan geldim,bastan beri benim kandaki trombositlerim dusuk cikiyordu,her hafta duzenli kan tahlili yapiliyor,ve bugunku snuclarim kotuydu dua edin yani trombosit sayim olmasi gerketiginden baya dusuk .....icinizde trombosit sayisi dusuk olan varmi?

mrh canim gecmis olsun trombosit nedir ve kac haftaluksin bende de demir eksikligi vaerbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

mrh canim gecmis olsun trombosit nedir ve kac haftaluksin bende de demir eksikligi vaerbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

slm gulumsecim,34 haftaligim kanin pihtilasmasini saglayan kandaki hucrelermis yani dusuk oldugunda Allah korusun kanaman oluyor yani pihtilasmayi saglayamadigi icin hucreler kanaman cok oluyor su anki degerle epidural dogum bile yapamicam istedigim halde normal degerler 150-400 arasi iken benimki 69 cikiyor...80 alti oldugu icin istedigim dogum seklini secemicem gerci zaten burda normal yapmak zorundasinda epidural secenegim vardi bakalim hayirlisi...buarada sende yurtdisindaydin dimi?ben Londradayim yanlis hatirlamiyorsam sende Ingilteredenmiydin?

canim cok gecmis olsun ben almanyadayim Rabbim sifasini versin insallah sana,,inanirmisin bende hipotiroit,akdeniz anemisi tasiyiciligi ve ve cok dusuk bir demire sahibim icim disim ilac oldu artik ilac kulanmaktan mide bulantisi cekmekten telef oldum ben de normal dogum istiyorum zaten malum yurt disinda zorda olmadikca sezeryan olunmuyor canim dilerim sagligimiza kavusuruz beni de en cok tiroit ve demir eksikligi perisan etti ,benimde demirim hemoglabin yani 6 cikiyor dusuk hemde cok dusuk eyvahedigeldismilemafoldumben

canim benim cok gecmis olsun,seni cok iyi anliyorum,Allah acil sifalar versin...Rabbim hepimize saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasibeylesin insaAllah....zaman gectikce sevincim,heyecanim ve stresim artiyor...bugun cok moralim bozuldu...hayirlisi hepimizin kolay ve sorunsuz dogumlari olur insaAllah...

mayis anneleriiii ya arkadaslar hickimse yokmu?bana kimse yardimci olamayacakmi su trombosit sayisinin dusuklugu ile ilgili???aranizda bu konuda bilgisi olan lutfen benimle payalassiinn

slm kızlar doğum yapacağım tarih belli oldu sezeryan 30 nisan allahın izniyle doktor yarın odayı ayırtmak bide sezeryan tahlillerini yaptırmak için çağırdı

amin canim insallahh Allah yardimcimiz olsun sag salim kavusalim evlalarimiza:Saruboceqlumunekankayizsmileturkbayragi

sağol hayırlısı inş. canım kalp hastalığım olduğu için korkum var ondan dolayı sezeryan

gecmis olsun canim...Allah yardimcin olsun hadi bakalim bisey kalmamis...buarada nedir kalp sorunun?benimde mitral kapak yetersizligim var ama dogumu etkileyemecegini soyledi doktorlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…