slm kızlar doğum yapacağım tarih belli oldu sezeryan 30 nisan allahın izniyle doktor yarın odayı ayırtmak bide sezeryan tahlillerini yaptırmak için çağırdı
ne yazik ki bir bilgim yok
merhaba serap benimde tahmini 29 yada 30 nisan Çok çabuk geçiyor zaman hepimiz için hayırlısı kaydirigubbakcemile5
bebekkokusu ayrıca aramızda normaldede 1 gün var ben 35+5 sen 35+4
napim canım iyiyim annemdeyim topiğe baktım 4 kişi doğurmuş çok heyecanlandım yaa
inanmıyorum.......4. kişi kim:1shok::1shok:
ya kızlar hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz.....bi bakayım hemen...
mayis anneleriiii ya arkadaslar hickimse yokmu?bana kimse yardimci olamayacakmi su trombosit sayisinin dusuklugu ile ilgili???aranizda bu konuda bilgisi olan lutfen benimle payalassiinn
geçiyor birde oğlan bebek bekleyenlerde kararmalar daha çok olurmuş. göğüs uçlarında birileri söylemişti koltuk altları kapkara olmuş. doğum çizgisinide doğumdan sonra bastıra bastıra her banyoda ovalarsan daha çabuk geçiyormuş.
slm kızlar bugün kontrole gittim elimdeki şişme ve uyuşma için tahlil yaptırdım kollestrol çıktı:S
yediklerime dikkat edicem ,2 hafta sonra tekrar bakılcak
kızım 2115 gr olmuş bu arada herşey normal allaha şükür
doktorhanım senin gibi çıtı pıtı bi kız geliyo dedi :)
Slmlar arkadaslar hepiniz iyisiniz insaAllah,firsat bulur bulmaz hemen buraya giriyorum,evdeki netimizde problem oldugu icin herzaman giremiyorum maalesefneyse bugun doktordan geldim,bastan beri benim kandaki trombositlerim dusuk cikiyordu,her hafta duzenli kan tahlili yapiliyor,ve bugunku snuclarim kotuydu dua edin yani trombosit sayim olmasi gerketiginden baya dusuk .....icinizde trombosit sayisi dusuk olan varmi?
slm kızlar doğum yapacağım tarih belli oldu sezeryan 30 nisan allahın izniyle doktor yarın odayı ayırtmak bide sezeryan tahlillerini yaptırmak için çağırdı
gitsin canım bildirin ki kafanız rahat olsunsaolun kızlarr..şimdi dinlenmedeyim..bişey sorucam yaa kimlik kayıpları vergi dairesini bildiriliyo die biliyorum ben bugün nüfus müdürlüğünde kime sorduysak bilmiyoruz dediler polis merkezine bilee sorduk gerek yok dedi..içim rahat etmedi tabi çünkü eşimde flört zamanımızda kaybetmişti ve üstüne şirket açmışlar dava sürüyo hala vergi dairesini aradım onlarda gazeteye ilan verin yenisi çıkınca kayıp olduğu bizim sistemimizde gözükür dedi...eşimi vergi dairesini yollasam mıki yüzyüze konuşsun
canım bildiğim kadarıyla hamileleik boyunca kolestrolünün yüksek çıkması normal bu kolestrol hastası olduğun anlamına gelmiyor, biraz araştır istersen geçmiş olsun kızına da maşallahslm kızlar bugün kontrole gittim elimdeki şişme ve uyuşma için tahlil yaptırdım kollestrol çıktı:S
yediklerime dikkat edicem ,2 hafta sonra tekrar bakılcak
kızım 2115 gr olmuş bu arada herşey normal allaha şükür
doktorhanım senin gibi çıtı pıtı bi kız geliyo dedi :)
bozma moralinl canım, eni sonu öğrenilmiş ve buna göre bir yöntem bulunur, geçmiş olsun çok, iğneleri var galiba ameliyattan önce faln olunan, ama doğumda da yırtıksız doğuma teşvik edilebilirsin belki o zaman sorun olmuyordur egzersizlerle faln vs vs iyi düşün iyi olsun herşeycanim benim cok gecmis olsun,seni cok iyi anliyorum,Allah acil sifalar versin...Rabbim hepimize saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasibeylesin insaAllah....zaman gectikce sevincim,heyecanim ve stresim artiyor...bugun cok moralim bozuldu...hayirlisi hepimizin kolay ve sorunsuz dogumlari olur insaAllah...
hayırlı olsun, ne güzelslm kızlar doğum yapacağım tarih belli oldu sezeryan 30 nisan allahın izniyle doktor yarın odayı ayırtmak bide sezeryan tahlillerini yaptırmak için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?