2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar doğum yapacağım tarih belli oldu sezeryan 30 nisan allahın izniyle doktor yarın odayı ayırtmak bide sezeryan tahlillerini yaptırmak için çağırdı

merhaba serap benimde tahmini 29 yada 30 nisan Çok çabuk geçiyor zaman hepimiz için hayırlısı kaydirigubbakcemile5

bebekkokusu ayrıca aramızda normaldede 1 gün var ben 35+5 sen 35+4

evet serapcım inşallah ikimizde aynı zamanlarda bebeklerimize kavuşacağız, senin bebişin cinsiyeti nedir benim oğlum olacak kısmetse isminide Ali Eren düşünüyoruz, hala çalışıyorum buarada inşallah haftaya Perşembe günü izne ayrılacağım. Çok zorlanıyorum artık. benneyaptımki

inanmıyorum.......4. kişi kim:1shok::1shok:
ya kızlar hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz.....bi bakayım hemen...

hmmm neyse anladım şimdi dördüncü kişiyi...diloş...dün okumuştum halbuki unutmuşum..kafa mı kaldı yaaa...Rabbim onun da yardımcısı olsun...bebeğini sağlıkla sıhhatle evine götürsün inşallah..
kızlar bugün evim nefes aldı...duvarlarım camlarım silindi..şansımdan yağmur yağıyordu ama napıym kadın geldi bikere...
cumartesi de halılar yıkanacak...temizlikten kurtulunca da pastalara başlıycam..
bu arada eşim çok moralimi bozdu...bu yorgunluğumun üstüne başaldı ''eeeee annemlere ne yemek yapıcaksın''diye..bi gelsinler beni oturtmaz zaten...seve seve yaparım ben ama bu halimle de değil...zaten 24üne geliyorlar..belki de doğururum o zamana kadar..
düşünün yani şimdiden yemeği soruyor..2 hafta var daha...sırf beni strese sokmak için mi yapıyor nedir..ya da heycanlanıyor annesi gelecek diye..

mayis anneleriiii ya arkadaslar hickimse yokmu?bana kimse yardimci olamayacakmi su trombosit sayisinin dusuklugu ile ilgili???aranizda bu konuda bilgisi olan lutfen benimle payalassiinn

Canım trombositin düşük olması kanın pıhtılaşmaması demek , yani kan daha sıvı...Hamilelikte kan pıhtılaşıyor doğası gereği ki doğum sırasında kanama olmasın diye...Senin ki çok mu düşükmüş? Doktorunla görüştünmü canım ? Belki sana önereceği bir şey vardır ?

ay cnm evet yaa benım göğsümün ucu ve etrafı şu an kapkaraaaa resmen siah yanee
kahverengı falan diil
hemmmde göbekımdede ldu leke tam göbiş altımdan aşağıya kadar iniyoo kahverengı çizgi
ama doğumdan sonra geçiyomuş allahtan

cnm sana çok geçmiş olsun allah şifasınıda verir inşalahhh
kuzunada maşşalah zilloşşşş

çok geşmiş olsun sanada allah yardımcınolsun stres yapıp dahada çok etkılenme
ben hiç duymadım burda öle bi rahatsızlıı olanıı ama

slm kızlar doğum yapacağım tarih belli oldu sezeryan 30 nisan allahın izniyle doktor yarın odayı ayırtmak bide sezeryan tahlillerini yaptırmak için çağırdı

hımm şafak tam olarak belirdi yanee senın içinde kuzun içinde hayırlısı olsun canım

Merhaba kizlar,

Yine uzun zamandir yazamadim ama son zamanlar ozellikle cok yogun gecti. Annem geldi, esimin ailesi geldi, bu arada izne ciktim ama cikmadan once yapmam gerekenler vardi.

Bu arada benim asiri kasinmalarim yeniden basladi. En sonunda dediklerimi kayde deger bulan bir ebeye denk geldim, kanima bakacaklar. Umarim birsey cikmaz. Karaciger sorunu olabilirmis. 36.haftaya kadar beklediklerine inanamiyorum. Umarim birsey cikmaz. Bu kadar sorundan kurtuldum umarim bunu da atlatirim. Hepinize iyi geceler.

4 bebek gelmiş henüz bakamadım hoş gelmiş mutlulukla huzurla sağlıkla inşallah güzel yaşamlar olsun ben yine her zaman ki gibi uyuyamadım kendime inanamıyorum nöbetçi olmadığım günler dışında bi uyurdum nerdeyse akşama kadar dedikleri cinsten kocam kızardı hep bana çok uyuyosun diye ama şimdi ne uykusu o neki gece 1 le 3 arası bi duygu benim için ya kızlar delirecem uykusuzluktan EFLATUN canım sana gelince valla benim kocamda aynı seninkinden annesigiller geldiği zaman beni hayatta oturtmuyo bu defa yapmaz Allahtan hamilelik konusunda daha hassas ama normalde deli gibi dolaşırım önlerinde takma kafana boşver anne işte senin kocanda onun kuzusu tıpkı bizim kuzularımız gibi canın sağolsun yaparsın merak etme boş yere üzme kendini

günaydın kızlar. gece doğuruyorum diye sabahladım. bir sancı kasılma bekledim 1 saat tuttum süreleri kısa ama sık sıktı sancıların. eee meğersem ishal olmuşum o sancılar ondanmış. ama mahvetti beni kocamda doğuruyorum sanıyor. adam kalktı bekle dedim devam ederse gideriz. bir kaç defa tuvalete gidince geçti sancılar. uyuduğum zamanlarda da doğum yaptım oğlumu emzirdim hep rüyalarımda. ama birisinde bebeği odaya koyup kapatmışız öyle gördüm kıyamam alıyorum kucağıma nasıl meme arıyor. ayy anlattıkça sanki yaşamışım gibi oluyor. rüyalardan sonra sütte akmış ıslatmış üstümü başımı. neyse uzun oldu.

gitsin canım bildirin ki kafanız rahat olsun
canım bildiğim kadarıyla hamileleik boyunca kolestrolünün yüksek çıkması normal bu kolestrol hastası olduğun anlamına gelmiyor, biraz araştır istersen geçmiş olsun kızına da maşallah

bozma moralinl canım, eni sonu öğrenilmiş ve buna göre bir yöntem bulunur, geçmiş olsun çok, iğneleri var galiba ameliyattan önce faln olunan, ama doğumda da yırtıksız doğuma teşvik edilebilirsin belki o zaman sorun olmuyordur egzersizlerle faln vs vs iyi düşün iyi olsun herşey
hayırlı olsun, ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…