Ben özliycem eminim.Düğünden sonra da şöhretimi kaybetmiş gibi hissetmiştim kendimi sırnaşık şey
günaydın kızlar...walla hamilelikteki ilgi alakayı ben de özliycem sanırım...tadını çıkaralım en iyisi...
benim sezeryan tarihim 20sinde belli olcak...ayın 9u olmuş yaaaa....bu nisan ne çabuk geçiyor anlamadım...en geç 30una yapcak doktorum((((
günaydın kızlar...walla hamilelikteki ilgi alakayı ben de özliycem sanırım...tadını çıkaralım en iyisi...
benim sezeryan tarihim 20sinde belli olcak...ayın 9u olmuş yaaaa....bu nisan ne çabuk geçiyor anlamadım...en geç 30una yapcak doktorum((((
evet ya nisan hızlı mı gidiyo bana mı öle geliyoo çok az kaldı
En son dün akşam girmiş selma:) Şimdi gördüm...
hayırlı cumalar kızlar.....
haber varmı nurem doğurmuşmu yoksa
hımmcanım o dördüncü dediğimiz arkadaşın bebeği topiğimizin ilk bebeği aslında. incimini'den önce doğum yapmış fakat bize haber verememiş.
son ayda gerçekten insan bahardan mı bilmiyorum içi bi kıpır kıpr kalkıyor :teytey:ayy ben çok acıktım..kahvaltımı edeyim bari...ben bu son ayda çok acıkmaya başladım..hele sabah kalkınca midem kazınıyor açlıktan...şu tembel kızlarımı uyandırayım da beraber kahvaltı edelim bari...
hepinize hayırlı cumalar...
al benen de o kadar bende hafta gittiğimde dönmemişse ki hiç sanmıyorum artık sezeryan tarihi belirlicez dünkü kontrolde 39. uncu haftada alırız dedi 29- 30 nisan gibi dedi ama ben nedense mayısta doğsun istiyorum en erkende 3 mayıs oluyor 1 mayısı eşim istemiyor 2 mayıs pazar 3 mayıs pazartesi olmak daha güzel geliyor eşim oldu olcak iki gün daha dur 5 5 10 da doğur diyor ama benim tahmini günüm zaten 6 mayıs belkide çocuk ozaman kendi gelmek isteyecek sancılarla hastaneye gitmek istemem eğer sezeryan olacaksam.( aslında 6 mayıs sat a göre benim ama ben oğlumu sattan 10 gün sonra yumurtlama günlerimide yaptım aslında 10 gün daha jokerim var :kedi:beklermi acep )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?