2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de muhtemelen haber veremem doğum yaptığımı. 10 gün filan haber alamazsanız bilin ki meleğime kavuşmuşum:)alkisalkisalkis

hayırlı cumalar canım.
gökkuşakk hemşommmmm gittin mi caaleye dün anlatsana nasıl geçti, bebişi nasılmışş??
kaydirigubbakcemile2

günaydın kuşum...
gittim özlemişim cale yi dün pek bir keyifliydii.....kızımı gördümmm ..çok tatlı yaa köftedudaklı elma yanaklı.benim ilk kızım babanın kopyası.cale hn bu aynı anne dedi sana çok benziyor dedi..eşimde kızıma artık biz ve onlar olucaz kızım dedi jale hn .çok güldü...normal doğum pozisyonunda kuşum benim...sertleşmeleri söyledim sadece hazırlık herşey yolunda merak etme hayatına aynen devam edebilirsin dedi..15 gün sonra yine gidecem çatı falan yapacak kızım biraz şişko olmuş o yüzden doğum şekline mayısın ilk günleri kilo ve çatı durumunu değerlendirerek vericez.biraz iri dedi.dr muz...keyfi de yerindeymiş.ağzını açıp kapadığını gördük.yaramaz kızım benimm..........ilk kızımm 3500 doğmuştu bu ablayı geçecekkk dedi calecimm.........

Maşallah canım kızına:) Ne güzel biri baba biri sen:) Allah nazardan saklasın...bilmiyorumkismile

oyyyy canım yaaa kıyamammmm 41 kere maaşallah kuzuna. benimkide köfte dudaklı görünüo ama bizimki aynı babasına benzio eşşekkk..
15 gün sonra çatı demekki, benim ne zaman olur ki acep. ben bu gidişimde doğumhaneyi felan gezeyim diyorum. birde canım yaaa hastane neleri karşılıo biz yanımızda neleri götürcez çantada. bazıları bissürü hazırlık yaptım hiç gerek olmadı dio ya öle olursa? bilgin var mı bu konuda?

çatıyımı mayıs başında yapacak canım senle günlerimiz yakın benim doktorda mayıs başı gel dedi ama çatı falan demedi bakalım gitcem ama önce ben merak ederim

tıffımm nst yi sordum nst için sancı hissedersen suyun azalırsa vs. gibi olumsuz şeyler oluştuğunda girecez..durup dururken girmeyecez işime geldi valla ben böyle daha iyihissediyorum kendimi..olağan bir olay şikayet yok keyifle bekliyoruzz..bakalım hayırlısıı.......

günaydınlar kızlar opuyorumnanaktan
iyisiniz umarım kaç gündür meraba deyip çıkmak zorunda kaldım
3 annemiz vardı hala öylemi?

teşekkür ederim kuşumm.......çatı 15 gün sonra değil kuşum.15 gün sonra gidicem kontrol mayısın 3-4 ü gibi gidicem o zaman çatı 38 de yani seninde nisanın son haftası yapar muhtemelenn...........

ben cale ciğime havlu sordum dün bir yerden duymuştum havlu isteniyor diye çok güldü jale hn steril bezlerle temizliyoruz gerek yok üzerine giydireceklerin ve kişisel eşyalarınızı koyarsın yeter dedi.çok extraya gerk yok .ben görmek istemiyorum kuşum doğum katını ve odaları gezdim de doğumhaneyi görmek istemiyorum stres olurum ben birde jimerin web sitesinde çantada neler olmalı net yazmışlar ben onların yazdığına 1er daha yedek koydum.birde gecelik koymadım istemiyorum çünkü...

çatıyımı mayıs başında yapacak canım senle günlerimiz yakın benim doktorda mayıs başı gel dedi ama çatı falan demedi bakalım gitcem ama önce ben merak ederim

büyük ihtimal yapar herhalde kuşumm..ben benim bir doğumum var hemde normal gerek varmı dedim hepsi birbirinden farklı var dediii...bakacak yani...ondan sonra zaten ya bir iki gün içinde doğum plur yada sezeryan günü verir...ama haftalar öncesinden sezeryan günü belirlememesi de hoşuma gitti

günaydınnnn

GÖKKUŞAK süper maşallah kızına herşeyin yolunda gitmesi daha da güzel tabi yani keyifli hissetmen ben de çalıştığım için öğleden sonraları bunalıyorum oturmaktan her tarafım batıyo ama dediğin gibi herşey yolunda gitsin de bitecek işte sayılı gün

NUREM 40 dan sonra yolculuk falan hiç sorun değil bebeğine bişey olmaz merak etme ben 20 günlük kızımla yurtdışından kaç uçak değiştirip gelmiştim Türkiyeye ve o minicik yavrumla göreve başlamak zorunda kalmıştım eşimin yurtdışı görevi bittiği için mecburiyetten yani hiç bir şey olmuyo uçakta emzirmeye dikkat ettim tabi bu bebekte de bir ay sonra tatile gidicez aslında bebekken daha kolay herşey sürekli emip uyudukları için mamaları da sende olduğu için hazırlık derdi yok yani aç içsin sonra da uyusun

bir de bu çatıyı niye yapıyorlar anlamıyorum benim kesin sezeryan olacağım belli diğerlerinde hiç çatı muayenesi olmadım zaten doktor 38. haftadan sonra gün verip alıyordu doktor çatıya bakıp gününe karar vericez dedi anlamadım hepsinin tarzı farklı

seni duyunca rahatladım bana mayıs başı gel deyince nasıl beklicem dedim herkesi iki haftada bir çağırıyo doktorları kızına maşallah demeyi unutmuşum benim kızda köfte dudak eller ağızda kuzum benim sağlıkla gelsin hepimizinki

teşekkür edrim canımmm... hi şikayetim olmuyor değil tabi..akşamları sancım oluyor..bende otururak çalışıyorum her yerim vbatıyor falan ama allaha şükür herşey yolunda gidiyor...o kadar olacakk sonunda bir güzellik gelecekk..önemli olan olumlu düşünmekkk..ben herşeyimi aynen yapıyorum hamileyim diye hiç bırakmadıımm....nazlanamadımda ama yapımda yok..........

dediğin gibi küçükken emerlerken her şey kolayy ohhh ............

kızzz nerde o liste ay o kadar inceleedim demekki tam bakmamışım, bulursan linki atsana bana da bende bakim bi. nst olayını biliyorum adı üstünde zaten non stress test bi stress yoksa teste de gerek yok yani olmamalı zaten. ama doğumhaneye bakcam ben gerçi panoramik turu var hastanenin sitesinin ama ben kokuyu almak istiom hhehehehee opuyorumnanaktanbayanssulusmile

Kızlar çatı ne yaa(

Benim haftaya kontrolüm var ve bundan sonra her kontrolde NST ye girecekmişim. Her doktor farklı uygulama yapıyor demek ki...

sağol canımm...15 gün sonra gidicem ben ayın 21 nde sonrada 4 mayıs gibi gidicemmm..ama 15 gün sonraki keyiften biraz kuşum...endişelenme yanniii..artık yalnızca kilo alıyorlar büyüdü zaten kuzularr...şikayetin olursa öne alırsınn...........

NUREM 40 dan sonra yolculuk falan hiç sorun değil bebeğine bişey olmaz merak etme ben 20 günlük kızımla yurtdışından kaç uçak değiştirip gelmiştim Türkiyeye ve o minicik yavrumla göreve başlamak zorunda kalmıştım eşimin yurtdışı görevi bittiği için mecburiyetten yani hiç bir şey olmuyo uçakta emzirmeye dikkat ettim tabi bu bebekte de bir ay sonra tatile gidicez aslında bebekken daha kolay herşey sürekli emip uyudukları için mamaları da sende olduğu için hazırlık derdi yok yani aç içsin sonra da uyusun[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım:)) Dört gözle bekliyorum, bebeğimle yolculuk yapmak istiyorum:)alkisalkisalkis

merhaba koca göbikliler........:)))

nasılsınız bakalım...
bebişler görülmüş maşallah hepsine....

bizde kuzumun herşeyini yıkayıp takmlar halinde hazırladık oyyy hepsini koynuma sokasım geldi..:))

çılgınım benim şimdi atıyom linki ben sana..sen gör bakem de anlat banaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…