Kızlar çatı ne yaa(
Benim haftaya kontrolüm var ve bundan sonra her kontrolde NST ye girecekmişim. Her doktor farklı uygulama yapıyor demek ki...
bende kızımın 40'ı çıkınca mevlüt felan derdini atlatıp didime gidelim istiyorum annemlerle serin oluyor oralar fazla bunalmaz kızım ama Antalya sıcakta çocuk bunalmasın klimada hasta eder dengeyi tutturmak zor ama tabi orada da doğan binlerce bebiş var bir çoözümü vardır muhakkakKızlar bu yıl tatil işini nasıl yapacağız. Ben kırkı çıkınca Antalyaya gitmeyi düşünüyorum, ablam var orda. Hazır izinliyken orda vakit geçiriyim diyorum. Sizce bebeğim etkilenir mi?
tabi o arada hastane sonra uykusuzluk emdi emmedi gazı derdine girmesi zor hayırlısı olsunBen de muhtemelen haber veremem doğum yaptığımı. 10 gün filan haber alamazsanız bilin ki meleğime kavuşmuşum:)alkisalkisalkis
nstyi sordum henüz çok erken ne gerek var dedi 36dan sonra bakılacak sanırım yada sancı hissedilince hayırlısı olsunKızlar çatı ne yaa(
Benim haftaya kontrolüm var ve bundan sonra her kontrolde NST ye girecekmişim. Her doktor farklı uygulama yapıyor demek ki...
http://www.jimer.com.tr/icerik.aspx?kid=324 burada tıfımmmmm
olmaz heralde arabayı seviyorlar ya kolit sancılarına da iyi geliyor dura dura özel araçla giderseniz sıkıntı olmaz heralde bende kızım 7 günlükken evime gideceğim çok özledim kurbandan beri gözümde tütüyor hayırlısı yavaş yavaş gideriz oto koltuğu önemli aldık bizde güvende olsunlardabebişlerle yolculuk yapmayı konuşmuşsunuz kızlar bende 20 günlük falan olsun sonra memlekete gitmeyi istiyorum...ama bir taraftanda arabada 7-8 saat sarsılacak çocuk bişey olur mu diyede korkuyorum..
annem hazırladı kaldırdı sağolsunda ben açmak istiyorum öpüp koklamak bide hijjeni kaybolmasın diye elliyemiyorum çok miniklermerhaba koca göbikliler........:)))
nasılsınız bakalım...
bebişler görülmüş maşallah hepsine....
bizde kuzumun herşeyini yıkayıp takmlar halinde hazırladık oyyy hepsini koynuma sokasım geldi..:))
vajinal muayene canım..normal doğuma uygunmu dar mı açıklık ne durumda falan onları değerlendiriyorlarr
Hmm teşekkür ederim canım anladım. İnşallah normal doğum yaparımvajinal muayene canım..normal doğuma uygunmu dar mı açıklık ne durumda falan onları değerlendiriyorlarr
bende kızımın 40'ı çıkınca mevlüt felan derdini atlatıp didime gidelim istiyorum annemlerle serin oluyor oralar fazla bunalmaz kızım ama Antalya sıcakta çocuk bunalmasın klimada hasta eder dengeyi tutturmak zor ama tabi orada da doğan binlerce bebiş var bir çoözümü vardır muhakkak
tabi o arada hastane sonra uykusuzluk emdi emmedi gazı derdine girmesi zor hayırlısı olsun
nstyi sordum henüz çok erken ne gerek var dedi 36dan sonra bakılacak sanırım yada sancı hissedilince hayırlısı olsun
olmaz heralde arabayı seviyorlar ya kolit sancılarına da iyi geliyor dura dura özel araçla giderseniz sıkıntı olmaz heralde bende kızım 7 günlükken evime gideceğim çok özledim kurbandan beri gözümde tütüyor hayırlısı yavaş yavaş gideriz oto koltuğu önemli aldık bizde güvende olsunlarda
annem hazırladı kaldırdı sağolsunda ben açmak istiyorum öpüp koklamak bide hijjeni kaybolmasın diye elliyemiyorum çok minikler
Günaydın Annişlerrrrr
port bebe ldım ama oto koltuğu almadım..bebek daha oturamıcak diye tereddütteyim...
haziran ayından sonra trafikte oto koltuğu şartı olacakmış, o yüzden almakta fayda var bence. zaten oto koltukları taşıma ve ana kucağı olarak da kullanılıyor...
slm herkese, hayırlı cumalar, kızlar port bebe nasıl bişe oluyor?
slm herkese, hayırlı cumalar, kızlar port bebe nasıl bişe oluyor?
slm, sana ve herkese hayırlı cumalar...
taşıma çantası canım, kumaştan oluyor ya, onlardan...
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/2237-Lullaby-Profilli-ve-Kapitoneli-Portbebe.aspx
burada resmi var canım..ama ben başka aldım uygun bişey zaten 1-2 aay anca kullanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?