2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Annişlerrrrr
günaydınlarrrrrrrrrr
port bebe ldım ama oto koltuğu almadım..bebek daha oturamıcak diye tereddütteyim...
doğuştan itibaran kullanılanları var ben bebek arabasıyla kullanılanlarından aldım yeni doğduğunda taşımak ve otamobilde kllanacağım bebek arabasınada yerleşiyor yatar pozisyonunda arabaya yerleştirilip yatar şeklinde kullanılabiliyor kraft roxy di sanırım bi bak
iyişallah sağlık sıhatle hayırlısı olsun serviks uzunluğuna bakıyor benim doktor onda sorun görürse sanırım ntsye sokar hayırlısı
evet bliyorum...almak şart yani..doğduktan sonra alırım.şimdi gazip bakamıyorum..
sen katoloklara bak bizimde aklımızdaydı ama karar veremiyorduk bir mağzaya girdik
kırmızı kırmızı hoşumuza gitti uyumlu bide kırmızı chiconun çantası vardı içindekilerle indirimli paket aldık çıktık tesadüf tamamen hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile5

ben pierre cardin in daha ucuz bi modelini almıştım internetten, 89 liraydı. 0-12 ay kullanılıyormuş...

Ben portbebe almadım ana kucagı aldım otoya olanlardan kullanıslı olmaz mıkı yaa

merhaba ,nasılsınız ?
sezeryan tarihi belli olanların gözü aydın
benimde dün kontrolüm vardı,kızım büyümüş herşey yolunda çok şükür.
lansinoh göğüs kremini sordum doktorum doğumdan hemen önce ve sonrasında kullanalım dedi,göğüs konusunda çok hassas,kesinlikle kremleme,uyaran verme kasılmaları başlatabilir dedi,

arabası olanlar için kullanışlı olur, ama olmayanlar için
gerek yok gibi gelıyo çok hevesım vardı ama kullanamıcağım bişeyede boşuna para vermek saçma olur:)

maşallah kzına
benim de bugün 14:30 da randevum var.
lansinohu söylediğin iyi oldu, ben de merak ediyordum ne zaman kullanacağız diye, doktora sorarım diyordum ama bebeği görünce tüm sorularımı unutuyorum, şaşkınlaşıyorum :)))

Ben portbebe almadım ana kucagı aldım otoya olanlardan kullanıslı olmaz mıkı yaa
otoda güvende olsunlarda bence önemli olan o şu yazıyı bi okuyun
Yenidoğan bebeklerin kemik yapıları güçsüz olduğu için dik oturamıyorlar. Ayrıca bir çocuğun kafası vücut ağırlığının 1/3''ünü oluştururken, bu oran yetişkinlerde 1/14 ''e iniyor. Bu bize neyi gösteriyor? Küçük çocukların sürüş istikametinde oturması durumunda, araba önden bir darbe aldığında; ense kökü ve omuriliğe büyük bir yük biniyor. Bebekler, kemik ve kas yapıları yeterince gelişmediği için ciddi yaralanmalara maruz kalıyorlar. Zaten bu nedenle araba güvenlik koltuğunun otomobilin yolcu koltuğuna sürüş istikametinin tersine monte edilmesi gerekiyor. Bu arada önemli bir noktayı hatırlatmakta yarar var. Arabanızın yolcu koltuğu tarafında air bag (hava yastığı) varsa kesinlikle güvenlik koltuğunu buraya monte etmeyin. Kaza anında hava yastığının devreye girmesi ile ciddi yaralanmalar ortaya çıkıyor. Bu nedenle siz siz olun, arabanızda air bag varsa bebek güvenlik koltuğunu arka koltuğun sağ ya da sol yanına yerleştirin.

Ben arabayı zaten çok hızlı sürmüyorum, bu nedenle bebeğimi kucağımda taşımam yeterli diyorsanız, bir kez daha yanıldığınızı belirtelim. Neden mi? Avrupa''daki kalite kontrol kurumları ``dammy'''' adı verilen özel geliştirilmiş mankenlerle çarpışma testleri yapıyor. Bu testlerin sonucunda 48 km. hızla giden bir araçta bulunan, 7 kg. ağırlığında bir bebeğin önden çarpışma sırasında aynı hızla camdan fırladığı görülüyor. Aynı şekilde, yapılan testlerde; bir yetişkinin kucağında seyahat eden bir bebeğin, 48 km hızla giden otomobilde çarpışmaya maruz kaldığında, 2,5 tonluk bir basınçla yetişkinin kucağında kaldığı tespit ediliyor. Bu bir binanın üçüncü katından yere düşmekle eşdeğer! Bizden uyarması, tabii ki son karar sizin.
bilmiyorumkismile

selamlarrrrrrrrrrrrrr

arabası olanlar için kullanışlı olur, ama olmayanlar için
gerek yok gibi gelıyo çok hevesım vardı ama kullanamıcağım bişeyede boşuna para vermek saçma olur:)
bi bakıma haklısın ama sonuçta bi şekilde taşıta binecek gerekebilir gibi geliyor
arabası olmayan arkadaşlarımda kullanıyor ama ağır gerçekten biz büyürkende yoktu bu tarz şeyler ama ama demektende kendimi alamıyorum

bende almıştım da 20 gün kala felan kullanayım diyordum bu uyarı bu krememi özgü anlamadım ben her gün gögüs ve karnı kremliyorm zaten çatlamasın diye hata mı ediyorum eyvahedigeldismile

sağol canım,sende hayırşı haberlerle gel inşallah

selam kızzlar..hazırlıklar nasıl gidiyor.ben yeni başladım..çok gec mi kaldım acabaa?sizinkiler ne durumda

kreme özgü olduğunu zannetmiyorum ama belki göğüs ucunu çok yumuşattığı içinde olabailir.benim doktorum göğüs konusunda çok hassas,sıkma,oynama,göğüs ucuna dokunma...vs. diyor son 1 aydan beri....

ipeknil sen park yatağıda pratik... dan almıştın demi hangi marka park yatağın memnun kaldınmı inş yanlış hatırlamıyorumdur

maşallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…