ben taşıma koltuğu alıcaktım vazgeçtim sonra ağır oluyolar taşıyamam.
günaydınlarrrrrrrrrrGünaydın Annişlerrrrr
doğuştan itibaran kullanılanları var ben bebek arabasıyla kullanılanlarından aldım yeni doğduğunda taşımak ve otamobilde kllanacağım bebek arabasınada yerleşiyor yatar pozisyonunda arabaya yerleştirilip yatar şeklinde kullanılabiliyor kraft roxy di sanırım bi bakport bebe ldım ama oto koltuğu almadım..bebek daha oturamıcak diye tereddütteyim...
iyişallah sağlık sıhatle hayırlısı olsun serviks uzunluğuna bakıyor benim doktor onda sorun görürse sanırım ntsye sokar hayırlısıHmm teşekkür ederim canım anladım. İnşallah normal doğum yaparım
Canım inşalah sorun yaşamayız Antalya'da. Allah yardım eder ya... Hem şu lohusalık sendromundan kurtulmuş olurum diye düşünüyorum.
Benim NST den filan haberim yoktu ama girecekmişim önümüzdeki hafta. Dediğim gibi her doktor farklı uyguluyor sanırım...
sen katoloklara bak bizimde aklımızdaydı ama karar veremiyorduk bir mağzaya girdikevet bliyorum...almak şart yani..doğduktan sonra alırım.şimdi gazip bakamıyorum..
serascım kraft roxy e bakayım bende bari...
ben pierre cardin in daha ucuz bi modelini almıştım internetten, 89 liraydı. 0-12 ay kullanılıyormuş...
Ben portbebe almadım ana kucagı aldım otoya olanlardan kullanıslı olmaz mıkı yaa
merhaba ,nasılsınız ?
sezeryan tarihi belli olanların gözü aydın
benimde dün kontrolüm vardı,kızım büyümüşherşey yolunda çok şükür.
lansinoh göğüs kremini sordum doktorum doğumdan hemen önce ve sonrasında kullanalım dedi,göğüs konusunda çok hassas,kesinlikle kremleme,uyaran verme kasılmaları başlatabilir dedi,
otoda güvende olsunlarda bence önemli olan o şu yazıyı bi okuyunBen portbebe almadım ana kucagı aldım otoya olanlardan kullanıslı olmaz mıkı yaa
selam kızlaarr
bi bakıma haklısın ama sonuçta bi şekilde taşıta binecek gerekebilir gibi geliyorarabası olanlar için kullanışlı olur, ama olmayanlar için
gerek yok gibi gelıyo çok hevesım vardı ama kullanamıcağım bişeyede boşuna para vermek saçma olur:)
merhaba ,nasılsınız ?
lansinoh göğüs kremini sordum doktorum doğumdan hemen önce ve sonrasında kullanalım dedi,göğüs konusunda çok hassas,kesinlikle kremleme,uyaran verme kasılmaları başlatabilir dedi,
maşallah kzına
benim de bugün 14:30 da randevum var.
lansinohu söylediğin iyi oldu, ben de merak ediyordum ne zaman kullanacağız diye, doktora sorarım diyordum ama bebeği görünce tüm sorularımı unutuyorum, şaşkınlaşıyorum :)))
bi bakıma haklısın ama sonuçta bi şekilde taşıta binecek gerekebilir gibi geliyor
arabası olmayan arkadaşlarımda kullanıyor ama ağır gerçekten biz büyürkende yoktu bu tarz şeyler ama ama demektende kendimi alamıyorum
bende almıştım da 20 gün kala felan kullanayım diyordum bu uyarı bu krememi özgü anlamadım ben her gün gögüs ve karnı kremliyorm zaten çatlamasın diye hata mı ediyorum eyvahedigeldismile
merhaba ,nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?