2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızzlar..hazırlıklar nasıl gidiyor.ben yeni başladım..çok gec mi kaldım acabaa?sizinkiler ne durumda

bende yeni başladım canım,haftaya odası gelecek,eşyaları yıkanacak,sadece çantamı hazırladım,pijama almıştım bir tek gecelik eksik onuda alacağım

41 kere maaşalah kuzuna canım allah daha da sağlık versin inşalahh

senın zilloşada maaşalah canım
ah ah bıde kucaklarımızda görsek hayırlsıyla

evet canım bu çok önemli bizim oto koltuğunu aldığımız yer bizi uyarmıştı hatt arabaya kadar gelıp yardımcı olmuştu nasul takılacağını göstermişti
çok önemli bebek 6 kiloya gelene kadar ters yönde takılmalı arabaya koltuk

kızımın kafası ve femur boyu önde gidiyor,kafası büyük olunca normal doğumdan korktum,2 hafta sonra çatı muaynesi yapılacak,hayırlısı bakalım,
normal doğumda yapılan kesiyi sordum dün doktoruma ilk doğumlarda genelde yapıyoruz dedi,hem bebek için hemde anne için ....offf yaaa ne kadar sıkıntılı iş

Kızlar dün başıma garip bir olay geldi... ıki gündür gelmediğim için burada neler olup bittiğini de bilmiyorum, umarım herkes iyidir, yeni doğumlar haberler var mı Gamze' nin doğumundan sonra? Geçmişi okumaya fırsatım yok, şimdi de evi toparlayacağım biraz, belki öğleden sonra okuma fırsatım olur... dün olan olaya gelince; eşmle koltuklara yayıldık film izliyoruz, eşim dalmış gitmiş. Malum bizim sık gelen tuvalet ihtiyacından ben zırt pırt gidip geliyorum :)) Neyse kalktım, Wc' ye vardım, elektirk düğmesine basmamla bir patlama sesi... Bana tam kal geldi :)) öyle bakıyorum, eşim battaniyeye dolanarak ne oldu diye sıçradı... Sadece ben iyiyim dedim, o bileğini incitti... Aynanın önündeki spot lamba patladı, ama ne patlama, tüm banyoya saçılmış, iyi bir yerime patlamadı... Valla kesin birilerinin gözü var diyorum... Hepsi patlamış olsun lmaz: Şimdi hem onları, hem evi bir süpürüp, vileda yapacağım, görüşürüz...:gitme:

iyi yanlız değilim ozamankaydirigubbakcemile3
daha ev temizlenecek halılar yıkanacak v.s v.s

KIzlar bende ilk basta travel sistem bebek arabası almayı düşünüyordum. tasıma koltuklu olanlardan yani. arastırdım alanlar agır oldugu için kullanamamaktan şikayet ediyorlar. bende Pierre Cardin'in 2020 enigma diye bir modelini gördüm. 0 aydan itibaren kullanılıyor beşik gibi oluyor. birde avrupada yılın bebek arabası secilmiş. 6.5 kilo toplam agırlıgı cok hafif yani çift yonlü. şimdi onu almayı dusunuyorum. arıca bir oto koltugu alıcam galiba. çünkü travel sistemlerdeki 13 kiloya kadar kullanılıyor. yani aslında oto koltugu degil tasıma koltugu. 9-25 kilo olanlar var onlardan almayı dusunuyorum.

1)pierre cardin enigma 2020

2)pierre cardin ps 2080 Power
3)Pierre Cardin Yeni Enigma Çift Yönlü Alüminyum Bebek Arabası

bunların 3u de aynı tip arabalar. sadece kumas farkı var sonuncusu 2010 model 2.si gece parlıyormus. ilki de ilk cıkanı. 3ununde ayak kısmı havaya kalkıyor ve sırtı tam yatıyor. tentesi tam kapanıyor ve ayak kısmına ek olarak rüzgarlık takılınca beşik gibi oluyor. ben begendim ama tabiii fikre ihtiyacım varr..... :)

geçmiş olsun canım,Allah kötü gözlerden korusun

ipeknil sen park yatağıda pratik... dan almıştın demi hangi marka park yatağın memnun kaldınmı inş yanlış hatırlamıyorumdur

doğru hatırlıyorsun canım, kraft jenny diye bir modeldi. kolay kurulup toplanıyor, bizim hoşumuza gitti. fiyatı da uygundu... döşek ve uyku setiyle birlikte 200 dü galiba...

ev temzliği dip köşe..dolabı geldi bebişimin eşyaları yıkanıp yerleşecek.
vs işte...

hıım benim temizlik de beklio daha ben yapabildiklerimi yaptım ama kaynanam gelio pazar günü o geldikten sonra kadın alacam, dediin gibi halılar verilecek daha
ama oğlumun odası kıyafetleri hazır çok şükür o aradan çıktı

ayyyyy geçmiş olsun canımmmmm iyi korkudan bayılmamıssın ben kesin dizlerimin üstüne düserdim :))))

ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun...

iyi yanlız değilim ozamankaydirigubbakcemile3
daha ev temizlenecek halılar yıkanacak v.s v.s

yok canım yalnız değilsin, aynı işler bizim de duruyor hala, hatta bu hafta sonu boya badana bile var zemuszemus

S_G, ben enigma çift yönlüyü beğenmiştim ama arkadaşım hediye alacağı için daha uygun fiyatlı bi pierre cardin seçmiştim... hepsi de güzel bence...

maşaallah sen yarılamışsın..bende başlıycam inş.inş.herşey yetişir..
özlemcim sanada geçmiş olsun

canım benım bebişinde kafası önden gidiyodu hemde 2 hafta
dr öenmli diil genetiktir düzeledebilir dedi
ve düzeldi şimdi sadece 2 3 günlük bi fark varr ama fenmurunuzun olması uzun boylu olması demek belki sulun gibi kızın olur hayatım daha ne istiyon allahtan

çok geçmiş olsun cnm ii sana bi şey olmamış

tünaydın arkadaşlar...bebeğini görenlere kocaman maşallahh..bende yarın görücem inş..bakalım nekadar oldu benim minik prensim...

ay ant senı çok merak edıyom hayırlı haberlerle gelrsin inşalahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…