2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tomurcuk ve nilay teşekkür ederimmm güzel dilekleriniz içinnn...........

özlemco geçmiş olsun

NıLAY SELNA saolun kızlar inş. güzel haberlerle gelirim..tek korkum oğlumun kilosu..inş. almıştır geçen kontrolde 1 haftada 150 gr almıştı..şimdi daha çok almıştır umarım..

ben işte enigmanıın travel sistemini aldım 2020 değil de 2010 benimki herhalde
içine oturtuluyor oto koltuğu başlarda ilk 6 ay oto koltuğuyla birlikte kullanılıyor sonra bebek arabası olark diye biliyorum ben de senini gibi hafif olması sebebeiyle aldım üç renk olması hoşuma gitmemişti çok karışık gelmişti ama eşim her gördüğünde iyiki bunu aldık diğerleri çok büyük olurdu diyip durdu kullanmadığımız için bilemeyeceğim ama iri bebekler için çok uzun süre kullanılmıyormuş benim için önemli olan oto koltuğuydu onun da açık renk olması iyi oldu çünkü arabayı genelde güneş altına bıraktığım için geldiğimde oğlum yanmaz diye düşünüyorum, ama oto koltuksuz da 4 tekerlek düşünüyorsan en iyi araç diyebilirim benim gördüğüm benim aklım hep 3 tekerlklilerdeydi o yüzden pek ısınamamıştım

ozlemco geçmiş olsun canım
NİLAY SELNA saolun kızlar inş. güzel haberlerle gelirim..tek korkum oğlumun kilosu..inş. almıştır geçen kontrolde 1 haftada 150 gr almıştı..şimdi daha çok almıştır umarım..
içini ferah tut hem alır hem almasa da doğunca hop hop büyür, şimdi yer dar diye planlar yapıyordur ben büyüyorum burasının hacmi belli biraz sıkıyım dişimi buraya sığamayacağım böyle giderse faln diye :icecream:

NİLAY SELNA saolun kızlar inş. güzel haberlerle gelirim..tek korkum oğlumun kilosu..inş. almıştır geçen kontrolde 1 haftada 150 gr almıştı..şimdi daha çok almıştır umarım..

inşallah almıştır canım merak etme,kilodan ziyade sağlıklı doğması önemli...

ayyyy bende 3 tekerleklileri cok begeniyorum ama esim almaya gitmişti satıcı tavsiye etmemiş. hem katlanma problemi var cok kuculmuyo diye hem de denge problemi var demiş. bir yerden inerken devriliyo demiş??? nekadar dogru bilmiyorum ama esim inanmıs almamıstı :)

ayşesinem sen doğum ücretini konuştunmu hiç doktorunla?

selam kızlar. canım çooook sıkkın daha tam geçmişe bakamadım ama kafa büyüklüklerinden bahsetmişsiniz.

bugün kontrolüm vardı. çatıma falan baktı doktor. bugün sata göre tam 36haftalık oldum. 34 haftalık gitmişken bebeğim 600gr ma yakın almıştı. bu sefer ise anca200gr almış. ve göbek çevresi 35haftalık çıktı. kafa ise 39haftalık. yani kafamız 3hafta önden gidiyor. çatıma baktı. (daha doğrusu bakmaya çalıştı çünkü kendimi kastım ve canım acıdı. 4parmak falan sokuyor. kesesi patlamasın falan dedim. yani saçmaladım. doktorda yok kese daha içerde dedi. parmaklarla ölçüyorlar yani) neyse çatı orta halli. ne çok dar ne geniş. ama kafası büyük olduğu için doktorum çok zorlanacak doğumları önermiyoruz dedi. zaten benim de moral sıfırlandığı için haftaya cuma karar verelim seninle dedi. zaten hastanemde çok kalabalıktı. sıra bana gelsin diye epey bekledim onun da stresi oldu. bebiş 2.860 olmuş. ben 3ü geçmişimdir diye düşünüyordum. o da kafasının büyüklüğünün yaptığı bir ağırlık. gittim et aldım. bu hafta protein destekli yemek yiyeyim karnı büyüsün diye düşündüm. 2haftadır tatlıya sardım kendi popomu büyüttüm çünkü ve vicdan azabı yaptım işte böyle. sizinde canınızı sıktım. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…