tünaydın arkadaşlar...bebeğini görenlere kocaman maşallahh..bende yarın görücem inş..bakalım nekadar oldu benim minik prensim...
canım benım bebişinde kafası önden gidiyodu hemde 2 hafta
dr öenmli diil genetiktir düzeledebilir dedi
ve düzeldi şimdi sadece 2 3 günlük bi fark varr ama fenmurunuzun olması uzun boylu olması demek belki sulun gibi kızın olur hayatım daha ne istiyon allahtan
dün doktorumda normal dedi ama ben yine endişelendim, nasıl normal doğuracağım diye ,bakalım artık belli olacak birdahaki muaynede....
zaten drum dedi kafa böledevam ederse normal doğuma izin vermem dedi
hem çokyırtılma oluyomuş annede hemde baş sıkışabiliyomuş
olsun cnm endişelenme sende sezeryan yaparsın hayırlısı olsun kuzum
zaten drum dedi kafa böledevam ederse normal doğuma izin vermem dedi
hem çokyırtılma oluyomuş annede hemde baş sıkışabiliyomuş
olsun cnm endişelenme sende sezeryan yaparsın hayırlısı olsun kuzum
evet Nilay sezaryen de olabilir kendimizi her ikisinede hazırlayalım ne olur ne olmaz:) sonra panik olmayalım. onemli olan bebişlerimiz geliyor ona odaklananlım.
Benim kesin sezaryen olacak 38. haftada bebegin esi asagıda diye ama ben hala belkide iyileşirim normal olur diye kendimi hazırlamaya calısıyorum. sok olmamamak için.
ben rahatsızlıgımdan oturu daha hiç bişeyini hazırlayamadım bebişimin. sadece cantalarımız hazır ne olur ne olmaz diye. olsun bende dogumdan sonra yapacagım allah böyle nasip etti :) eşimde bu konularda biraz beceriksiz. oylece kitlendi kaldı. :) beraber yapıcaz iyileşince galiba:)
ben işte enigmanıın travel sistemini aldım 2020 değil de 2010 benimki herhaldeKIzlar bende ilk basta travel sistem bebek arabası almayı düşünüyordum. tasıma koltuklu olanlardan yani. arastırdım alanlar agır oldugu için kullanamamaktan şikayet ediyorlar. bende Pierre Cardin'in 2020 enigma diye bir modelini gördüm. 0 aydan itibaren kullanılıyor beşik gibi oluyor. birde avrupada yılın bebek arabası secilmiş. 6.5 kilo toplam agırlıgı cok hafif yani çift yonlü. şimdi onu almayı dusunuyorum. arıca bir oto koltugu alıcam galiba. çünkü travel sistemlerdeki 13 kiloya kadar kullanılıyor. yani aslında oto koltugu degil tasıma koltugu. 9-25 kilo olanlar var onlardan almayı dusunuyorum.
1)pierre cardin enigma 2020
Eki Görüntüle 41093
2)pierre cardin ps 2080 Power
3)Pierre Cardin Yeni Enigma Çift Yönlü Alüminyum Bebek Arabası
bunların 3u de aynı tip arabalar. sadece kumas farkı var sonuncusu 2010 model 2.si gece parlıyormus. ilki de ilk cıkanı. 3ununde ayak kısmı havaya kalkıyor ve sırtı tam yatıyor. tentesi tam kapanıyor ve ayak kısmına ek olarak rüzgarlık takılınca beşik gibi oluyor. ben begendim ama tabiii fikre ihtiyacım varr..... :)
tomurcuk ve nilay teşekkür ederimmm güzel dilekleriniz içinnn...........
özlemco geçmiş olsun
evet Nilay sezaryen de olabilir kendimizi her ikisinede hazırlayalım ne olur ne olmaz:) sonra panik olmayalım. onemli olan bebişlerimiz geliyor ona odaklananlım.
Benim kesin sezaryen olacak 38. haftada bebegin esi asagıda diye ama ben hala belkide iyileşirim normal olur diye kendimi hazırlamaya calısıyorum. sok olmamamak için.
ben rahatsızlıgımdan oturu daha hiç bişeyini hazırlayamadım bebişimin. sadece cantalarımız hazır ne olur ne olmaz diye. olsun bende dogumdan sonra yapacagım allah böyle nasip etti :) eşimde bu konularda biraz beceriksiz. oylece kitlendi kaldı. :) beraber yapıcaz iyileşince galiba:)
hayırlısı ile kucağımıza alalımda gerisi önemli değil canım ,
sende yaparsın bebişin doğunca...hem bebeğinde kucağında olacağı için daha bir zevkle hazırlarsın herşeyini...
içini ferah tut hem alır hem almasa da doğunca hop hop büyür, şimdi yer dar diye planlar yapıyordur ben büyüyorum burasının hacmi belli biraz sıkıyım dişimi buraya sığamayacağım böyle giderse faln diye :icecream:NİLAY SELNA saolun kızlar inş. güzel haberlerle gelirim..tek korkum oğlumun kilosu..inş. almıştır geçen kontrolde 1 haftada 150 gr almıştı..şimdi daha çok almıştır umarım..
NİLAY SELNA saolun kızlar inş. güzel haberlerle gelirim..tek korkum oğlumun kilosu..inş. almıştır geçen kontrolde 1 haftada 150 gr almıştı..şimdi daha çok almıştır umarım..
tomurcuk ve nilay teşekkür ederimmm güzel dilekleriniz içinnn...........
özlemco geçmiş olsun
ben işte enigmanıın travel sistemini aldım 2020 değil de 2010 benimki herhalde
içine oturtuluyor oto koltuğu başlarda ilk 6 ay oto koltuğuyla birlikte kullanılıyor sonra bebek arabası olark diye biliyorum ben de senini gibi hafif olması sebebeiyle aldım üç renk olması hoşuma gitmemişti çok karışık gelmişti ama eşim her gördüğünde iyiki bunu aldık diğerleri çok büyük olurdu diyip durdu kullanmadığımız için bilemeyeceğim ama iri bebekler için çok uzun süre kullanılmıyormuş benim için önemli olan oto koltuğuydu onun da açık renk olması iyi oldu çünkü arabayı genelde güneş altına bıraktığım için geldiğimde oğlum yanmaz diye düşünüyorum, ama oto koltuksuz da 4 tekerlek düşünüyorsan en iyi araç diyebilirim benim gördüğüm benim aklım hep 3 tekerlklilerdeydi o yüzden pek ısınamamıştım
gökkuşak maşallah kızına canım,benimkide büyümüş,göbişli değil;uzun boylu olacak dedi doktorum,hayırlısı bakalım....
ozlemco geçmiş olsun canım
içini ferah tut hem alır hem almasa da doğunca hop hop büyür, şimdi yer dar diye planlar yapıyordur ben büyüyorum burasının hacmi belli biraz sıkıyım dişimi buraya sığamayacağım böyle giderse faln diye :icecream:
hayırlısı ile kucağımıza alalımda gerisi önemli değil canım ,
sende yaparsın bebişin doğunca...hem bebeğinde kucağında olacağı için daha bir zevkle hazırlarsın herşeyini...
evet bende oyle dusunuyoryum:) bebişlerin kilolarını da dert etmeyelim. benimkide cok buyuyo :) ne yapalım bisekilde hepsi farklı. karsılastırmayalım bence. endişelenecek bişey yok zaten kilo opsiyonu cok geniş bi aralık 2500 4000 grama doktorlar normal diyor. saglıklı olsun hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiii insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?