ayyyy bende 3 tekerleklileri cok begeniyorum ama esim almaya gitmişti satıcı tavsiye etmemiş. hem katlanma problemi var cok kuculmuyo diye hem de denge problemi var demiş. bir yerden inerken devriliyo demiş??? nekadar dogru bilmiyorum ama esim inanmıs almamıstı :)
evet bende oyle dusunuyoryum:) bebişlerin kilolarını da dert etmeyelim. benimkide cok buyuyo :) ne yapalım bisekilde hepsi farklı. karsılastırmayalım bence. endişelenecek bişey yok zaten kilo opsiyonu cok geniş bi aralık 2500 4000 grama doktorlar normal diyor. saglıklı olsun hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiii insallah:)
inşalllahhhhh...bende zaten 2800 doğmuşum...ama insanın içi gitmiyo değil..kaynanada kilolu doğan bebeğin bakımı daha kolay olur demiştide..kötükedihüso..sıkıntı yapıyorum işte önemli olsan sağlıklı olması..
selam kızlar. canım çooook sıkkın daha tam geçmişe bakamadım ama kafa büyüklüklerinden bahsetmişsiniz.
bugün kontrolüm vardı. çatıma falan baktı doktor. bugün sata göre tam 36haftalık oldum. 34 haftalık gitmişken bebeğim 600gr ma yakın almıştı. bu sefer ise anca200gr almış. ve göbek çevresi 35haftalık çıktı. kafa ise 39haftalık. yani kafamız 3hafta önden gidiyor. çatıma baktı. (daha doğrusu bakmaya çalıştı çünkü kendimi kastım ve canım acıdı. 4parmak falan sokuyor. kesesi patlamasın falan dedim. yani saçmaladım. doktorda yok kese daha içerde dedi. parmaklarla ölçüyorlar yani) neyse çatı orta halli. ne çok dar ne geniş. ama kafası büyük olduğu için doktorum çok zorlanacak doğumları önermiyoruz dedi. zaten benim de moral sıfırlandığı için haftaya cuma karar verelim seninle dedi. zaten hastanemde çok kalabalıktı. sıra bana gelsin diye epey bekledim onun da stresi oldu. bebiş 2.860 olmuş. ben 3ü geçmişimdir diye düşünüyordum. o da kafasının büyüklüğünün yaptığı bir ağırlık. gittim et aldım. bu hafta protein destekli yemek yiyeyim karnı büyüsün diye düşündüm. 2haftadır tatlıya sardım kendi popomu büyüttüm çünkü ve vicdan azabı yaptım işte böyle. sizinde canınızı sıktım. mafoldumben
inşalllahhhhh...bende zaten 2800 doğmuşum...ama insanın içi gitmiyo değil..kaynanada kilolu doğan bebeğin bakımı daha kolay olur demiştide..kötükedihüso..sıkıntı yapıyorum işte önemli olsan sağlıklı olması..
canım ben 3800 doğmuşum,kızkardeşim 2800,annem benimle hastalık vs. konularda kardeşimle uğraştığından daha çok uğraşmış,,,bence sağlıklı olsun yeter...
evet bende oyle dusunuyoryum:) bebişlerin kilolarını da dert etmeyelim. benimkide cok buyuyo :) ne yapalım bisekilde hepsi farklı. karsılastırmayalım bence. endişelenecek bişey yok zaten kilo opsiyonu cok geniş bi aralık 2500 4000 grama doktorlar normal diyor. saglıklı olsun hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiii insallah:)
Amin canım inşallah...
selam kızlar. canım çooook sıkkın daha tam geçmişe bakamadım ama kafa büyüklüklerinden bahsetmişsiniz.
bugün kontrolüm vardı. çatıma falan baktı doktor. bugün sata göre tam 36haftalık oldum. 34 haftalık gitmişken bebeğim 600gr ma yakın almıştı. bu sefer ise anca200gr almış. ve göbek çevresi 35haftalık çıktı. kafa ise 39haftalık. yani kafamız 3hafta önden gidiyor. çatıma baktı. (daha doğrusu bakmaya çalıştı çünkü kendimi kastım ve canım acıdı. 4parmak falan sokuyor. kesesi patlamasın falan dedim. yani saçmaladım. doktorda yok kese daha içerde dedi. parmaklarla ölçüyorlar yani) neyse çatı orta halli. ne çok dar ne geniş. ama kafası büyük olduğu için doktorum çok zorlanacak doğumları önermiyoruz dedi. zaten benim de moral sıfırlandığı için haftaya cuma karar verelim seninle dedi. zaten hastanemde çok kalabalıktı. sıra bana gelsin diye epey bekledim onun da stresi oldu. bebiş 2.860 olmuş. ben 3ü geçmişimdir diye düşünüyordum. o da kafasının büyüklüğünün yaptığı bir ağırlık. gittim et aldım. bu hafta protein destekli yemek yiyeyim karnı büyüsün diye düşündüm. 2haftadır tatlıya sardım kendi popomu büyüttüm çünkü ve vicdan azabı yaptım işte böyle. sizinde canınızı sıktım. mafoldumben
canım benim,üzülme daha 1 ay var önünde çok hızlı kilo alır ,yumurta,muz ve bol bol peynir ye,bebekler son ay göbişlerini büyütüyorlarmış,2,800 gr.ın üzerine çıkmış bebişin ,maşallah,son 4 haftada 200 er gr. alsa 3500 doğar ,Daha ne olsunki...
Canım üzülecek hiçbirsey yok bunlar ortalama degerler herkesinki bir olacak degil. sen icini ferah tut:) sadece sürekli yemeklerden sonra sol tarafına yat. ben 4-5 aydır rahatsızım sürekli yatıyorum. bebeşin eşi asagıda. surekli sol tarafıma yatıyorum . sırt ustu nefes alamıyorum sagdada bebegin eşi var kanamam oluyor. benim bebekde bu yuzden biraz iri. cunku ana damarlar sagdan geciyormus bebek sag tarafımızdan besleniyormus. sola yatınca rahat rahat beslenebiliyormus.benimkide cok besleniyo yani. zaten sekerimde cıktı benim. 2 aydır da diyetteyim. şişko olmadım ama herseyi yasakladı işte herseyi. ama bak hiç dert etmiyorum .psikolojimizi bozunca anlıyomus ya bebişlerimiz ondangulelimmm hepppp:)
kullanım bence kişiden kişitye değişiyo...benim ablam ilk çocuklarında 4 tekerlekli kulandı ozamalar 3 tekerlekli yoktu zaten son bebeğine 3 tek. aldık çok memnun bana mutlaka 3 tek. al dedi..kii o bu arabayı zonguldakta kullanıyo..yolları acayip yokuştur..bende 3 tekerlekli aldım...travellerden evet doğru çok küçülmüyo ama benim aldığım model büyük dursada tek elle açılıp kapanıyo...
sıkma canını canımya..ben napayım ozaman benim kuzu senin haftanda 2660 gr.dı...1 haftada 150 gr alabilmiş sadece...yarın senin oğlunun kilosunu bulmuş olsa sevinicem yani...inş. bi sonraki kontrolde tombik olur annesi
ama ağırlığını kafası yapmış. normal doğuma da engel oluyor kafa büyüklüğü. başından beri normal istiyordum. şimdi içerde sıkışır korkusuyla sezeryana döndüm. of ne zormuş hamile olmakkk
sağol canım. inşallah seninki de kilolanır. ulturason ölçümlerin nasıl kafa göbek bacak haftasıyla uyumlu mu
buyuklerin boyle sacma inancları cok fazla:9 insanı alt ust edebiliyorlar. Ama soyle dusunelim. hala kendi dogurdukları gune gore nitelendiriyorlar herseyi. o yuzden kulakları kapatalım dıs dunyaya cok kotu birsey olsa dr zaten soylemez mi? sorun yapmayalım bebişimiz anlıyorrrrrrr:)
HO HO HO neseli hayat:)))))
modeli yazarmısın canım ben daha almadım inceleyeyim. ben 3 tekerlekli cok begeniyorum:) ama adam eşimi fena halde ikna etmiş denge konusuna
göbek haftayla uyumlu...baş 1 hafta küçük..boy 10 gün büyük..baya karışık yani..hepsini uyumlu yapamadım bitürlü..
sağol canım. inşallah seninki de kilolanır. ulturason ölçümlerin nasıl kafa göbek bacak haftasıyla uyumlu mu
kraft deluxe jogger canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?