2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kullanım bence kişiden kişitye değişiyo...benim ablam ilk çocuklarında 4 tekerlekli kulandı ozamalar 3 tekerlekli yoktu zaten son bebeğine 3 tek. aldık çok memnun bana mutlaka 3 tek. al dedi..kii o bu arabayı zonguldakta kullanıyo..yolları acayip yokuştur..bende 3 tekerlekli aldım...travellerden evet doğru çok küçülmüyo ama benim aldığım model büyük dursada tek elle açılıp kapanıyo...

canım benim,üzülme daha 1 ay var önünde çok hızlı kilo alır ,yumurta,muz ve bol bol peynir ye,bebekler son ay göbişlerini büyütüyorlarmış,2,800 gr.ın üzerine çıkmış bebişin ,maşallah,son 4 haftada 200 er gr. alsa 3500 doğar ,Daha ne olsunki...

Canım üzülecek hiçbirsey yok bunlar ortalama degerler herkesinki bir olacak degil. sen icini ferah tut:) sadece sürekli yemeklerden sonra sol tarafına yat. ben 4-5 aydır rahatsızım sürekli yatıyorum. bebeşin eşi asagıda. surekli sol tarafıma yatıyorum . sırt ustu nefes alamıyorum sagdada bebegin eşi var kanamam oluyor. benim bebekde bu yuzden biraz iri. cunku ana damarlar sagdan geciyormus bebek sag tarafımızdan besleniyormus. sola yatınca rahat rahat beslenebiliyormus.benimkide cok besleniyo yani. zaten sekerimde cıktı benim. 2 aydır da diyetteyim. şişko olmadım ama herseyi yasakladı işte herseyi. ama bak hiç dert etmiyorum .psikolojimizi bozunca anlıyomus ya bebişlerimiz ondan gulelimmm hepppp:)

ama ağırlığını kafası yapmış. normal doğuma da engel oluyor kafa büyüklüğü. başından beri normal istiyordum. şimdi içerde sıkışır korkusuyla sezeryana döndüm. of ne zormuş hamile olmakkk

haklısın canım sağol. hep sola yatıyorum zaten. bu hafta biraz telaşeliydi belki de fazla yordum kendimi. sen de kendine ve bebişe iyi bakk

sıkma canını canımya..ben napayım ozaman benim kuzu senin haftanda 2660 gr.dı...1 haftada 150 gr alabilmiş sadece...yarın senin oğlunun kilosunu bulmuş olsa sevinicem yani...inş. bi sonraki kontrolde tombik olur annesi

modeli yazarmısın canım ben daha almadım inceleyeyim. ben 3 tekerlekli cok begeniyorum:) ama adam eşimi fena halde ikna etmiş denge konusuna

sağol canım. inşallah seninki de kilolanır. ulturason ölçümlerin nasıl kafa göbek bacak haftasıyla uyumlu mu

hayırlısı olsun canım,insan üzülüyor ama bebişler içinde katlanıyor,normalde bebeğin oksijensiz kalıp strese girmesindense sezeryan olmak çok daha mantıklı,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım....

göbek haftayla uyumlu...baş 1 hafta küçük..boy 10 gün büyük..baya karışık yani..hepsini uyumlu yapamadım bitürlü..

uzun ince olcak demekki. benimkinin baş 3hafta büyük göbek 1hafta küçük boy haftayla uyumlu. ben de bir türlü uyumlu yapamadım. hatta doktora da niye orantılı büyümüyor dedim. o da zamanla olur falan dedi. tabi ne desin adam..

tatlım canını sıkma bosyere kılosu az deılkı bebısının... buhafta ıyı beslen toparlanır annesı.. beslenmeye dıkkat et canım..hersey yoluna gırer ınsallah..

kızlar buarada kuzularımıznın odalarına odamızı ekledım sonunda... bakarsanız sevınırız..

kraft deluxe jogger canım...

Canım yaa bende bu modeli begenmiştim işte cok kibar ve gosterişli. gule gule kullanın bebişinizle. nekadara aldıgını sorabilirmiyim. piyasayı bilmiyorum . hep netten bakmak nasip oluyor ya:) netteki fiyatları piyasayla aynı mı diye merak ediyorum da? yoksa magazalar indirime gidiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…