2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet satıcılar özellikle hiç iyi demiyor 3 tekerlekliler içn ben şüpheliyim epey ellerindeki 4 tekerleklileri satmadıkları için dediklerinden ama katlanınca küçülmediklerini gözlerimle gördüğm sağa sola dönüşleri faln çok iyi bence ben 4 tekerleklilere pek hakim olamıyorum gerçi pratik kazandıkça oluruz ama 3 tekerleklilerde o hakimiyet iyi olur diye düşünüyorum ve dengede sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum kaliteli bişey alınırsa sonuçta bi yerden inip çıkarken zaten tekerlekler havada olduğu için denge sorun olabilir o dengesiz duran hepsinde geçerli olur 4 te olsa 3 te olsa aynı

ayşesinem sen doğum ücretini konuştunmu hiç doktorunla?
doktorumla konuşmadım, o işlere bakmadıklarını garip bi biçimde geçen ziyaretimde belirtti, zaten hastaneye bağlı olduğu için ona sormayı planlamıyordum ama o bugün saçma sapan insanlar arıyor bizim sekretere hesap soruyor geçen yıldan bu yana neden bu kadar zamlandı sizin doğum ücretleri diye deyip güldü, nstYe girmeye gideceğim 21inde o zmn bi saat erkenden gidilecekmiş nst'de doğum katnda diye düşünüyorum o ara hem gezip hem sorularımı sorarım diyorum, bir de şu hastahane işlerinde pazarlık yapma imkanı oluyor mu onu çok merak ediyorum zaten biz bi doğum ücreti ödedik muayneye gelrken eski hastanızız bize bi indirim yapınb denir mi acaba muhasebeye?
canım üzülme herşey olacağına varır, koca kafa diye seversin ben de öyle sevecekmişim gibi duruyor, şimdi bak böyle şeyleri önceden öğrenme şansımız olduğu için bu kadar düşünebiliyoruz ya normal doğum diye gidip doğumun yarısında zorlancaz seni sezeryana alaım deselerdi farklı olmazdı bence ikiniz için de en iyisi ne ise o olsun diye dua et, biraz da kontrolü elden bırakmak lazım çok sıkıyoruz böyle kendimizi

selam kızlar. elvos cok sıkma canım kendini olsun doğduktan sonra büyük. haftasına göre büyük yada küçük kötü bir şey olsa söylerdi doktorun

hulka bebek odaları kısmına koymuş..benimde o modelden ..ben aralık başında antalyadan 500e aldım 10 taksitle. .ozamanlar nette 600den başlıyodu...mağzalarda daha uygun anlıcan..hatta hulka benden daha ucuza almıştı yanlış hatırlamıyosam

evet talım bız 420 ye aldık ınetrnetten.. ama cok kullanıslı gercekten surmesı kolay ama suda varkı katlanınca kocaman bısey oluyo yanı cok kuculmuyo..

yanlız şimdi kafam karıştı benimya...bende 36+4 te gitmiştim 2660 la haftaya uyumlu çıkarken seninki 2860 la nasıl 35 haftalık çıkarkiii..bilmiyorumkismile

yoook karnı 35 haftalık. toplamda 36haftayı geçiyor. ama 3ünün ortalaması alındığı için kafa nedeniyle 36yı geçiyor. ama bebekte asıl önemli olan tüm 3 organında haftasıyla uyumlu olması. mesela ben senin yerinde olsam, kilosuna takılmazdım çünkü karın çevresi haftasıyla uyumlu çıkmış. başı 1hafta geride çıkmış. o da genetik bir durum. hergüün avuçla ceviz yiyorum o mu bu kafayı büyütüyor bilmem ama sana cevizi tavsiye ederim.

selam annişler nasılsınız...
geçmişe bakamadım henüz herkes iyidir umarım..
benim ağrılarım çok rahatsız ediyo ayakta durmakta zorlanıyorum. uzanmaktayım genelde.
tahlil sonuçlarımı aldım kanım çok düşük çıktı halsizliğim ondanmış meğerse.

hımmm doğruuu şimdianladım..benim aklım kiloya gitti..valla dr.umdan süphe edicektim..sağlıkla gelsin kuzular..

SLM KIZLAR OKU OKU BıTıREMEDıM AYYYY bayanssulusmile
hayırlı cumalar bu arada...
bebişlerni görenlere maşallah
bende oğluşumun mobilyalarını siliyorum bugün yerleştireceğim inş.
akşam eşime kızdım daha var ne telaş yapıyosun abarttın iyice evişi değil mi bilmem ne bende küstüm yattım..benim zaten burada kimsem yok yardım edeck herşeyimi kendim yapıyorum bi de onun hizmetinden de taviz vermiyorum adamhala anlamıyo halimi gün geçtikçe ağırlaşıyorum diyorum anlamıyo ne kendi ne ailesiii klava:
şimdi yerleştiricem kilitlicemkapıyı tavır yapıcamm :dilcikar:

Kızlar ben kacıyorum kollarım cok yoruldu:) Ant. tesekkür ederim. bu arada bebek odalarınıza baktım cok guzel olmus hayırlı ve saglıklısıyla kullansınlar insallah:) Dogrusu için de burulmuyor degil benim odam daha bombosss((( olunca alıcam artık. sizinkilerden de biraz fikir çalıcam tabi:)

evet talım bız 420 ye aldık ınetrnetten.. ama cok kullanıslı gercekten surmesı kolay ama suda varkı katlanınca kocaman bısey oluyo yanı cok kuculmuyo..

hulka hangi siteden aldın? ogrenebilirmiyim? bari bebegimin beşigiyle arabası olsun dimi
(( gerisinide dogumdan hemen sonra alıcam insallah

aysesinem üzülme lütfen. herkesin bakış açısı bir olmuyor ne yazıkki. kaç kardeşsiniz? hayat yormuş olabilir. sıkma canını birileri yardım etsin de artık kim ederse etsin.

aysecım oncelıkle kayınvalıdene masallah dıyorum cok sanslısın benımkı aramaz bıle bıle nasılsın dıye..ama anneın yaptıgına anlam veremedım aslında ustune daha fazla dusmesı gerekırken nıye boyle yapıyo acaba.. anlamadım valla ama yınede sen kınlenme sakın annendır nede olsa torununu kucagına alınca yardım eder artık sana..hem belkıde kayınvalıden yapıyor yalnız deılsın dıye ıcı rahattır ondan boyle davranıyodur..

ayşesinem ,üzülme bence ,hassas bir dönemde olduğun için annene daha fazla ihtiyaç hissediyor olabilirsin,
ona daha fazla ihtiyacın olduğunu,aslında diğer insanların dışında onun ilgilenmesini istedğini belirt bence,

aysesinemk üzülme cnaım bizde de aynı durum var sadece işleri olduğunda ararlar. benim birde kız kardeşim var nişanlı. düğün teleşına girdi arayıp sormuyı hoş ondan öncede aramıyordu ya neyse. işi olunca ararlar sadece bende üzülüyorum pazar günü hem ağladım hem banyo temizledim benim kaderim kötü yazılmış ilk baştan diye.

ayşesinem haklısın üzülmekte tabi bekliyosun bişeyler ama annenin yapısı buysa değiştirecek ve yapabilcek bişeyin yok. üzülmiyceksin canını sıkmıycaksın şanslısınki kayınvaliden yanında ve sana yardımcı oluyor ne güzel. onun yanında mahçup hissetme kendini bence her konuda annen böyleyse kendini sıkmıycaksın canım. oluruna bırak sen yanında olanlarla mutlu olcanım. çünkü ne kadar çabalarsan çabala kimseyi değiştiremiyosun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…