memnunmu oldun:1no2:
Kızzz beni tanıyosun zaten önceden memnun olmuştuk biz tanııştığımıza
şuleyükselnizam bennnn
adımı değiştirdimdelikafadulden
nidahcanım benim bugün yok olmadı bulantım ama gece en az 4 defa bişeyler atıştırdım sabahta leblebi yedim ve çok şükür mide bulantım yok
ama iş konusuna gelince evde olmak sıkıcı
memnunmu oldun:1no2:
kızzz beni tanıyosun zaten önceden memnun olmuştuk biz tanııştığımıza
şuleYükselNizam bennnn
adımı değiştirdimdelikafadulden
Sağlık ocağını aradım.1 2 ay içinde taşınma durumumuz var.Size kayıt olayım mı taşındığım yere mi olayım diye.Yarın sabah gidicem.Gelin görüşelim dediler
canımm çaktırmadan işleri de yürütüyorumm arada arkama birileri geçiyo hooooop ekranı aşağı indiriyorum kaydirigubbakcemile3
kk manyakı oldum yaf:roflol:
cumartesi açık oluyolar mı acaba ya ben de olayım bari kayıt..
yeni gittiğin yerde olsan daha iyi canım bence:uhm:
kaydını yaptır olmassa sonra taşındığın yere kaydını aldırırsınSağlık ocağını aradım.1 2 ay içinde taşınma durumumuz var.Size kayıt olayım mı taşındığım yere mi olayım diye.Yarın sabah gidicem.Gelin görüşelim dediler
çalışıyo olsaydım hiç uyanmak istemiyodum evde olduğum zaman da horoz gibiyim sabahın 7 sinde ayaktayım uykum gelmiyoyaa tatlım evdeysen yat uyu 12lere kadarkaydirigubbakcemile3
gece de uykunu bölmüşsün uykun yokmuu
vala gece bi wc ye gidiyorum bende hatta baya bi gidiyorum onun dışında bişiler yemek aklıma gelmiyo. sabahları da feci bulanıyo leblebi çub. kraker fln artık midem almıyo:umursamaz:
cumartesi açık oluyolar mı acaba ya ben de olayım bari kayıt..
yeni gittiğin yerde olsan daha iyi canım bence:uhm:
Ben de öyle düşünüyodum ama gelin dediler.H. sonu kapalı sanırım.8:30 -17:30 çalışıyolarmış
şu güzelliğe bakın yaa
ben gitmiştim ilk hamşle kaldığımda kayıt ettiler 4. ayın sonunda gel dediler istersen yeni evine taşındıktan sonra git karışıklk olmasın canımSağlık ocağını aradım.1 2 ay içinde taşınma durumumuz var.Size kayıt olayım mı taşındığım yere mi olayım diye.Yarın sabah gidicem.Gelin görüşelim dediler
eşimi zor ikna ettim götürecek bugün saol canımTugba ayakkabıyı giydiğin için değiştirmezler canım.Kalıba ver sen onu.1 numara geniştiyolar
cnmsın çok teşekkür ederim kendi adımabunlarr topicimizin ilk kız anneleriiiineee dimples ve BERAY içinkaydirigubbakcemile3
:sm_cool::sm_cool:
bu arada herkese günaydın.
kızlr aşkolsun istanbulda olan arkadaşlarım niye bana cevap yazmadınız... kaynadı mı yoksa yazım.
eğer öyle ise sorumu yineliyorum : doktorumu değiştirmem gerekiyor. siz hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz güzellerim...
çok tatlı ya içim gidiyo benim
şu güzelliğe bakın yaa
tatlım ya doktor hastane diye bir topic varya kadınklar k. oraya sorsana canımkızlar ben hala cevap bekliyorum ama kimsecikler bişey yazmamış. herhalde ciddiye alan olmadı beni. neyse canınız sağolsun. bakarım ben başımın çaresine. bebişimle birlikte ...
hoşçakalın kızlar.. kendinize iyi bakın.... listenizden çıkartın beni.... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?