2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarr topicimizin ilk kız anneleriiiineee dimples ve BERAY içinkaydirigubbakcemile3

:sm_cool::sm_cool:

Sağlık ocağını aradım.1 2 ay içinde taşınma durumumuz var.Size kayıt olayım mı taşındığım yere mi olayım diye.Yarın sabah gidicem.Gelin görüşelim dediler

nidahcanım benim bugün yok olmadı bulantım ama gece en az 4 defa bişeyler atıştırdım sabahta leblebi yedim ve çok şükür mide bulantım yok
ama iş konusuna gelince evde olmak sıkıcı

yaa tatlım evdeysen yat uyu 12lere kadarkaydirigubbakcemile3

gece de uykunu bölmüşsün uykun yokmuu

vala gece bi wc ye gidiyorum bende hatta baya bi gidiyorum onun dışında bişiler yemek aklıma gelmiyo. sabahları da feci bulanıyo leblebi çub. kraker fln artık midem almıyo:umursamaz:

memnunmu oldun:1no2:
kızzz beni tanıyosun zaten önceden memnun olmuştuk biz tanııştığımıza
şuleYükselNizam bennnn
adımı değiştirdimdelikafadulden

Alemsin Şule.Ben de memnun olmuştum senşnle tanıştığıma.Hala memnunum kaydirigubbakcemile3

Sağlık ocağını aradım.1 2 ay içinde taşınma durumumuz var.Size kayıt olayım mı taşındığım yere mi olayım diye.Yarın sabah gidicem.Gelin görüşelim dediler

cumartesi açık oluyolar mı acaba ya ben de olayım bari kayıt..

yeni gittiğin yerde olsan daha iyi canım bence:uhm:

Tugba ayakkabıyı giydiğin için değiştirmezler canım.Kalıba ver sen onu.1 numara geniştiyolar

firstday gördüm senii hoşgeldin opuyorumnanaktan

Ben de öyle düşünüyodum ama gelin dediler.H. sonu kapalı sanırım.8:30 -17:30 çalışıyolarmış

kaydını yaptır olmassa sonra taşındığın yere kaydını aldırırsın
çalışıyo olsaydım hiç uyanmak istemiyodum evde olduğum zaman da horoz gibiyim sabahın 7 sinde ayaktayım uykum gelmiyo

cumartesi açık genelde saat 16 ya kadar

kızlar ben hala cevap bekliyorum ama kimsecikler bişey yazmamış. herhalde ciddiye alan olmadı beni. neyse canınız sağolsun. bakarım ben başımın çaresine. bebişimle birlikte ...
hoşçakalın kızlar.. kendinize iyi bakın.... listenizden çıkartın beni.... senağlama

ben gitmiştim ilk hamşle kaldığımda kayıt ettiler 4. ayın sonunda gel dediler istersen yeni evine taşındıktan sonra git karışıklk olmasın canım
Tugba ayakkabıyı giydiğin için değiştirmezler canım.Kalıba ver sen onu.1 numara geniştiyolar
eşimi zor ikna ettim götürecek bugün saol canım

valla canım ben görmedim ben malatyadayım yardımcı olamıyacağım bu arada niye değiştiriyorsun ki:uhm::uhm::uhm:

şu güzelliğe bakın yaa
çok tatlı ya içim gidiyo benim
tatlım ya doktor hastane diye bir topic varya kadınklar k. oraya sorsana canım

sulecim evet benim nisana denk geliyor doğumum basından beri belliydi zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…