2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kimdi hatırlamıyorum arkadaşlardan birine 10. haftada aşı vermişler.Hamilelikte 3 doz tetanoz yaptıklarını biliyorum ama haftası farkediyo mudur ki.Ben daha kayıt olmadım

kaydirigubbakcemile3sorma valla doktora giderken yolda yedim
sonra muayene olmadan öncede yedim maşallah hiç durmadı sonra yerinde ensesini ölçtürtmedi zemuszemus

benimde yavaş yavaş sıkmaya başladı, bi önceki hamileliğimdede çok kötü şişiyordu bi numara büyük ayakkabı bile almıştım. Tuz tüketimine dikkat etmemiz lazım.

Ayy inşallah:))) Çok isterim kızım olmasını ama Allah sağlıklı evlat nasip etsin:))

oyy günaydın büyülü bahçe hekaydirigubbakcemile3 evdemisin Nurem ?

Yok canım ne evi işteyim:))

suleyeni aldım ama dün işe gelirken giydim değiştirmezler sanırım 37 giyiyorum 38 i çok boldu off eşimde kızıyo bana büyüğünü alsaydın diye ama çok boldu tuzlu da çok yemiyorum ama su içeyim bol bol bakalım çok rahatsız oldumiki gündür

ebe bana dedı tuzdan uzak dur demır ılacını ıÇmeden Önce ve sonra 1 saat sÜt ıÇme artı kızartma yasak dedı

)
Cansu0606, colerko, endlight+, gizemlimikado, joker08+, kelebek01+, nefret, nidah+, NSA+, Nurem+, sayma, SCHATZİ+, selma2429, TIFF, tugba, _BERAY
KIZLAR NASILSINIZ
iyiyizz canımm bulanıyorum ben sürekliii laelaelaelaelae

daha dün almışsın değiştirmek zorundalar canım git biraz cazgırlık yap sıkıyo ayağımı falan de bide ben hamileyim nasıl değiştirmezsiniz diye bağırdınmı tamamdır:hulya:
bence değiştirirler gerçketn yazık günah giyemeceğin şeyi ne diye tutucaksın
benimde yüzüm şişmeye başladı sanki ya:sinifsinif:

inşallah canım iyi haberlerle gelirsin benim hep karnımdan bakıyo ama sıkışık gitmiyorum
)
Cansu0606, colerko, endlight+, gizemlimikado, joker08+, kelebek01+, nefret, nidah+, NSA+, Nurem+, sayma, SCHATZİ+, selma2429, TIFF, tugba, _BERAY
KIZLAR NASILSINIZ
iyiyiz canım sende iyiisindir inşallah

nidaaaaaaaadelikafadulden
sesin çıkmıyooooo

canımm çaktırmadan işleri de yürütüyorumm arada arkama birileri geçiyo hooooop ekranı aşağı indiriyorum kaydirigubbakcemile3

kk manyakı oldum yaf:roflol:

nidahcanım benim bugün yok olmadı bulantım ama gece en az 4 defa bişeyler atıştırdım sabahta leblebi yedim ve çok şükür mide bulantım yok
ama iş konusuna gelince evde olmak sıkıcı

canımm çaktırmadan işleri de yürütüyorumm arada arkama birileri geçiyo hooooop ekranı aşağı indiriyorum kaydirigubbakcemile3

kk manyakı oldum yaf:roflol:

iyi yapıyosun canım bende yeni yerimde ekranı görmğyolar gerçi çatır çutur klavye sesi var ama onun içinde müzik açıyorumşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…