valla orasını bilmiyorumda 20,haftada 1 doz aşı 25,haftada 1, doz doğumdan 6,ay sonra 1 doz ve doğumdan 1,yıl sonra 1 doz ve ömür boyu tetenoz aşısı yokmuşevimi yerleştirdim valla mis gibi oturuyorum şuan
Günaydın kızlar,
bugün çok heyecanlıyım, akşama doktor kontrolüm var. :sinifsinif: Belki bu sefer karından bakar daha önce hep alttan muayene olmuştum. Karından bakması için sıkışıkmı gitmem lazım. İnşallah herşey yolundadır ya bana dua edin yine lütfen. Bide bu çikolatayı nezaman yeniyo??
Şule sen en son kontrolde ne kadar çikolata yedin bacım, çocuk yerinde duramamış kaydirigubbakcemile3 bidahakine az ye bari.
kızlar szin ayaklarınız şişiyomu benim çok kötü ayakkabılar çok sıkıyo hafta sonu ortopedik ayakkabı aldım ilk günden parmaklarım su topladı bugünküler herzamnaki ayakkabılarım ama fena sıkıyolar
Ayy inşallah:))) Çok isterim kızım olmasını ama Allah sağlıklı evlat nasip etsin:))hemen yeni aldığın ayakkabıları değiştirsene sıktı diye elinde patlamasın
aaa güzelmiş o zaman bende sevdim şimdi büyülü bahçeleri
olsun sen kıdemli oldun ama bana hep küçük geliyosun yaaa burem senin kızın olucak heralde hee nerden çıktı şimdi dicen ama bende bilmiyorum
oyy günaydın büyülü bahçe hekaydirigubbakcemile3 evdemisin Nurem ?
Yok canım ne evi işteyim:))
Günaydın kızlar,
bugün çok heyecanlıyım, akşama doktor kontrolüm var. :sinifsinif: Belki bu sefer karından bakar daha önce hep alttan muayene olmuştum. Karından bakması için sıkışıkmı gitmem lazım. İnşallah herşey yolundadır ya bana dua edin yine lütfen. Bide bu çikolatayı
HADİ İŞALLAH BUSEFER ULTRASONLA BAKAR ARTIK BÜYÜDÜ BİZİM MELEKLERİMİZ
aslında bende yaptırayım diyorum evine gelip aşına kadar yapıylar bebek oluncada ilgileniyolarmış...
benide biri evime götürrmü acaba:bbo:
BENCE KAYDINI YAPTIR DÜN GELMİŞLER BEN EVDE YOKTUM KOMŞU SÖYLEDİ SABAH HEMEN KOŞTUM SAĞLIK OCAĞINA:asigim::asigim:
)
Cansu0606, colerko, endlight+, gizemlimikado, joker08+, kelebek01+, nefret, nidah+, NSA+, Nurem+, sayma, SCHATZİ+, selma2429, TIFF, tugba, _BERAY
KIZLAR NASILSINIZ
kimdi hatırlamıyorum arkadaşlardan birine 10. Haftada aşı vermişler.hamilelikte 3 doz tetanoz yaptıklarını biliyorum ama haftası farkediyo mudur ki.ben daha kayıt olmadım
)
Cansu0606, colerko, endlight+, gizemlimikado, joker08+, kelebek01+, nefret, nidah+, NSA+, Nurem+, sayma, SCHATZİ+, selma2429, TIFF, tugba, _BERAY
KIZLAR NASILSINIZ
canım bu arada ben şuleeeedelikafadulden
sabah iş yoğun oluyor. Arada ancak açıp bakabiliyorumm
iyiyimm sen nasılsın?
iyiyizz canımm bulanıyorum ben sürekliii laelaelaelaelae)
KIZLAR NASILSINIZ
Ayy inşallah:))) Çok isterim kızım olmasını ama Allah sağlıklı evlat nasip etsin:))
oyy günaydın büyülü bahçe hekaydirigubbakcemile3 evdemisin Nurem ?
Yok canım ne evi işteyim:))
günaydın deyince evdesin yeni uyandın falan gibi geldi canım ahhhhhhhhhh evimde olsam uyusam çatır çatırkaydirigubbakcemile3
suleyeni aldım ama dün işe gelirken giydim değiştirmezler sanırım 37 giyiyorum 38 i çok boldu off eşimde kızıyo bana büyüğünü alsaydın diye ama çok boldu tuzlu da çok yemiyorum ama su içeyim bol bol bakalım çok rahatsız oldumiki gündür
inşallah canım iyi haberlerle gelirsin benim hep karnımdan bakıyo ama sıkışık gitmiyorumGünaydın kızlar,
bugün çok heyecanlıyım, akşama doktor kontrolüm var. :sinifsinif: Belki bu sefer karından bakar daha önce hep alttan muayene olmuştum. Karından bakması için sıkışıkmı gitmem lazım. İnşallah herşey yolundadır ya bana dua edin yine lütfen. Bide bu çikolatayı nezaman yeniyo??
Şule sen en son kontrolde ne kadar çikolata yedin bacım, çocuk yerinde duramamış kaydirigubbakcemile3 bidahakine az ye bari.
iyiyiz canım sende iyiisindir inşallah)
KIZLAR NASILSINIZ
nidaaaaaaaadelikafadulden
sesin çıkmıyooooo
memnun oldum tatlım
canımm çaktırmadan işleri de yürütüyorumm arada arkama birileri geçiyo hooooop ekranı aşağı indiriyorum kaydirigubbakcemile3
kk manyakı oldum yaf:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?