2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydınnnnn...kızlar bugün öğleden sonra doktora gidiyorum...heyecandan uyuyamadım gece inanın..

nidah valla gözünden kaçmıyo canım yaazemuszemus geçmişi okuyordum canım ancak bitirebildim...
beray çok sevindim tatlım yaa...güzel bıcırık bir kız daha geliyor topicimizeee..maşalllah
şule hayırlı olsun yeni nickin...ama birşey söyliyim eski nickin sanki daha ihtişamlıydı :CüvCüv:
Sesi aa canım yok öyle hemen darılıp çıkarın listeden....buraya gireni bir daha göndermiyoruz haberin olsunklava:

Tatlım ben görmedim ya ama dün de böle bi konu geçmişti sanki yazmıştım . ben fındıkzade fatih tarafında bi doktora gidiyorum sen ne taraftasın istanbulun?

cnmsın çok teşekkür ederim kendi adıma

rica ederim canım. almaya başladınmı cicilerkaydirigubbakcemile5

canım ben cumartesi gittim 11+3 de 4,5 cm.di o yüzden normaldir bence
insan çok merak ediyor değil mi :roflol:

memnunmu oldun:1no2:
kızzz beni tanıyosun zaten önceden memnun olmuştuk biz tanııştığımıza
şuleYükselNizam bennnn
adımı değiştirdimdelikafadulden
Kıss sen misin:)) Ben de diyorum bu nicki tanımıyorum ben demek ki varmış da dikkatimi çekmemiş diye:)))

Ben de öyle düşünüyodum ama gelin dediler.H. sonu kapalı sanırım.8:30 -17:30 çalışıyolarmış
Canım sağlık ocakları hafta sonu yarım gün açık oluyor. Bir kaç kişi oluyor doktorlar oluyo mu bilmiyorum ama. Bizim ordakinin gidip kapısına vurunca açıyolar valla:))

Canım niye kızdın. Nereye böyle... Gözden kaçmıştır sorduğun şey, valla benim de o kadar çok oluyo ki anlatamam. İlk ben de çok üzülüyodum, hatta bazı zamanlar yine üzülüyorum ama gerçekten gözden kaçıyor ya... Ben buluyum bi ne yazmışsın sen bakiim..kaydirigubbakcemile5

yok cnm baslamadım 7.aydan önce de düşünmüyorum açıkcası

sağol cnm benim

yanlış hatırlamıyorsam ikili tarama testine bende 11+4'de gitmiştim

hadi hayırlısııı canım iyi hayırlı güzellll haberlerle gelirsin inş opuyorumnanaktan
yok cnm baslamadım 7.aydan önce de düşünmüyorum açıkcası

oo beraycım helal sana ben çok sabırsızım yakaydirigubbakcemile

Canım keşke Ankara'yı sorsaydın ben söyleseydim:)) Ayy valla ben sabah 8,30 da yazılanları okumadım. Alınma canımcım ya... Şimdi İstanbul'dakiler yazar eminim. Gel güzel anne... Bebişler yapıyo bizi böyle nazlı:)) vereliniortak

bakalım bugün gitcem bana kaçınnda gel diyecek

günaydın bııdıklarrrrrrrrrrr :CüvCüv::CüvCüv:
oku oku bitiremedim ben bi sayfa okuom siz iki sayfa yazıonuz yetişemeyince son sayfaya zıpladım geldim beyaaaaaaa hahhahahaaa ne var ne yok bakimmmmmmmmmmmmmmm tatlı annişlerrrr! benim bebeğimle randevuma tam 1 haftam kaldı bugün 11. haftamıza girdik. ama bulantılar çok fena kızlar yaaa geç başladı benim geç bitcek galibaaaaaaaaaa...
:uhm::uhm::uhm:

Bana ikili tarama testine şu tarihte gel demediler( Off yaa ben de değiştircem hastane mi?? Eğer Hacettepe'de bizim doktor devamlı muayene de olsa çok mükemmel olacaktı. Ama doğum takip odasındakiler çok gıcıklar. Ordaki doktorda asistan ayrıca. Off kararsızım...

Nurem sen Ankarada kime gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…