kızlar ben hala cevap bekliyorum ama kimsecikler bişey yazmamış. herhalde ciddiye alan olmadı beni. neyse canınız sağolsun. bakarım ben başımın çaresine. bebişimle birlikte ...
hoşçakalın kızlar.. kendinize iyi bakın.... listenizden çıkartın beni.... senağlama
cnmsın çok teşekkür ederim kendi adıma
Ya kızlar kafama takıldı. ben 10+3 de doktora gittim ya bebegimin boyu 3 cmdi. doktor herşey normal dedi. ama gebelik sitelerine bakıyorum benim gebelik haftama göre boyunun daha uzun olması gerekiyor. 10. haftasında doktora giden arkadaşlar bebeginizin boyunun kaç cm oldugunu biliyormusunuz
Kıss sen misin:)) Ben de diyorum bu nicki tanımıyorum ben demek ki varmış da dikkatimi çekmemiş diye:)))memnunmu oldun:1no2:
kızzz beni tanıyosun zaten önceden memnun olmuştuk biz tanııştığımıza
şuleYükselNizam bennnn
adımı değiştirdimdelikafadulden
Canım sağlık ocakları hafta sonu yarım gün açık oluyor. Bir kaç kişi oluyor doktorlar oluyo mu bilmiyorum ama. Bizim ordakinin gidip kapısına vurunca açıyolar valla:))Ben de öyle düşünüyodum ama gelin dediler.H. sonu kapalı sanırım.8:30 -17:30 çalışıyolarmış
kızlar ben hala cevap bekliyorum ama kimsecikler bişey yazmamış. herhalde ciddiye alan olmadı beni. neyse canınız sağolsun. bakarım ben başımın çaresine. bebişimle birlikte ...
hoşçakalın kızlar.. kendinize iyi bakın.... listenizden çıkartın beni.... senağlama
yok cnm baslamadım 7.aydan önce de düşünmüyorum açıkcasıTatlım ben görmedim ya ama dün de böle bi konu geçmişti sanki yazmıştım . ben fındıkzade fatih tarafında bi doktora gidiyorum sen ne taraftasın istanbulun?
rica ederim canım. almaya başladınmı cicilerkaydirigubbakcemile5
sağol cnm benimHerkese günaydınnnnn...kızlar bugün öğleden sonra doktora gidiyorum...heyecandan uyuyamadım gece inanın..
nidah valla gözünden kaçmıyo canım yaazemuszemus geçmişi okuyordum canım ancak bitirebildim...
beray çok sevindim tatlım yaa...güzel bıcırık bir kız daha geliyor topicimizeee..maşalllah
şule hayırlı olsun yeni nickin...ama birşey söyliyim eski nickin sanki daha ihtişamlıydı :CüvCüv:
Sesi aa canım yok öyle hemen darılıp çıkarın listeden....buraya gireni bir daha göndermiyoruz haberin olsunklava:
kızlar günaydınlar
ikili tarama testine kaçıncı haftalarda girdiniz?
Herkese günaydınnnnn...kızlar bugün öğleden sonra doktora gidiyorum...heyecandan uyuyamadım gece inanın..
nidah valla gözünden kaçmıyo canım yaazemuszemus geçmişi okuyordum canım ancak bitirebildim...
beray çok sevindim tatlım yaa...güzel bıcırık bir kız daha geliyor topicimizeee..maşalllah
şule hayırlı olsun yeni nickin...ama birşey söyliyim eski nickin sanki daha ihtişamlıydı :CüvCüv:
Sesi aa canım yok öyle hemen darılıp çıkarın listeden....buraya gireni bir daha göndermiyoruz haberin olsunklava:
yok cnm baslamadım 7.aydan önce de düşünmüyorum açıkcası
bu arada herkese günaydın.
kızlr aşkolsun istanbulda olan arkadaşlarım niye bana cevap yazmadınız... kaynadı mı yoksa yazım.
eğer öyle ise sorumu yineliyorum : doktorumu değiştirmem gerekiyor. siz hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz güzellerim...
Günaydın büyülü bahçeler:))
günaydın,
ben 11 haftamda yaptırdım.
Canım keşke Ankara'yı sorsaydın ben söyleseydim:)) Ayy valla ben sabah 8,30 da yazılanları okumadım. Alınma canımcım ya... Şimdi İstanbul'dakiler yazar eminim. Gel güzel anne... Bebişler yapıyo bizi böyle nazlı:)) vereliniortak
Günaydın canım,
bu büyülü bahçe yi daha önce bende duymuştum, hangi sitedeydi ya? hatırlayamadım bi türlü.
kızlar ikili taramam kasımın ikisinde benim heyecan bastı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?