tabi canım ne demekgecen nette gördüm göğüs temizleme mendili yazıyordu o yuzden aklıma geldi
o zaman mendile gerek yok, ben de sadece sütten sürüp kurumaya bırakıyım
banyosu için bu konuyu bi arastırayım bakalım organik bişiler ne olabilir
sen de bişi bulursan bizimle paylasırsan sevınırım valla
saolasın canım hosbuldum opuyorumnanaktan
hihoyyytkızlar trt 1 cumhurbaşkanlğı bisiklet turunu canlı veriyor, tam bizim köye gelmek üzereler :))
güneş koruyucunun da retinol vit a e içermemesine dikkat et çok kullanıyorsan ama çok kulanmıyorsan o da sorun olmaz
ben zaten renkli kozmetik kullanmıyorum pek, onun dışında yüz temizleyici ve nemlendirici basit ürünler tercih ediyorum kompleks ürünlerden kaçınmaya çalışıyorum çok petrol türevi içermeyen şeyler seçiyorum faln doğal kolay olur:lepi:
Ütü işini yarım bıraktım valla, ben sebamedin pişik önleyicisini almadım. 99 sadece eczanelerde var. Şimdi biraz uzanıyorum ben, gözlerim kapanıyor valla
tabi canım ne demek
hihoyyyt
öpyorum kızlar kaçtım beeennn
kızlar trt 1 cumhurbaşkanlğı bisiklet turunu canlı veriyor, tam bizim köye gelmek üzereler :))
yok kokmuyor sadece tonik biraz oda gülsuyu kadar kokuyor rahatsız etmiyor kullanan tüm arkadaşlar memnun haberin olsun çok da uygun tonik temizleme köpüğü yüz kremi göz kremi 89 haberin olsunçok yoğun gül kokuyor mu?
kokusuz bişeyler arıyorum da rosensi de duydum daha önce güzel bi şeye benziyor yerli de
merhaba nasılsın ne zamandır görüşememiştik dahada iyi olursun iyişallahherkese selam,umarım hersey yolundadır keyifler iyidir opuyorumnanaktan
bel agrısı ve uykusuzluk dısında biz iyiyiz çok şükür
yok kokmuyor sadece tonik biraz oda gülsuyu kadar kokuyor rahatsız etmiyor kullanan tüm arkadaşlar memnun haberin olsun çok da uygun tonik temizleme köpüğü yüz kremi göz kremi 89 haberin olsun
merhaba nasılsın ne zamandır görüşememiştik dahada iyi olursun iyişallah
opuyorumnanaktan
canım balkona çık el salla ekrandan bari seni görelim kaydirigubbakcemile3
tam bizim evin yakınına geldiler reklama girdi( ama köyü gösterdi biraz...
tüh şansa bak :
valla netten izliyim dedim ama trt nin su anda nette canlı yayını yok
bir de devlet kanalı olacak yaaa ne kadar ilgisizler
haklısın, netten canlı yayın çok zor olmasa gerek...
Bodruma girmek üzereler etap Devrimimin mekanı Turgutreis de bitecek :)
Turgutreistelerse hem belki kocamı da görürdüm kaydirigubbakcemile3
ben seni Bodrumun içinde yaşıyorsun sanıyordum, evet insanları da gösteriyorlar arada :)) ben kendi kocamı gördüm Güvercinlikten geçerlerken :)
tekrar merhaba,biraz uzanıp geldim,mide yanmam hala geçmedi ,yemek yiyemiyorum bu yanma yüzünden....
tekrar merhaba,biraz uzanıp geldim,mide yanmam hala geçmedi ,yemek yiyemiyorum bu yanma yüzünden....
amannn ben annemlere gidiyom öyleyse turgutreisi görmeye :) bizim evde tv yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?