2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar trt 1 cumhurbaşkanlğı bisiklet turunu canlı veriyor, tam bizim köye gelmek üzereler :))

tabi canım ne demek

kızlar trt 1 cumhurbaşkanlğı bisiklet turunu canlı veriyor, tam bizim köye gelmek üzereler :))
hihoyyyt
öpyorum kızlar kaçtım beeennn

cok nadır dısarı cıktıgım için nadir kullanıyorum zaten
bi dogurayım valla kokoşluğa devam edicem inşallah boshayallersmile
Ütü işini yarım bıraktım valla, ben sebamedin pişik önleyicisini almadım. 99 sadece eczanelerde var. Şimdi biraz uzanıyorum ben, gözlerim kapanıyor valla

sımdı 99 ürünlerının netteki sayfasına baktım.içeriği tamamen bitkisel burada bi eczaneye sorayım bakalım varmıymıs
tskler tekrar
görüşürüz canım iyi dinlenmeler zemuszemus

çok yoğun gül kokuyor mu?
kokusuz bişeyler arıyorum da rosensi de duydum daha önce güzel bi şeye benziyor yerli de
yok kokmuyor sadece tonik biraz oda gülsuyu kadar kokuyor rahatsız etmiyor kullanan tüm arkadaşlar memnun haberin olsun çok da uygun tonik temizleme köpüğü yüz kremi göz kremi 89 haberin olsun
herkese selam,umarım hersey yolundadır keyifler iyidir opuyorumnanaktan
bel agrısı ve uykusuzluk dısında biz iyiyiz çok şükür
merhaba nasılsın ne zamandır görüşememiştik dahada iyi olursun iyişallah
opuyorumnanaktan

iyiyim canım,artık bunları hepimiz yaşıyoruz normal diyip gecicez naapalım
ne güzel ben de senı keyifli görüyorum,bi yandan da çalışmaya devam ediyorsun maşallah sana valla

tüh şansa bak :
valla netten izliyim dedim ama trt nin su anda nette canlı yayını yok
bir de devlet kanalı olacak yaaa ne kadar ilgisizler

haklısın, netten canlı yayın çok zor olmasa gerek...
Bodruma girmek üzereler etap Devrimimin mekanı Turgutreis de bitecek :)

ben seni Bodrumun içinde yaşıyorsun sanıyordum, evet insanları da gösteriyorlar arada :)) ben kendi kocamı gördüm Güvercinlikten geçerlerken :)

ilk gelın geldiğimde gümbetteydik.bu yaz yalıkavaga tasındık
eşim bugun iş sebebiyle turgutreisteydi o yuzden demiştim a.s

tekrar merhaba,biraz uzanıp geldim,mide yanmam hala geçmedi ,yemek yiyemiyorum bu yanma yüzünden....

tekrar merhaba,biraz uzanıp geldim,mide yanmam hala geçmedi ,yemek yiyemiyorum bu yanma yüzünden....

canım çok geçmiş olsun aynı durum bendede var sanki yemek borum tamamen tahriş olmuş durumda su bile içerken canım acıyor alev alev yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…