ben cuma günü girdim nst ye, 35-40 dakika kadar kaldım. evet kesin tok olmak gerekiyormuş. beni normal bir odaya aldılar tek başıma yattım orada öyle :))
olabilir canım,önümüzdeki hafta tekrar konuşuruz belki saatleri tutturabiliriz hastanede...
bebek hareketleri tokken daha fazla oluyo diye tok çağırıyorlar canım,,,ama benim kızım açken daha hareketli oluyo...
ne güzel hem tanışmış olursunuz kaydirigubbakcemile5
ya bebek nevresim takımı ile ilgili internetten link sormuştum ama sanırım paylaşan arkadaş dünden beri girmemiş
bu arada bebeğini görenlere maşallah Mayıs anneleri süper gidiyor inşallah sorunsuz bu şekilde devam edip herkes zamanında doğurur
benimki de yemekten sonra coşuyor genelde özellikle akşam yemeğinden sonra hiç durmuyor
her bebek farklı oluyor demekki,senin kedilerin vardı yanlış hatırlamıyorsam,duruyor mu hala?sana karşı olan davranışı değişti mi?
slm şekerler nasılsınız
ya ben uykuya çok düştüm sizde de var mı ben gibi olan...
sabah 10:30 da kalktım 12:30 da uykum geldi gene yattım gitmişimmmm bilmiyorumkismile
aynen şu 37 ye kaadar böyleymiş sanırım şu an işteyim ama zor duruyom ayakta yatsam uyurum mışıl mışıl evdeysen yat canım ya bak keyfineslm şekerler nasılsınız
sabah 10:30 da kalktım 12:30 da uykum geldi gene yattım gitmişimmmm bilmiyorumkismile
sanırm taçın ürünleriydi o nevresimler ama sitenin adını hatırlayamadım ben de... taç diye ara istersen bir de...
slm şekerler nasılsınız
evet canım kedim var, avatardaki foto kedimin, adı da ipek :) duruyor vermeye kıyamadım, çok seviyorum kızımı :) gelecek hafta veterinere götürüp tüm aşılarını falan yenileteceğiz bir de aşırı uzun tüylü bir kedi, tüylerini kısalttıracağız. şimdiden bebeği kıskanıyor sanırım, odasına girmek istiyor sürekli. bebek doğunca bir süre çok dikkat etmem gerekecek... Allahtan peluş bebek gibi uslu bir kedi zemuszemus
sağol canım öyle arattım ama hep bildik yerler çıktı fiyatlar da aynı o site çok güzeldi neyse teşekkürler
kıskanıyorlarmış,ben kedimi bakamam diye anneme vermiştim,şimddi gittiğimde kucağıma almak istiyorym karın bölgeme gelmek istemiyor...hissediyorlarmış...tüylerini kısalttır bencede ,benimkininde tüyleri çok uzundu yazları kısaltıyorduk...
günaydın kızlar valla canım bende internetten aldım online ev tekstil diye bir siteden istersen orayada bak taçın ürünleriydi benimkilerde
http://www.onlineevtekstil.com/
çok da memnun kaldım 2 gün içerisinde elimdeydi.
bir önceki sayfada özge vermiş linki, sanırım bahsettiğimiz site oydu, çok güzel şeyler var ben tekrar baktım...
fiyatlar da diğer sitelere göre baya iyi gibi
benim fıstığımda ters duruyormuş ama düzelme ihtimali var dedi dr umarım seninkide düzelir arkadaşımın son 2 günde normal şekline dönmüş tamamen şans yanitiff ne güzel canım ya herşey yolundaymış gözün aydın benim de herşey yolunda ve doğru gidiyor sizin anlattığınız çoğu şikayetleri yaşamadım ben rahat bir hamilelik geçirdim bunca yoğun iş temposuna katlandım devam edicem dedim. koca kış hiç hastalanmadım ama oğlum ters mafoldumben şimdi siz yazdıkça normal doğum pozisyonunda diye imrenmekle kalıyorum ne güzel deyip seviniyorum sizin adınıza keske diyorum benimde öyle olsaydı offff geldiler yine bana takmıcam demiştim ama elde değil etraftakiler doğum bellimi dediğinde sıkılarak sezeryan diyorum zor geliyor.
sağol canım hemen bakıyorum çok teşekkürler
kızlar ya benim bir tek emzirme sütyenim kaldı oda onları hiç sevmemeden kaynaklanıyor anane sütyeni gibi.onun yerine yine balenli ama önden açılan sütyenlerden kullanmak istiyorum normal olanı bir tek evde kullanırımmm.....alışamayacağım yani...ne dersiniz....???
evet gördüm canım sipariş vercem bizim kızlar Wınx takım istiyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?