2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cuma günü girdim nst ye, 35-40 dakika kadar kaldım. evet kesin tok olmak gerekiyormuş. beni normal bir odaya aldılar tek başıma yattım orada öyle :))

bebek hareketleri tokken daha fazla oluyo diye tok çağırıyorlar canım,,,ama benim kızım açken daha hareketli oluyo...

günaydın kızlar valla canım bende internetten aldım online ev tekstil diye bir siteden istersen orayada bak taçın ürünleriydi benimkilerde
http://www.onlineevtekstil.com/
çok da memnun kaldım 2 gün içerisinde elimdeydi
.

slm şekerler nasılsınız
ya ben uykuya çok düştüm sizde de var mı ben gibi olan...
sabah 10:30 da kalktım 12:30 da uykum geldi gene yattım gitmişimmmm bilmiyorumkismile

her bebek farklı oluyor demekki,senin kedilerin vardı yanlış hatırlamıyorsam,duruyor mu hala?sana karşı olan davranışı değişti mi?

evet canım kedim var, avatardaki foto kedimin, adı da ipek :) duruyor vermeye kıyamadım, çok seviyorum kızımı :) gelecek hafta veterinere götürüp tüm aşılarını falan yenileteceğiz bir de aşırı uzun tüylü bir kedi, tüylerini kısalttıracağız. şimdiden bebeği kıskanıyor sanırım, odasına girmek istiyor sürekli. bebek doğunca bir süre çok dikkat etmem gerekecek... Allahtan peluş bebek gibi uslu bir kedi zemuszemus

slm şekerler nasılsınız
sabah 10:30 da kalktım 12:30 da uykum geldi gene yattım gitmişimmmm bilmiyorumkismile

hoş geldin iyiyiz canı sen nasılsın?
benimde devamlı bir uyku halim var ama midemden dolayı uyuyamıyorum 3-4 gündür,uyuyabiliyorsan ne güzel işte,bol bol enerji toplarsın...

slm şekerler nasılsınız
aynen şu 37 ye kaadar böyleymiş sanırım şu an işteyim ama zor duruyom ayakta yatsam uyurum mışıl mışıl evdeysen yat canım ya bak keyfine

slm şekerler nasılsınız

sim, bence uyuyabilmen çok güzel maşallah ben uyuyamıyorum hem gündüz hem gece, herhalde benim oğlan çok yaramaz olacak beni uykusuzluğa alıştırıyor aylardır

kıskanıyorlarmış,ben kedimi bakamam diye anneme vermiştim,şimddi gittiğimde kucağıma almak istiyorym karın bölgeme gelmek istemiyor...hissediyorlarmış...tüylerini kısalttır bencede ,benimkininde tüyleri çok uzundu yazları kısaltıyorduk...

sağol canım öyle arattım ama hep bildik yerler çıktı fiyatlar da aynı o site çok güzeldi neyse teşekkürler

bir önceki sayfada özge vermiş linki, sanırım bahsettiğimiz site oydu, çok güzel şeyler var ben tekrar baktım...
fiyatlar da diğer sitelere göre baya iyi gibi

Son düzenleme:

evet bence de hissediyor cadı, karnıma patisini dayayıp okşar gibi bir şeyler yapıyor... ben de anneme vermek isterdim bebek doğunca bir süre ama annemin de 2 kedisi var, buraya getirince benimkini resmen parçalıyorlar, çete gibiler :)) doktor aşıları falan varsa sorun olmaz demişti, tek sorun odasına girmesini falan engellemek olacak, bebek büyüdükten sonra kolay olur zaten...

kızlar ya benim bir tek emzirme sütyenim kaldı oda onları hiç sevmemeden kaynaklanıyor anane sütyeni gibi.onun yerine yine balenli ama önden açılan sütyenlerden kullanmak istiyorum normal olanı bir tek evde kullanırımmm.....alışamayacağım yani...ne dersiniz....???

benim fıstığımda ters duruyormuş ama düzelme ihtimali var dedi dr umarım seninkide düzelir arkadaşımın son 2 günde normal şekline dönmüş tamamen şans yani
sağol canım hemen bakıyorum çok teşekkürler

rica ederim tatlım ama beğendiğin birşey olursa elini çabuk tut çünkü sanıyorum ki bunlardan az kaldığı için böyle uygun fiyatlılar benim beğendiğim bir tane vardı o satılmış mesela ve aldığım nevresimlere baktık sonra sitede yoktu kaldırmışlar ama boyutları falan çok güzel

ben de sevemedim emzirme sütyenlerini, bir tane önden açılan ayyıldız lohusa sütyeni aldım o güzeldi, bir de dediğin gibi balenli dolgusuz önden açılan normal sütyen aldım. denedim normal olan da gayet kullanışlı gibi görünüyor...

evet gördüm canım sipariş vercem bizim kızlar Wınx takım istiyorlar da

şimdiden güle güle kullansın küçük prensesler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…