2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun cnaım gözün aydın

canım gözün aydın hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah kaç haftalıksın şuan

hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

şu an bile belim ağrıyo ve şeyimde garip bişeyler hissediyorum acaba açılmam devammı ediyo eyvahedigeldismile

ben bugun tam 38 haftalık oldumbayanssulusmile

gündüz gözüyle arayıp sorayım bari saol canım

aramızda baya var ama aynı şeyler bende de oluyo ,sana hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum arkadaşım

slm maşallah ne kadar çok doğuran olmuş
beray,selma2429,layrax Allah hepinizin bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin darısını bize nasip etsin endlight sende inşallah bir avazda doğururursun

;XXXXXXXXXXXX

gündüz gözüyle arayıp sorayım bari saol canım
en iyisi o rica ederim

slm güzel anneler nasılsıonız bakalım kaçgündür giremiyorum arada takip etmeye çalışıyorum bu taşınma işi baya karıştırdı bizi ne yerleşebiliyom ne toplanabiliyom neyse ben girmeyeli baya doğuran olmuş beray ve layrax gözünüz aydın hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin edlingh sanada rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin

neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk

neeedelikafadulden kız selma sendemi doğurdun karabatk gibi bi kayboldun doğurup çıktın meydana hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin darısı bizim başımıza

ooo ne guzel doğum yapan arkadaslarımız olmus, iyi olduklarının haberleri verilmiş bile
çok sevindim opuyorumnanaktan
gözünüz aydın kızlar,Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

biz de dün dr.kontrolunde uzun zamandan sonra bebişin yuzunu görebildik,üstüne bir de promosyon kampanyası yaptı bizimki,derin derin esnedi :)

neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk

Selma'cımmmmm çok sevindim canım bir kaç gündür bende senle uğraşıyordum bugünde aklımdan geçirmişti herhalde selma doğumu yaptı diye, Allah analı babalı büyütsün inşallah gülümm

ay herkes dökülüyo doğuran doğurana
beray,selma2429,layrax Allah hepinizin bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin. maşallah hepinize darısı hepimize inşallah.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. suan basım cok agırıyr. son 3 aylık donemde agrıkesici içilebiliyor mu?
ben 2. uc aylık donemde 2-3 defa içmiştim ama suan emin olamadım?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. suan basım cok agırıyr. son 3 aylık donemde agrıkesici içilebiliyor mu?
ben 2. uc aylık donemde 2-3 defa içmiştim ama suan emin olamadım?

şuan bende çok başağrısı çekiyorum ama hamileliğim boyunca hiç ilaç içmedim şimdide içemem. ilk üç ay ve son üç ay zararlı diye biliyorum ben sende içme istersen çekicez bi şekilde dinlenerek geçicek heralde

şulee canıım seni boş bırakmaya gelmiyo hee...bi gün konuşmadık naaptın canım açıklık felan ayy heyecanlandım vallahi
kuzum yaaa prenses kapıyı araladımı şimdi ayy bebişimiz geliyooo allahım hayırlısını versin canım sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına inşallahhh ya sıra geliyo anaaammmsempatiksalakcinni kocam yok bende mi doğurcam naapcam sempatiksalakcinni

merhaba kızlar,,az önce muayeneden geldim bebişim yüzünü göstermedi haftaya görecez inşallah o güne saklıyor kendini,,,,kilosu da 3900 olmuş maşallah tosuncuk oldu,,,,
maşallah oğluşa paşa oldu bu annesi ya

selam kızlar
22 sinde bende listedeyim inşallah :))
bebişim gelioooooo aklinialirimsmile
sağlıkla annesi inş hemen eklicem doğsun bir kuzucuk
kızlar günaydın
ALLAH a çok şükür bebeğim kollarımda darısı tüm hamişlerin basına inş
gözün aydın iremcim maşallah kuzucuğuna
şuleee çok heyecanlandım canım sen kimbilirnasılsındır şimdiee şimdi uyuyorsundur muhakkak ben uyuyamdım girim dedim neler nöğrendim ya prenses sabırsızlanıyo demek allahım hayırlı haberlerini veriri inş salı günü

gözün aydın maşallah canım
gözün aydın selma allah doğan bebeklerimizi aiilerlerine bağışlasın inş
kaydirigubbakcemile2

sakın ömür daha masa var kutu var onları hazır et önce canımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ne kadar güzel, az kalmış senin Allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin inşallah .

gözün aydın, maşallah bebeğine darısı bizlerin başına... Allah güzel yazılar yazsın, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah....

bir kayboldun doğurup geldin maşallah ben de seni merak ediyordum... Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, güzel yazılar yazsın kızına inşallah... sana da çok geçmiş olsun...

sakın ömür daha masa var kutu var onları hazır et önce canımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismile kocam yokki ellerin memleketlerinde kaldı o yokken nasıl doğuriim benim sepetim hazır olsa masam hazır olsa noolcak:sinifsinif::sinifsinif: buralarda kaldım yalnız...şule doğursun bide ilkgün le sema doğursun bakalım hayırlısıyla inşallah gelir o zamana kadar kocam:sinifsinif::sinifsinif:

şulecimmmmmm ayy başladı demek hadi gözün aydın hayırlısıyla sağ salim doğurursun inş canım darısı başımızaa

hayırlı olsun maş. yavruna canım.

ben de diyorum nerde bu kızzz doğurdun demeek oyy prensesin resmi falan varmı maş. yavruna da sana da canım Allah bağışlasınn rken doğurcam diyodunn oldu bak

yaaaaaa dökülüyoruz demek artık kızlarr hadi bakalım sıra kimdeeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…